Įkraunama...
Įkraunama...

Jogurtinė - ar naudojotės?

Labuka,
norime nusipirkti jogurtine - gal naudojates? Kokie atsiliepimai? Kokios firmos pirkote, kokie pliusai/minusai?

Papildyta:
tai toks prietaisas jogurtui gaminti namu salygomis, parduodamas buitines technikos parduotuvese, kaip cia nupasakojus - korpusas plastikinis, o viduje apie 8 indelius su dangteliais, i kuriuos sudedami produktai ir tas aparaciukas ten tas bonkeles sildo, gal plaka, net nezinau, kas ten daroma, bet iseina visai skanus jogurtas ax.gif . Ypac gerai duoti vaikams, nes visada zinai, is ko tas jogurtas pagamintas.
Vyro mama uzsienyje turi Moulinex firmos, bet Lietuvoj nemaciau, buvo tik Tefal, bet gal yra ir kitu firmu, nes tas Tefal tai schmoll.gif Apvaziavom daug parduotuviu siandien, nematem niekur verysad.gif
Gal kas matet kur nors? Gal kas turit ir esat tos nuomones, kad neverta? Atsiliepkit mirksiukas.gif

Papildyta:
http://www.microsell...p...w_pic=0&ps=
Atsakyti
Vakar vakare kaip tik knygoj skaiciau apie jogurtine, taip pat pirma karta suzinojau apie toki dalykeli. Labai faina knyga "Kodel prancuzes nestoreja". Autore rekomenduoja jogurta gamintis pacioms, jogurtineje.
Ten aprasyta ir kaip jogurta pasigaminti be jogurtines, bet dar nebandziau.
Atsakyti
Oho kokių tik prietaisų nėr. O mes kai pirkom savo okaitę, rinkomės tarp dviejų. išsirinkom pigesnę, nes ji neturėjo, kaip man paaiškino, jogurto gaminimo funkcijos. Tada aš neišsiklausinėjau nieko, galvojau nusišneka doh.gif , koks čia jogurtas orkaitėj. Ech, tunda aš doh.gif ...Reikėjo imt brangesnę dabar jogurtą gaminčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif essen.gif
Atsakyti
Pabandem mes pasidaryti jogurta pagal cia pateikta recepta - visai skanus gavosi bigsmile.gif , tik labai sunku ta nuolatine siluma palaikyti, vyniojom su ranksluosciu, po to i chalata susukom ir prie gyvatuko vonioje ant skalbiankes per nakti laikem doh.gif lotuliukas.gif bet rezultatas thumbup.gif
MB vis del to nori pirkt jogurtine blush2.gif , tada sake visada garantuotai surugs jogurtas ax.gif
tai ieskosim arba bandysim uzsisakyt is uzusienio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2007 01 12, 15:50)
Pabandem mes pasidaryti jogurta pagal cia pateikta recepta - visai skanus gavosi  bigsmile.gif , tik labai sunku ta nuolatine siluma palaikyti, vyniojom su ranksluosciu, po to i chalata susukom ir prie gyvatuko vonioje ant skalbiankes per nakti laikem  doh.gif  lotuliukas.gif bet rezultatas  thumbup.gif
MB vis del to nori pirkt jogurtine  blush2.gif , tada sake visada garantuotai surugs jogurtas ax.gif
tai ieskosim arba bandysim uzsisakyt is uzusienio  mirksiukas.gif

del temperaturos, svarbu jogurta pilti i ne per karsta pieną, kad butu anksciau nurodytos temperatūros. o po to daugiau nereikia stengris tos temperatūros palaikyti. tiesiog suvynioti i siltesni ranksluosti ir viskas. temperatūra po truputi vės, bet to tikrai pakaks kad jogurtas surugtu.
labai svarbu yra nejudinti...

dar jogurtas skanesnis ganasi jei gaminama is naturalaus pieno, ne parduotuvinio (aišku jei yra galimybė).
Atsakyti
Mano mama tai puodą tarp pagalvių kišą, kad šilumą išlaikyti, o aš tai jei labai jogurto užsimanau ir nėr, tai į kefyrą prisipjaustau vaisių, uogienės ar cukraus ir sušlemščiu ax.gif
Atsakyti
geras jogurtas gaminamas namu salygomis gaunasi ne is parduotuveje pirkto pieno ir jogurto, o is mociutes kokiam kaime... o apie jogurtine neteko girdeti, bet tikrai sudomino, reikes daugiau info paieskoti smile.gif
Atsakyti
Man tai ta jogurtinė atrodo visai nereikalingas prietaisas, kuris tik vietą užims ir nuo kurio reikės dulkes valyt. Nieko ypatingo jo paruošimui gi nereikia, tik puodo ir termometro. Kai kas sugeba ir be termometro apseit.
o aš kai pasidariau pati jogurtą, tai į tą parduotuvinį apskritai net žiūrėt negaliu schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif O as turiu specialu puoda jogurtui gaminti ir spec.bakterijas,gavau dovanu thumbup.gif ,nes siaip pirkti tai brangoka.,bet tikrai skanus gaunasi bigsmile.gif Apie ji galima pasiskaityti cia
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 01 19, 01:22)
O as turiu specialu puoda jogurtui gaminti ir spec.bakterijas,gavau dovanu, nes siaip pirkti tai brangoka.,bet tikrai skanus gaunasi Apie ji galima pasiskaityti cia

jei ne paslaptis, kiek kainuoja aparatas ir kiek tos bakterijos? blush2.gif
as taip galvoju, kad jei aparato kaina normali, o bakterijos brangios, galima juk darytis is pirktinio jogurto rolleyes.gif
gal tik neiprasta vienas dalykas kaip tokiems aparatams - kad ne buteliukuose daromas jogurtas (kaip paprastai buna), o vienoje didesneje talpoje g.gif na, gal cia tik pripratimo reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti

Fitline indas jogurtui gaminti kainuoja 69LT, Pats Jogurtas su gyvom bakterijom kainuoja 99Lt už dėžutę (6 jogurto maišeliai). Iš vienos dėžutės su liesu pienu galima pagaminti iki 12 litrų jogurto. Sveikam žmogui per dieną pakanka 100ml tokio jogurto
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 01 19, 01:22)
4u.gif O as turiu specialu puoda jogurtui gaminti ir spec.bakterijas,gavau dovanu thumbup.gif ,nes siaip pirkti tai brangoka.,bet tikrai skanus gaunasi bigsmile.gif Apie ji galima pasiskaityti cia

As irgi turiu ta puoda, tik bakterijos jau baigesi, gal kas zino, kur ju buna pirkti? Puodas neblogas dalykas, nereikia po pagalvem laikyti, kaip cia kitos raso smile.gif
Atsakyti