Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo erkinio encefalito

Niu va, vakar mergaite gavo 2 vakcinacija, tai dabar jau tik kita ankstyva pavasari bereiks wink.gif

QUOTE(<imelda> @ 2012 04 18, 08:04)
Labas  4u.gif gal galetumete atsakyti kokio amziaus vaikucius jau galima skiepyti nuo erkinio encifalito? Mano panelei 1 m. 8 men, Aciu.

man regis nuo 1m galima.
Atsakyti
sveikos, mamytes. as taip pat planuoju savo vyruka paskiepyti nuo erkinio ensifalito. gal galite mane supazindinti kokios siuo metu kainos sio skiepo? gal kur akcija Vilniuje vyksta? skiepija poliklinikoje ar reikia vaziuoti i kokia spec klinika?
Atsakyti
QUOTE(Tylingoto @ 2012 04 19, 12:27)
sveikos, mamytes. as taip pat planuoju savo vyruka paskiepyti nuo erkinio ensifalito. gal galite mane supazindinti kokios siuo metu kainos sio skiepo? gal kur akcija Vilniuje vyksta? skiepija poliklinikoje ar reikia vaziuoti i kokia spec klinika?

uzeikit i Endemik puslapi, kazkada maciau, kad ten kaip tik akcija vyksta. Nors mes savo poliklinikoje skiepijames. Kaina apie 83lt (su suleidimu)
Atsakyti
Kaina priklauso manau ir nuo miesto. Mazeikiuose 74 lt su paskiepijimu.
Atsakyti
as pernai uz viena vakcina mokejau 90 lt beveik.cia kaune ,dainavos poliklinikoje.siemet liko paskutinis skiepas .o dukryte paskiepijau,kai jai buvo 2 metai 4u.gif
Atsakyti
sveiki,mes siandien padarem pirma skiepa.endemike akcija vaikams 59lt dabar.
Atsakyti
As kazkaip itartinai i si skiepa ziuriu. Bet ar yra kur kokiu sa;ltiniu paskaityti ar jau buvo pasiskiepije zmones apsirge...
Atsakyti
Po ilgu svarstymu paskiepijau savo dukra 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

prieš 3-4 metus su vyru skiepijomės nuo erkinio encefalito. Dabar atėjo laikas pakartotinei dozei. Žiūriu, kad pirmą kartą mus skiepijo Ticovac vakcina, o vėliau Encepur. Gal kas žino, ar yra skirtumas, kokia vakcina skiepysimės dabar?
Atsakyti
Gydytoja sakė, kad šis skiepas per kepenis 'kerta", bet mes vistiek skiepijomes, viskas turi pašalinį poveikį, jau nekalbant apie encefalito pasekmes...geriau skiepytis...
Atsakyti
Ar buvo kurios nors vaikui, kad po pirmo skiepo jokio salutinio poveikio, o va vakar paskiepyjo antru skiepu, vakare susoko temperatura iki 38.4 ir dar nori uzgule, slogos prasidejo, tai ir nesuprantu ar cia nuo persalimo temperatura ar salutinis skiepo poveikis. nors po pirmo skiepo jokios reakcijos nebuvo, ir skiepo vieta grazi buvo, na o dabar durio vieta tik taskelis kur dure, bet toliau uz kokio 1 cm paraudinas, negi ten tiek toli skiepas suregavo??? ax.gif visa nakti dege is karscio, tik jau trecia paracetamolio zvakute kas 4 val numoso temp, kolkas nekyla, bet slogos tai dideles, gerklyte nera paraudos, tai is nesuprantu, kas ta temp issauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2012 04 11, 11:27)
Pagreitinta vakcinavimo schema prieš erkinį encefalitą iš tiesų egzistuoja, tačiau jos paskirtis nėra post-ekspozicinė profilaktika. Būtų tikrai įdomu sužinoti, kuo rėmėsi tokį variantą rekomendavę gydytojai.
Čia gana išsamiai išnagrinėta problema, rinkoje esančių vakcinų privalumai ir trūkumai, bei vienareikšmiškai išsakyta PSO nuostata: skiepyjimas po įkandimo netikslingas.


Šie teiginiai prieštarauja vienas kitam smile.gif buvusi kartu gydytoja prie ežero, kai erkė įsisiurbė taip pat patarė pagreitintą schemą ir Endemike taip pat pasiūlė šitą schemą. Žodžiu nėra vieningos nuomonės ir žinok žmogau kuom tikėti doh.gif Šiuo atveju aš tikėjau ta schema, nes nebuvo kada svarstyti ir galvoti, turim jau patirties su erkėmis, taip kad patikėjau dviejų gydytojų nuomone.
Atsakyti