Sveikos,
supratau, kad nieko nesigaudau apie vynus

Krasto vynai,
Stalo vYnai,
Rusiniai vynai,
Vyno gerimai..... Paaiskinkit kuo jie skiriasi...
Tik zinau, kad skaniausi saldus vynai. Man skaniausi
Aciu

Ir nesuprasdavau, kodel zmones vertina sausus vynus. Su draugem nusipirkdavom saldaus vyno ir budavome patenkintos, kol karta vakarelyje neparagavom gero sauso vyno.
 Ir nesuprasdavau, kodel zmones vertina sausus vynus. Su draugem nusipirkdavom saldaus vyno ir budavome patenkintos, kol karta vakarelyje neparagavom gero sauso vyno. Ir vyna geriu su maistu, o ne kaip seniau - del linksmumo
 Ir vyna geriu su maistu, o ne kaip seniau - del linksmumo  

galvoju ir ka cia patart
 galvoju ir ka cia patart  bet cia apie vynus pasirodo
 bet cia apie vynus pasirodo  siaip as irgi nieko apie juos nenusimanau ir nematau reikalo- jeigu zinau, kad skaniausi vynai man yra balti, pusiau saldus ar pusiau sausi, tai man tiek ir uztenka
 siaip as irgi nieko apie juos nenusimanau ir nematau reikalo- jeigu zinau, kad skaniausi vynai man yra balti, pusiau saldus ar pusiau sausi, tai man tiek ir uztenka  ka cia dar apie juos nusimanyt reik? Nu, gal biski kritiskai as cia, bet man taip atrodo
 ka cia dar apie juos nusimanyt reik? Nu, gal biski kritiskai as cia, bet man taip atrodo  

galvoju ir ka cia patart
 galvoju ir ka cia patart  bet cia apie vynus pasirodo
 bet cia apie vynus pasirodo  siaip as irgi nieko apie juos nenusimanau ir nematau reikalo- jeigu zinau, kad skaniausi vynai man yra balti, pusiau saldus ar pusiau sausi, tai man tiek ir uztenka
 siaip as irgi nieko apie juos nenusimanau ir nematau reikalo- jeigu zinau, kad skaniausi vynai man yra balti, pusiau saldus ar pusiau sausi, tai man tiek ir uztenka  ka cia dar apie juos nusimanyt reik? Nu, gal biski kritiskai as cia, bet man taip atrodo
 ka cia dar apie juos nusimanyt reik? Nu, gal biski kritiskai as cia, bet man taip atrodo 

isties, dabar ir skonis pasikeite, ir supratimas apie vynus...
 isties, dabar ir skonis pasikeite, ir supratimas apie vynus...   nerealu, ypac atitinkamas vynas su atitinkamu maistu!
 nerealu, ypac atitinkamas vynas su atitinkamu maistu!