Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek leidžiate sau išgerti alkoholio?

Mielosios, pasidalinkit savo patirtimi ,prašau, 4u.gif
kiek kartu per savaitę(,mėnesį ) tenka "baliavoti" ir kiek leidžiate sau alkoholio?.. alc.gif lotuliukas.gif..ką mieliau renkatės stipriuosius ar silpnuosius gėrimus?

p.s. bus labai smagu sužinoti jūsų nuomonę šiais klausimais gossip.gif hihihi.gif
Atsakyti
Dažniausiai išgeriu 1-3 taures vyno, kartais kokią skardinę kokteilio... Kaip dažnai g.gif Sunkoka pasakyti. Kartais būna, kad 2 mėnesius niekur neinu, net ir pamiegoti laiko neužtenka biggrin.gif O kartais būna, kad keletą savaitgalių iš eilės taip. Bet šios ribos niekad neperžengiu. smile.gif Nemanau, kad daug, būna ir baisiau.
Atsakyti
Iki pastojimo teko baliavot daznokai,o isgert galedavau daug-litra starkos,ar buteli dektines ir dar primaisyt visokio bieso-kokteoliu,likeriu.....Geriausia tai kad isryto manes niekad nepykindavo,kartais galva paskaudedavo ir tiek(o vyras mano sunkiai pagyrias pernesa)Alaus nemegau niekada.Niestumo metu isvis negeriau,o pagimdzius,jau metai ir trys menesiai kaip beveik isvis negeriu.Atpratau,beto pasikeite poziuris i alkoholi.Negaliu gi as isgerus,ar girta prie vaiko but...Megaujuosi likeriuko taurele ar sompano taure-ir tai retai retai..(karta per menesi,du).Galeciau ir isvis negert,poreikio nejauciu,beto ir sveikata nelabai leidzia,tik kartais aplinkybes privercia.
siaip labai domiuosi gerimais,ypac naujais,todel megstu paragauti bent gurksneli kaska naujo ir subtilaus(tam turbut profesija itakojo) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 04 sausio 2007 - 18:29
Alkoholo sau keidžiu kiek tik noriu. Bėda, ta kad beveik niekad nenoriu doh.gif Visokių gimtadienių yr kas mėnesį beveik. Tai ta proga taurė šampano, ar dvi - trys mažiukės likeriuko - per akis. Stiprūs gėrimai išvis nelenda, purto, net pauosčius schmoll.gif O ir nuo to, kas šiaip taip sulindo tuoj miego pradedu norėt hihihi.gif . Man linksmiausia švęst blaiviom smegenim thumbup.gif
Atsakyti
Visaip buna, kokiu progu metu geriau renkuos stipresnius gerimus, nes nemegstu nei sampano, nei vyno, nei alaus, o po ju ir kita diena nelabai gerai buna, net ir po keliu tauriu. Isgeriu truputi, tik palaikant kompanija, nes Lietuvoj tokie jau zmones - nesupranta atsisakymo, bet kuriuo budu vistiek bando ibrukti isgert. Saika jauciu biggrin.gif ir nesuprantu zmoniu, kuriem buna "kablys".
Atsakyti
kaip pakliuvo. kartais -- iki nugriuvimo, o kartais visiškai nenoriu. priklauso ir nuo kompanijos, ir nuo progos, ir nuo to, ką tą dieną teko valgyt. kad likčiau normos ribose, tai būna arba 2-3 dideli bokalai alaus, arba butelis vyno, arba bambalis sidro -- kažkiek apsvaigsti, o daugiau -- nu tiesiog nelenda, kaip kad 2 cepelinus su riebiais spirgais suvalgius.
o su stipriaisiais gėrimais man sunkiau verysad.gif nespjaunu, bet labai sunku ribą pajust, todėl jei yra alternatyvų, tai atsisakau.
beje, greičiausiai pasigeriu nuo šampano.
Atsakyti
Leidžiu sau kiek noriu. Tik nemėgstu stiprių gėrimų jokių.
Atsakyti
Galiu išgerti gana daug, tiesa to dažnai nepraktikuoju - pagirios, nors ir nesunkios nepatinka lotuliukas.gif . Na, o kad nebūtų suuunkių pagirių vis nepamirštu vakarėlio metu kokio vandenuko ar kompotuko pagert - ryte galvos neskauda.
O mylimiausias gėrimas - ax.gif vynas
Atsakyti
O kam gi gerti tai kas neskanu. Kažkaip sunku patikėti, kad kam nors skani degtinė ar koks viskis. g.gif Geriu tik tai kas tikrai skanu ir tik tiek kiek skanu. tongue.gif Įvairūs likeriai ar tie kreminiai gėrimukai- skanu, bet greit apsalsta ir tada nebesinori. schmoll.gif Vynai gal ir nieko kai ne sausi ir dar nemėgstu tų rožinių, nežinau man nepatinka. Šampanas man skanu, tik paskui rūgštingumą sukelia. O šiaip tai šiais laikais pasirinkimas didelis ir tikrai kiekvienas gali patenkinti savo skonį. Svarbu nepamiršti saiko. drinks_cheers.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 01 04, 22:46)
O kam gi gerti tai kas neskanu. Kažkaip sunku patikėti, kad kam nors skani degtinė ar koks viskis.  g.gif 


o man viskis skanu ax.gif ypač Jack Daniel's
i degtinę irgi nespjaunu. pirmas staparikas nelabai skanu būna, bet toliau tai jokio bjaurumo.
Atsakyti
būna pasitaiko ir ilga laika nėr progos tai ir negeri. bet kaip prasideda nuo kalėdu tai baigiasi sausio pabaigoj visos šventės ir gimtadieniai doh.gif nu tai tenka pabaliavot drinks_cheers.gif nemėgstu vyno, sidru nu vienu žodžiu saldžių gėrimu jau geriau šnapsas, o labiausiai patinka alus.
Atsakyti
Aš tai alučio dažnai pagurkšnoju blush2.gif nes man jis labai labai.... wub.gif Stipresnių nelabai mėgstu, tad retokai geriu, nors, va, Kalėdų atradimas - ABSOLUT RUBY RED bigsmile.gif labai patiko, nėr ką lygint su lietuvišku analogu doh.gif net ir vienos galima išgert bigsmile.gif
Atsakyti