Įkraunama...
Įkraunama...

Įvaikinimas

QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 04 03, 19:35)
tAIGI KURSAI NEBUVO 100 PROC privalomi pries isivaikinant, irasydavo i ivaikinimo eile o tada kada nors kursai ir ne PRIDE o kiti. DABAR GI PIRMa isklausomi kursai ten ivertinama ar tinki buti globeju ar iteviu, parasomas ivertinimas (KUris Klaipedoje praeitais metais nebuvo parasytas dar birzelio menesi, praejus 2 menesiam po kursu) o tik po to kai gausi ivetinima (beje kursai paprastai vyksta tris menesius ir juose privalu dalyvauti abu tevai)  busi irasomas i ivaikino eile.
2007 metais kai vaikinausi taiu pirma irase i ivaikinimo eile tada  isivaikinau o tik poto kursai jau pagal nauja  PRIDE programa.
Ivaikinimo puslapyje yra skyrelis kurs gali paskaityti pusblikacijas spaudoje ten [paskaityk apie PRIDE programa ir pakitimus. Kadangi vaikinausi ant pereinamojo laikotarpio ribos tai zinau.
Beje buciau dar tempusi galvojau nesti dokumentus pavasari bet kai paskaiciau apie istatymu pakitimus tai ir puoliau tvarkytis.
TAIGI DABAR jei kas sugalvos vaikintis balandi tai rea;liai  i ivaikinimo eile po rudeniniu kursu pateks tik kitais metais , seniau buvo daug lengviau.


eik tu sau koks ilgs kelias per kopas laukia doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2009 01 20, 19:29)
Bet jis LT pilietis;........... g.gif
Zinai kazkokia nesamone su LT istatymais, mes jau irgi uzsienieciai, o kai vaikas atsirado buvo LT. Tai jie man aiskina, jog dabar mum reik visu nauju popieriu tik is UK(charakteristikos , pajamu lapo, is gyd pazymos) Nzn  kur ta musu valstybe mina i kuria puse g.gif

Labutis, kiek supratau gyvenat UK,o mazyli isivaikinot is Lietuvos,mes irgi noretumem pradeti,bet kaip visus dokumentus susirinkti,gal galima butu UK?Parasyk jei gali ka galetumem susitvarkyti cia,nes is dardu nenori isleisti vaziuojam kas puse metu karatais metuose karta.Aisku kai reikes vaziuoti neatideliotinai,reikes prarasti darba,nes norim vaikiuko beproto.
Atsakyti
labuka visoms 4u.gif labai prasau patarimo.giminaiciu seima kartu jau 11 metu taciau likimas pasisaipe ir vis nera taip laukiamo leliaus,abu gyvena ir dirba siaures airijoje,bande cia vietoje tvarkytis ivaikinima taciau nu su tokia nesamone susidure kad tiesiog nuleido rankutes verysad.gif nu labai prasau patarkit nuo ko pradeti ir kaip padeti vaikucio norinciai seimai 4u.gif
Atsakyti
www.ivaikinimas.lt oficialus ivaikinimo puslapis.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 08 19, 17:49)
www.ivaikinimas.lt oficialus ivaikinimo puslapis.

ta tai as zinau aciu labai bet jei gyvenimiskai nuo ko pradeti reiktu ir kiek laiko tektu pabuti lt kad vaikeli isivaikininti,o issivezant i uzsieni ar nebuna problemu blush2.gif
Atsakyti
pagal naujas taisykles lietuvoje isivaikinti kaipp lt gyvenanciai nelabai imanoma. NES ABU TEVAI TURI LANKYTI KURSUS KURIE TRUNKA tris menesius. pavelavai 1.5 metu kai visa tai padaryti gyvenant uzsienyje buvo paprasciau nes kursai nebuvo prilvaloma. DABAR DOKUS TURI TVARKYTI IR KURSUS LANKYTI PAGAL SAVO GYV VIETA TADA TAVE PASTATYS I EILE uzsienieciu bet toje eileje turesi pirmumo teise nes esi lr piliete.
skarota egle isoko i paskutini nuvaziuojancio trukinio vagona bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 20 rugpjūčio 2009 - 13:38
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 08 20, 15:37)
pagal naujas taisykles lietuvoje isivaikinti kaipp lt gyvenanciai nelabai imanoma.  NES ABU TEVAI TURI LANKYTI KURSUS KURIE TRUNKA tris menesius. pavelavai 1.5 metu kai visa tai padaryti gyvenant uzsienyje buvo paprasciau nes kursai nebuvo prilvaloma. DABAR DOKUS TURI TVARKYTI IR KURSUS LANKYTI PAGAL SAVO GYV VIETA TADA TAVE PASTATYS I EILE uzsienieciu bet toje eileje turesi pirmumo teise nes esi lr piliete.
skarota egle isoko i paskutini nuvaziuojancio trukinio vagona bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

dekui uz info verysad.gif
Atsakyti
nesuprantu truputeli vienos detales, ar uzsienieciais laikomas ir tas zmogus, turintis LR pasa, bet nuolatos negyvenantis lietuvoje? nes kaip irodysi, kad koks lietuvis isvazeves i airija daugiau nera lietuvis, aisku reikes pazyma apie pajamas, bir tu oajamu lietuvoj nebus, bet daug kas tiesiog isvaziuodami is lietuvos 'neissiraso' t.y. yra lieka priregistruoti lietuvoj.


o dabar mano klausimas, gal kas patars..sad.gif
as turiu LR pasa, mano vyras turi europos sajungos piliecio pasa (EST) , bet yra prirasytas Lietuvoje ir turi leidima nuolat gyventi LR. cia yra tas pats kaip zmones visa gyvenima pvz gyvena cia, bet turi kitos salie pasa. mano vyras dirba ir gyvena (legaliai, turintis pazyma pie nuolatin.gyvanam.vieta) Lietuvoje, bet nera LR pilietis, ir vat idomu ar nebutu butent su tuo problemu isivaikinant...

Atsakyti
Man soc. pedagogė išaiškino, kad globodamas aš griaunu vaiko ateitį... nes tokiu būdu atimu iš jo galimybę būti įvaikintu užsienyje.

Lietuviai, nesirenkite įvaikinti ar globoti. Pagalvokite apie vargšus užsieniečius ir apie vaikų ateitį.
Atsakyti
ispanijoje isivaikinant vaika gauni pasalpa 2500 euru
tik nezinau tvarkos... nes istatymas yra bendras uz gimdyma gauni vienkartine pasalpa ir uz isivaikinima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2010 03 06, 12:46)
ispanijoje isivaikinant vaika gauni pasalpa 2500 euru
tik nezinau tvarkos... nes istatymas yra bendras uz gimdyma gauni vienkartine pasalpa ir uz isivaikinima  ax.gif


Lietuvoj - tas pats. Įsivaikinus gauni tokią pačią vienkartinę pašalpą, kaip ir už gimdymą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippi: 06 kovo 2010 - 18:50
QUOTE(Šiaurė @ 2004 11 03, 02:49)
Я знаю, что в России нет проблем g.gif

JO is rusijos anksciau nebuvo problemu nes ivaikinimo agenturos ir dirbdavo tik su vaikuciais iki 2 metu, bet po paskutinio skandalo kada amerikieti grazino 7-meti turbut ivaikinimai sustos..
Papildyta:
QUOTE(Pippi @ 2010 03 06, 19:50)
Lietuvoj - tas pats. Įsivaikinus gauni tokią pačią vienkartinę pašalpą, kaip ir už gimdymą.  smile.gif

gauni jeigu mama jos pries tai nebuvo paemus..
Atsakyti