Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris turi būti paslaptis?

Keletas situaciju aplink mane nejuciom primine man ta nesenstancia operete 'Siksnosparnis'. Kaip jums atrodo, ar moteris turi buti nors kiek nepazinta savo vyro, kad jam butu patraukli, kad ji vis dar viliotu, nors pragyventa jau kartu ir 5 ir 10 o gal net ir daugiau metu. O gal atvirksciai, vyrui labiau patinka tokia moteris, kuria jis iki skausmo pazista, kuri neturi jokiu paslapciu nuo jo net su draugem, kuri kaip atversta knyga.
Atsakyti
 Pagal mane moteris turi visad likti paslaptis savo vyrui/draugui. Net jei jai sukaktu 80 metu.

Taip idomiau gyventi. Nes, atrodo, kad vyras "iki skausmo" ja pazista. O ji ima ir pateikia kokia staigmenele ;D...

Patiko knygoje mintis "Sesuo Kere", kad moters asmenybe turi but sudaryta is daugeliu sluoksniu. Pasak knygos, tada vyrai tik ir siekia "isnarstyti" visa moters asmenybe, ja pazinti...
Atsakyti
Turi buti paslaptis...Keista ta vyriska psichologija, bet labiausiai jie vertina tai, kas sunkiausiai pasiekiama, ilgiausiai neperprantama...Bet nebutinai reikia specialiai is saves daryti "paslapti"...Pakanka  neatverti iki galo duru, uztenka tik mazo plysiuko... biggrin.gif
Atsakyti
Pilnai pritariu jum abiem, bet toliau seka labai logiskas klausimas, kaip islikti paslaptingai ir nevisai pazintai, kai tiek metu kartu, kai vaikai gimdyti ir auginti kartu, na mes su vyru dar ir kartu dirbam  ;). Pasidalinkit idejom!  
Kaip buti paslaptingai jei ant naktinio stalelio stiklinej jau  [smiley=000097.gif] ?
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Atsakyti
Visados pavydejau poroms, dirbancioms kartu...O pasirodo, pasalptims tai ne i nauda ;D
Nezinau, ka reikia daryti, norint islikti paslaptingai. Tik zinau, ko nereikia - tai sekti visokiu "Cosmopolitan" ir panasiu leidiniu patarimais ir  savotiskomis instrukcijomis...Galbut reikia teisiog tureti savo erdve?  
Abstrakciai cia as... smile.gif
Atsakyti
Čia jums mamos apie gyvenimą parašyt ar prie realybės jus pratint  ;D Neįmanoma išlikti paslaptimi savam vyrui, kartu pragyvenus, na kad ir penkerius metus. Svetimam įmanoma būti paslaptimi, savam ne..Na, bet čia jau kaip suprasi pačią paslaptį. Kas tai? Charakterio bruožai, mūsų moterų gyvenimo vingiai (keliai ir klystkeliai... ;D), netikėti  mąstymo "produktai"?
Gal vyrai ir vertina kas sunkiausiai pasiekiama, ilgai neperprantama (Žvirbliukės citata), bet ir tai kažkada atsibosta..žiūrėt pro plyšelį į tą savo moterį. Aš manau, kad atvira moteris dar greičiau privers krūpčioti vyro širdį, nei apsikarsčiusi neįveikiamomis paslaptimis. Mano egoistine nuomone, ne paslaptis teikia žavesio, o moters pasitikėjimas savimi: kad ji ir be paslapčių yra tarsi brangakmenis. Nešlifuotas deimantas turi savo grožio paslaptį, bet yra pigesnis už pabuvojusį juvelyro rankose  ;) Tik atskleidusi savo dvasios klodus, pati pažinusi ir patikėjusi savo kūno paslaptis vyrui, moteris gali mėgautis tikru, beprotiškai laimingu gyvenimu. Ai šnekėčiau čia ir šnekėčiau..junkit mane iš eterio ;D
Atsakyti
Na mes jau kartu kiek cia mmm 8 metus. Pagimdem tris vaikiukus ikurem savo versla. Ir... kokios buvo manishkio akys ohmy.gif kaij nusipirkau nauju sexy naktinukus, paslapciom, parsineshus paslepiau kol panaudojau pagal paskirti. Mmmna,
kokia cia paslaptis sakysit, bet butent apie tai ir kalbu: kasdienybe+paslaptis = kas?

Atsakyti
Ikisiu savo trigrasi ir as. Paslaptis. Is pradziu reikia susitarti, kas yra paslaptis. Jeigu nauji sexy rubai yra paslaptis, tai cia jau ne tai.

Santuokoje netoleruociau jokiu paslapciu. Malonius siurprizus taip, bet paslaciu ne. Noriu zinoti ir pazinti savo zmona. Nenoriu isgirsti pries mirti: tu taip ir nepazinai manes, kaip moters. Pazinime yra santuokos tvirtybe. Kam tos paslaptys reikalingos?
Atsakyti
SuperTeti, spaudziu tau desine smile.gif As irgi nesuprantu kokia gali buti paslaptis? Gali islikti paslaptinga nepazystamam vyrui, arba kol yra draugyste. Bet isteki uz vyro tam, kad dalintumeisi su juo viskuo, kad is puses zodzio vienas kita suprastumet. As nenoriu tureti nuo vyo paslapciu (o ir neturiu), tai tai yra man ARTIMIAUSIAS zmogus. As net draugems nepasakoju to, ka papasakoju vyrui. Jis zino ABSOLIUCIAI viska, o zinojimas ir is to isplaukiantis pasitikejimas yra santuokos pagrindas.
Atsakyti
QUOTE
As net draugems nepasakoju to, ka papasakoju vyrui. Jis zino ABSOLIUCIAI viska


Jamaika, o kaip paslaptis kuria tik tau patiki tavo drauge? Svetima paslaptis? Ir ja vyrui papasakoji? Net jei ji jo neliecia, net jei jam net neidomi?
Atsakyti
Kaip filme Titanikas, senute imesdama brangakmeni i vandenyna pasake : "Moters shirdis - gilus paslapciu vandenynas...".
Isiklausykit, juk ar neturim kiekviena savo sirdyje paslapciu, paslapteliu, slaptu savjoniu, praeities momentu...ir nebutinai turim tuo dalintis su savo vyru...Nuo to mes tik moteriskesnes manau. wink.gif
Atsakyti
Fantastika Skirkiene!  ;) perskaicius ka padasei, labiau save suprantu....
Atsakyti