Įkraunama...
Įkraunama...

Karkalai kūdykio plaučiuose

Gerb. gydytoja, nuo 3 mėn. mano mažylę pradėjo kamuoti kvėpavimo takų ligos, ji užsikrėtė nuo vyro ir vyresnės sėses, pradėjo sloguot, pradėjo ir palučiuose girdėtis šiurkštumas, tada pediatrė skyrė gerti sirupo Brontex, 5., bet nepadėjo, labiau girdėjosi karkimas plaučiuose, temperatūros niekad pakilusios neradau, skyrė antibiotikus, juos suvartojus, po savaitės vėl pasikartojo, vėl skyrė antibiotikus, per 1 mėn 2 kartus. Sirgau aš angina, stipriai kosėjau, iki galo dar nepasveikau, mano mažylei, kuri antibiotikus baigė prieš sav. vėl pasunkėjęs kvėpavimas verysad.gif , nežinau, nė kaip padėti savo mažylei, temperatūros nėra, svoris auga normaliai, maitinu savo pienu. Ar gali toms ligoms turėti tai, kad mes per šaltai gyvename, gyv. name, šildoma tik ryte ir vakare, nors stengiuos ją rengti šiltai. Šiandien uždengus lovytę pagarinau karštu vandeniu su rezorbanu, lyg palengvėjo kvėpavimas, vėl daviau Brontex, šikart lašus. Patarkite.
Ačiū už patarimus;
Atsakyti
Panašu, kad mergaitę vargina recidyvuojantis obstrukcinis bronchitas. Galima įtarti infekcinę alerginę kilmę. Ar namuose nėra pelėsio?Ar mergaitės neberia, kuo maitinate?
Jei pasikartojo vėl karkimas, reikėtų atlikti tyrimus (kraujo, šlapimo, gal būt net rentgenogramą, kad atmesti uždegiminį procesą)
Reikėtų konsultuotis su pulmonologu, alergologu, o nesistengti gydyti pačiai.
Atsakyti