Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos! Ar mokėsite auklei premiją?

Sveikos mamytės 4u.gif
Ant nosies šv.Kalėdos, visi jau šventinėm nuotaikom gyvena, atsidėkoja už per metus nuveiktus darbus ax.gif todėl ir man iškilo klausimas ar planuojate savo auklėms mokėti kalėdines premijas? Ir kiek?
Pas mane auklė išdirbo 1 metus laiko ir esu ja patenkinta ax.gif
Atsakyti
Auklei Kaledines premijos nemokesim, bet suteiksim jai 1.5 sav. atostogas, nes dukryte vesime pas senelius pasidziaugti. Pinigus ji gaus kaip uz viso menesio darba. Be to jau paruoseme nebloga Kaledu dovanele.
Manau butina skatinti zmogu, kad turetu motyvacija dirbti. Pastebejau, kad kai kas menesi pire algos pridedam papildomai pinigeliu ar atsidekojam kokia miela dovanele (saldainiu dezute, kavos dezute), aukle neprasoma ir kambarius aptvarko, ir vaikui vis koki skanesta atnesa, ir siaip nuotaika moteriskei visai kita buna smile.gif
Atsakyti
Na, mes savo auklei kiekvienos sventes proga duodame 100 lt....manau tiek uztenka
Atsakyti
Aš jau daviau 100 Lt., o šiandien dar duosiu mažą dovanėlę - arbatos ir saldainių.
Nors ir nesu ja labai patenkinta, bet... Kalėdos.
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif Aš irgi buvau nusprendus pamaloninti ją 200 lt + dar dovanėlę - kvepalų - nupirkau...tik kažkaip buvau suabejojusi ar ne per mažai čia už metų vargą blush2.gif bet mūsų šeima po remontų ir taip nesinorėtų švaistytis blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Mes dovanosime dovanėlę ir premiją 200 lt.
Atsakyti
g.gif visai dosnei cia jus . as ir galvojau duot 200 bet mama atkalbejo po to galvojau 100 bet galiausiai nupirkau kvepalus ir dar musu maziaus kalendoriu bigsmile.gif . ji pas mus dirba 1,5men tai gal labai nenuskriaudziau rolleyes.gif ?
Atsakyti
Aš tai gerokai kukliau schmoll.gif nupirkau dovanėlę už 50 Lt. Premija tai gal galėtų būti metinė, o auklė pas mus tik trys mėnesiai.
Atsakyti
..paskaitau, ir net nebezinau, ka cia daryti.. as , pvz, negaliu auklei musu skirti jokios premijos-100 ar 200 lt musu biudzete laisvi nebuna sad.gif ir netgi nesusitaupo. Bet nemanau, kad ta "premija" yra butina. Pvz musu darbe mums per Kaledas jokiu premiju nemoka - tai is kur as auklei premija mokesiu? Mes auklytei padovanosime simboliska dovanele ir tiek . Nors is tiesu, ji yra labai gera aukle ir as tuo dziaugiuosi, bet deja, negaliu skirti jai net 50 lt premijos:(
taigi, manau ne piniguose vis tik esme. Jei aukle protinga - supras, kad ir taip ja vertinate, nors galbut dovanojate tik saldainiu deze.
Atsakyti
QUOTE(Jovvita @ 2006 12 23, 23:22)
Aš tai gerokai kukliau  schmoll.gif  nupirkau dovanėlę už 50 Lt. Premija tai gal galėtų būti metinė, o auklė pas mus tik trys mėnesiai.


Mūsų auklė taip pat dirba tik antrą mėnesį, tai irgi dovanojome dovanėlę už 50 lt. Po to pasiskaičiau apie kitų mamyčių dovanas ir vos ne sąžinė pradėjo griaužti, kad tiek mažai skyrėme verysad.gif
Dabar galvoju, sumokėsiu jai už tas 2 laisvas Kalėdų dienas savotiškus "atostoginius"...
Atsakyti
Dovanėlė už 50lt. ir apmokėsiu už kalėdines išeigines
Atsakyti
gal ne premija, o dovana pinigais,nuo 50 iki 100lt manau priimtina per dideles sventes
Atsakyti