Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pripratinti katiną miegoti ne mano lovoje?

sveikos ir sveiki - turiu problemėlę: mano katinui dabar jau 2 metai, jis ir anksčiau mėgo įlipti į lovą ir prisiglausti man prie kojų miegant, bet kai persikrausčiau į kitą butą, miega tik mano lovoje (šalia mano pagalvės, prie šono, dažniausiai ant manęs blink.gif ) Gal kas galėtų patarti, ką daryti, kad jis vėl eitų miegoti į savo guolį? Ir iškeldavau iš lovos milijoną kartų per naktį, ir nešdavau į jo guolį, ko tik nedariau, vis tiek jis pas mane į lovą ateina... schmoll.gif gal iš dalies nervina ne tiek tai,kad jis miega lovoje (nors šiaip nepritariu - nehigieniška), bet tai, kad vis gulasi ant manęs, o kadangi mano sibiriukas sveria 6,5 kg, tai negaliu miegot verysad.gif patarkit, ką daryti g.gif
Atsakyti
Gal guolis netinkamoj vietoj, dėk prie lovos šalia. Manoji tik lovoj miega.
Atsakyti
bandžiau guolį dėti keliose vietose, ir šalia lovos ir net į lovą buvau įsidėjusi, kad tik ne ant manęs miegotų doh.gif šiaip dar ne taip nervintų, bet kad labai jau didelis katinas ir sunkus, o kai ant manęs naktį užšoka, tai infarktą gauti gali, o ir šiaip, jam dvikojis konkurentas jau yra, tai reikia vieną kurį iš lovos iškrapštyt blush2.gif
Atsakyti
Aš katinuką turiu tik 2 mėnesiai, tai negaliu čia daug diskutuoti. blush2.gif Mano katulis irgi kėsinasi į mano patalus, bet griežtai neleidžiam nuo pat pirmos dienos. Į vaikų lovas lipa, o į mųsų neleidžiam net jei ir nemiegam. Nu kariavau aš kasnakt doh.gif Tik palaukia kol prisnūstam ir opa į kojūgalį. Palaukia truputį ir slenka artin. Tai netingėjau kiekviena kartą keltis, nešiau už čiuprynos į guolį, bariau ir t.t. Galiausiai nusispjoviau ir nakčiai užsidarau miegamąjį, bet iš principo tai vengia jis lipti į mūsų lovą, nes žino kad gaus barti.
Atsakyti
Maniske taip pat megsta i lova lipt, kai buna salta, bet kai tik sujudu, pati pabega. Manau kad katinas jaucia nesauguma, nes pasikeite gyvenamoji vieta. Arba jaucia pavyda kitam vyriskiui blush2.gif Pavyzdziui mano kate, kai noriu pasneket su kuo nors, lipa ant manes ir trinasi savo nosim i mano nosi. O kadangi ji irgi sibiriete, tai paskui visa vakara valausi plaukus nuo nosies doh.gif Bet pikciausia, kad nakti negaliu uzdaryti duru i vaiko kambari! Palaukia, kol visi suminga, soka ant rankenos ir atidaro duris. Vienintele iseitis - uzstumti foteli.
Atsakyti
va va, maniskis dickis irgi visas duris atsidaro, nes pasiekia rankena - jam clap.gif tai niekaip neissisuku neileist i kambari, o del vyriskio, tai katinas jau pries tai i lova lipdavo, bet niekaip neatpratinu, nors kuo toliau, tuo labaiu reikia blush2.gif nes konkurencija abipuse blush2.gif ir kodel katinui toks poreikis atsirado, tai net sunku isivaizzduot... kazkaip persikrauscius ne nuo pirmu dienu pradejo i patalus lipt, o velaiu g.gif apskritai daug iprociu pakeite... bet sitas tai nervina... verysad.gif

QUOTE(Vienišė @ 2006 12 27, 15:38)
tai beveik garantuoju, kad cia viska pavydas daro  rolleyes.gif

na dvikojis tai ir draugaut bando ir kaip ir draugaujasi abu, bet kaip tik i lova, tai vos ne i tarpa, bet net ir kai viena lovoj blush2.gif vis tiek lipa katinuks g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2006 12 27, 18:01)
na dvikojis tai ir draugaut bando ir kaip ir draugaujasi abu, bet kaip tik i lova, tai vos ne i tarpa, bet net ir kai viena lovoj  blush2.gif  vis tiek lipa katinuks  g.gif

