Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjų fėja

Gal kas nors lankote? kokia nuomonė? vaikis į draželį tik nuo trejų eis, norėčiau į šitą mokyklėlę nuo dvejų leisti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 06, 15:07)
Gal kas nors lankote? kokia nuomonė? vaikis į draželį tik nuo trejų eis, norėčiau į šitą mokyklėlę nuo dvejų leisti.

O kur yra ši ugdymo studija?
Atsakyti
Tikrai būtų smagu išgirsti atsiliepimų blush2.gif
Atsakyti
Senamiestyje, ten gal Daukšos gatvė.
Atsakyti
o ką ten galima išmokti, kas gali lankyti, tel.? unsure.gif
Atsakyti
tai va, kad nieks nežino...
Atsakyti
Radau tokių atsiliepimų is anksčiau...manau tikrai neblogi 4u.gif

QUOTE(jurajura @ 2005 10 25, 09:15)
kūrybos namučiuose "Vėjų fėja" užsiėmimai vyksta vaikams nedidelėse grupelėse, užsiėmimus veda menininkai.  iš pradžių yra bendraujama kokia nors tema, pvz. naminiai gyvūnai, vandens gyvūnai ir t.t. rodomos vaizdinės priemonės, kartais koks vaidinimukas. po to yra žaidžiamas koks nors žaidimas ar šokamas šokis, kuris kažkaip siejasi su tos dienos tema. o dar po to visi vaikučiai eina daryti kūrybinio darbelio. visas priemones duoda mokytojos, patiems nieko neštis nereikia. o dirbama su labai įvairiom medžiagom, įvairiausi dažai, plunksnos, šiaudai, popierius, medžiaga, medis, molis ir t.t.
kas įdomiausia, tai, kad mano dukra yra labai judri ir nė minutėlės vienoje vietoje nepasėdinti, o šiose pamokėlėse sugeba susikaupti. darydama kūrybines užduotis tiesiog švyti iš laimės, ir kiekvieną dieną vos atsikėlus klausia, ar jau šiandien eisim i būrelį ir ką tenai darysim.
vienu žodžiu, atradom tokia vietą, kurioje mano dukra jaučiasi puikiai, o tai man ir yra svarbiausia.



QUOTE(jurajura @ 2005 10 26, 10:01)
užsiėmimai vyksta Vilniaus g. šalia "Avilio" (reikia eit i broma). mano požiūriu, tai aplinka ten labai jauki (ko nepasakyčiau apie daugeli kitų makyklėlių). kainuoja 50lt. mėnesiui. renkames du kartus per savaite. Mano dukrytei praeitą savaite sukako 3 metukai, bet mačiau ten ir mažesnių ir didesnių vaikų. svarbiausia tėvų požiūris į tai, ką vaikui galima leisti daryti. nes kaip jau minėjau anksčiau, ten vaikučiai dirba su įvairiom medžiagom, tai jei teveliams atrodo, kad mažam vaikui negalima duot pvz. teptuko ar klijų, tai nelabai ir išeis dalyvaut užsiėmimuose.
vadovės požiūriu, tai vaikams reikia kuo anksčiau leisti su viskuo susipažinti, nes taip lavinasi jų kūrybiškumas. beje, vaikai skatinami viską daryti patys, nesvarbu kad gaunasi šleivai ar kreivai. aišku, kaikurios mamytės mėgina pačios už vaikus darbelius daryt, bet gal su laiku supras, kad vaikui daug svarbiau pats kūrybinis procesas, o ne rezultatas.

Atsakyti
O vakarais vyksta užsiėmimai ar ne? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tikrai susidomėjau. Ir štai radau jų psl: http://www.vejufeja.lt/ Dabar įdomu, einu skaityt, kokiu laiku būtų galima lankyt..
Atsakyti
Gal kas žinot, kokia užsiėmimų kaina "Vėjų fėjoj"?
Atsakyti


 i 
Visą informaciją apie ugdymo įstaigos užsiėmimų kainas galima sužinoti jų tinklapyje. Forume ji neskelbiama, nebent per AŽ  

Atsakyti
mes ryt pirma kart važiuosim i uzsiemimussiuos "vėjų fejoj", mano vaikas labai laukia wub.gif
Atsakyti