Įkraunama...
Įkraunama...

Įvaikinimas

gauni jeigu mama jos pries tai nebuvo paemus..
[/quote]

Tai kad ne mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(wetuckus @ 2010 02 23, 16:14)
Man soc. pedagogė išaiškino, kad globodamas aš griaunu vaiko ateitį... nes tokiu būdu atimu iš jo galimybę būti įvaikintu užsienyje.

Lietuviai, nesirenkite įvaikinti ar globoti. Pagalvokite apie vargšus užsieniečius ir apie vaikų ateitį.


ne tik socialinės taip mąsto,bet ir nemaža dalis tautos
Atsakyti
pradedu mąstyti, kad aš gal nenormali - man niekas nieko neaiškina biggrin.gif na nebent kartais pasveikina, kad abi susitikom. Arba paklausia kaip aš čia taip sugalvojau. O sužinoję kartais tiesiog pasiūlo pagalbą. Pvz. kaimynės bobutės, su kuriomis iki tol tik sveikindavomės. Dabar atėjo į namus ir sakė, kad jeigu bus problemų - visada padės. pvz. vaiką į darželį nuvesti ar pan. tiesiog kartais norisi apsiašaroti.
Atsakyti
zinai kaip pas mus buna:vieni galvoja,kad esi fool.gif ,o kiti laiko mus vos ne didvyriais...

pastarieji nori mums padeti atlikti tuos"zygdarbius"...as irgi susiduriu su tuo nuolat!
Atsakyti
tada aš matyt atrodau pernelyg agresyvi ar dar kokia nors, kad savo fool.gif pasilaikytų sau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 04 18, 03:02)
tada aš matyt atrodau pernelyg agresyvi ar dar kokia nors, kad savo fool.gif pasilaikytų sau laugh.gif



va ir atsakymas,kodel geriau kad kuo maziau kas zinotu..man dabar juokas ima is sitos tavo situacijos,bet nezinau kaipsureaguociau pati i tokius babuliu pasiulymus,gal tu be reikalo pyksti,gal jos visoms vienisoms mamoms toookios geros :hihihi:na man dar tokiu babulyciu neteko sutikti,o visa kita stengiuosi praleisti pro ausis.manoji kaimyne pries metus kvailinusi mane del mano apsisprendimo,dabar sutikus mergaites visada vaisina saldainiais..tik idomu kas jos galveleje.
Atsakyti
Ne Sri lanka, aš draugiškai priimu bobučių pasiūlymus, tik pasinaudoti dar nebuvo progos, bet vat kas taip prieitų ar tarnyboje, ar dar koks pažįstamas ir aiškintų apie užkertamą kelią ar dar kokį briedą fool.gif - tai dar nebuvo.
Šiaip - labai prieštaravo mano gera draugė iki pirmo pasimatymo. O dabar - didžiausia gerbėja sprendimo, visada sugalvoja, ką čia dar padovanoti reikia, kuo pradžiuginti.. irgi nežinau ką galvoja, bet dabar labai palanki mano vaikui. (širdies gilumoje mąstau - na kas gali tokio vaiko nemylėt? rolleyes.gif va -vaikštom į mankštą - nugriuvo su "kolege" nuo kamuolių, viena supykus raudot, atsisakė toliau mankštintis, Vanesa - juokiasi - "ot nuotykis"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 18 balandžio 2010 - 22:26