Mano kateij jau 4.5 metu. Mergina turi gan sunku charakteri, bet kas jos nepaglostys. pripazysta tik mane, su vyru tik is porekio ( kai manes nera namie). Ji visa laika miega su mumis lovoje. Kol buvo maza miegojo ant pagalves salia mano galvos, dabar miega prie mano sono. Tarp musu jau nebesigula, nes vyras buvo kelis kartus ja prispaudes. smile.gif O kai bute salta, lenda po kaldra, susyla ir islipa. Atsigula salia.
As nematau nieko blogo, kad kate miega lovoje. Kates yra svarus gyvunai. Maniske i lauka neina. Dar karta per kelis menesius ja isplaunu, tai jokio nepatogumo, kad ji miega salia neturiu.
Atsakyti
nu jo, problemele g.gif Ir vasara lipdavo, kai karsta? ar visa nakti ir isguli lovoj? matyt baisiai myli wub.gif
Atsakyti
Rankeną pasikeiskit į apvalią 4u.gif
Mūsų žvėris irgi mėgsta užsiropšti, bet kai imu sukinėtis, nebepatogu pasidaro, lipa lauk. Be to, ir ant vyro visai patogu gulėti biggrin.gif O jeigu ima durniuot kambary, keliauja už durų. Jei labai veržtųsi, užsirakinčiau tongue.gif
Atsakyti
na taip, problema tikrai yra, nes jis ne tik siaip lovoj miega schmoll.gif ... jis ant manes miega, o dickis baisus verysad.gif ir vasara lipa, siaip namuose labai silta, o jam vis tiek i lova, nors gauruozius unsure.gif
Papildyta:
ideja del rankenos gera smile.gif)) reiks susitart su nuomojamo buto seimininkais, kad keiciu blush2.gif tik jauciu nesupras, nes dabar labai gera ideta g.gif
Atsakyti
Kiek as save prisimenu,tiek su katem ir augau. ir visos jos miegojo mano lovoj. Dabrtine katyte tai labai megsta po kaldra su manim palist biggrin.gif Nesvarbu jai,kad as vartaus,ji vis tiek prisitaiko. O kai karsta,tai atsigula prie koju. Nematau as tame nieko blogo,jei kate i lauka neeina. Na,jei jau per sunkus,tai gal bandyk Bent jau salia taves,kad gultu,o ne amt taves..
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2006 12 27, 13:42)
sveikos ir sveiki - turiu problemėlę: mano katinui dabar jau 2 metai, jis ir anksčiau mėgo įlipti į lovą ir prisiglausti man prie kojų miegant, bet kai persikrausčiau į kitą butą, miega tik mano lovoje (šalia mano pagalvės, prie šono, dažniausiai ant manęs  blink.gif ) Gal kas galėtų patarti, ką daryti, kad jis vėl eitų miegoti į savo guolį? Ir iškeldavau iš lovos milijoną kartų per naktį, ir nešdavau į jo guolį, ko tik nedariau, vis tiek jis pas mane į lovą ateina...  schmoll.gif gal iš dalies nervina ne tiek tai,kad jis miega lovoje (nors šiaip nepritariu - nehigieniška), bet tai, kad vis gulasi ant manęs, o kadangi mano sibiriukas sveria 6,5 kg, tai negaliu miegot  verysad.gif  patarkit, ką daryti  g.gif

Nepergyvenk taip labai. Nebent vyrui nepatinka. Katinai - švaruoliai. Ir ne purvo prasme, o energetine, antibakterine, antivirusine. Skleidžia gydomąsias bangas, traukia negatyvią energiją. Tuom ir gydo žmones. Matyt jaučia, kad būni pasikrovus per dieną negatyvo (susinervuoji, supyksti, pergyveni, baiminiesi, pavydi ir pan.)? Tiesiog džiaukis dėl to, kad katinėlis naikina tavyje lėtinių ligų pradus...Juk liga prasideda pirmiau energetiniame kūne, o tik po to fiziniame. Tai nuo seno žinomos kačių gydomosios savybės...
Atsakyti