Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Na, prieš šventes ir alytiškių būrelis aplankė mažuosius Alytaus vaikų namuose.
Liūdna, bet ką padarysi kai yra tokių mamų.Vaikai auga dinastijomis-broliai, sesės.Vienus išveža , kitus gimusius atveža.Mamom vadino ir mus, ir auklėtojas. Nuvežėm žaisliukų, vaisių, saldumynų - akytės visų tik sužibo .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
na kaip liudna kai taip darosi pas mus,viskas kita karta ir as eisiu ,jeigu nieks nesutrukdys
Atsakyti
Šaunuolės džiugu matyti ,kad ir alytiškės prisijungė prie vaikų namų lankymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jus tikros Supermamos 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 15 sausio 2007 - 15:11
***** apsižliumbiau verysad.gif

šaunios jūs wub.gif
Atsakyti
Ir man ašaros rieda verysad.gif

Šaunuolės!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nereikia verkt , reikia Jiems padėt, tiek kiek galim wub.gif
Atsakyti
Mano sesuo atveze didele labrara, vitaminu. Tai vaikuciai net nezino , kad cia vitaminai. Tabletes. Ir nenori ju. Bet siaip tai nuskriausti, kaip laukiniai. Kiekvianas suauges zmogus jiems atrodo kaip tete, ar mama. Konkurencija didziule, kad tik ji palaikytu, priglaustu, o ne jo drauga. O idomiausia, kad sveiki mazyliai viska kisa i burna, o kiti uosto. Nepagalvociau. Daugiau neinu.
Atsakyti
Si savaitgali vaziuosime su draugu kompanija i Alytaus vaiku namus. Grizus butinai papasakosiu, kaip sekesi.
Zinau, kad sirdeleje bus labai sunku ziureti i tuos vaikucius.
Pati laukiuosi vaikelio, todel bus be galo liudna. Tikiuosi suteikti nors siek tiek dziaugsmo tiems vaikeliams dovanomis ir buvimu kartu.
Atsakyti
Na va. Susiorganizave su draugais vaziavome i Alytaus vaiku globos namus. Niekada nesu to dariusi. Nuvezem pilnus maisus ir dezes zaislu, knygu, rubu ir pan. Bet tiems vaikams ne tiek tu smutkiu reikia, kiek bendravimo ir demesio. Ieini i klase-grupe ir tave tiesiog apsupa visas burys, kimba i rankas ir paleisti nenori. Labai buvo faina, kad nors pusdieni galejom ten praleisti ir pabendrauti su jais. Nuo siol manau, kad darysiu ta dazniau. O kokie faini tie vaikai - mandagus begalo, issisiepe iki ausu. Atrodo gi nieko ypatingo nedarai, tiesiog pabuni ir pazaidi su jais, o sitiek laimes gali suteikti.
Merginos, jei turesit galimybe, butinai ka nors panasaus padarykit.
Atsakyti
Sveikutes,
labai norisi tiems maziukams kaip nors padeti, bet teko kelis kartus nuvezti dovaneliu, tai personalo buvom labai jau ne svetingai sutikti. Mazdaug kam cia vezat, mums nereikia. Gaila, kai tokie zmones dirba su vaikuciais verysad.gif jiems juk visokia parama manau tikrai reikalinga. jeigu kada organizuosites alytiskes, tai butinai ir as vaziuosiu.
Atsakyti
nejaugi jie jau toki turtingi kad nereikia? doh.gif kiek teko pabuvoti tai manau nepakenktu dovaneles thumbup.gif
Pati galvojau kai vaikutis isaugs savo rubelius tiesiog nuvezti jiems, nes labai jau daug turim, visi is visu pusiu pridejo ax.gif tik kazkaip nedrasu butu vienai to daryti... juk tik padeti norisi unsure.gif
Atsakyti
Man nera teke lankytis vaiku namuose(gal tiesiog bijau to jausmo kuris gali uzplusti pamacius tuos mazylius). Bet tikrai noreciau kuom nors jiems padeti...Jei kada dar is jusu kas planuos lankyti mazylius noreciau ir as prisijungti, jei tik galesiu...Liudna kad toks ziaurus pasaulis verysad.gif
Atsakyti