Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 7

QUOTE(sharkis @ 2007 01 14, 16:20)
Ne, 300 ml miltų tikrai nelygu 300g. Viena stiklinė miltų - t.y., 250ml, yra 150 gramų. Taigi 300ml yra maždaug stiklinė ir šaukštas, apie 180g.
Bet svarbiausia, kad pavyko. }

Taip ir nesupratau, kiek reikia miltu. Recepte nurodyta 300 ml, o as turiu toki inda ivairem birem produktams ir skysciams....tai ten kur miltai parasyta gramais. Turbut reikejo matuoti, kur vanduo?
P.S. Tesiog pagal mane turi but tesla skystesne.
Atsakyti
labai skanūs gavosi kalakutienos zuikis ir šokoladinis keksas su varške thumbup.gif essen.gif essen.gif
ačiū tau Sonatina už puikius receptus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 14 sausio 2007 - 18:02
Kaliteja, aš pirkau štai čia, bet gal būna ir kitur... g.gif

agotai, labai džiaugiuosi, kad tortas patiko smile.gif

Uliuliuska, tikrai 300 ml miltų nėra lygu 300 g miltų... sharkis labai tiksliai viską paaiškino ir jei tu įbėrei 300 g miltų, tai jų buvo gerokai per daug... Todėl ir tešla gavosi per tiršta... Tiesiog jei recepte parašyta matuoti mililitrais, jais ir reikia matuoti... Tad tau ir reikėjo žiūrėti į tą skalę, kuri mililitrais, o ne gramais, t. y. į tą, kur matuojasi vanduo... unsure.gif

*Lina*, ačiū 4u.gif Labai malonu, kad zuikis ir keksas patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatina: 14 sausio 2007 - 18:59
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 14, 11:51)
Makaronai su krevetėmis

ojej kaip skanu essen.gif essen.gif reiks kada pasigaminti šį skanėstą rolleyes.gif
norėjau paklausti ar galima dėti spanguolių džemą kepant bandeles jai džemas skystokas rolleyes.gif niekada nesu kepus bandelių tai nežinau kaip ten reikia daryti smile.gif ir noriu iskepti bandelių su džiovintais grybais tai pirmiausia reikia grybus permalti ar ne g.gif ir daugiau nereikia nieko į grybus dėti ar apkepti juos reikia g.gif ačiū už atsakymą aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bea: 15 sausio 2007 - 16:13
Rituxx, nepatarčiau labai skysto džemo dėti į kepinius, nes nuo šilumos jis dar labiau suskystės ir tikrai išbėgs pro šonus... Gal mėginčiau džemą sutirštinti kokiu šaukštu krakmolo... g.gif
O grybus (sumaltus ar smulkiai supjaustytus) aš tikrai pakepinčiau su smulkintu svogūnu (tiksliau pirmiausiai apkepčiau svogūną, o tada dėčiau grybus ir viską kartu pakepčiau) ir pagardinčiau mėgiamais prieskoniais smile.gif
Atsakyti
user posted image

Višta su medumi ir garstyčiomis

1 višta (~ 1,5 kg)
½ puodelio tirpinto sviesto
½ puodelio medaus
¼ puodelio garstyčių
1 a. š. druskos
1 a. š. kario

Vištą supjaustyti gabalais ir sudėti į kepimo indą oda į viršų. Sumaišyti sviestą, medų, garstyčias, druską ir karį. Gautu mišiniu užpilti vištą ir kepti iki 175º C įkaitintoje orkaitėje 1 val. ir 15 min. Kas 15 min. palaistyti vištą padažu, kuriame ji kepa.

P. S. paprasta, bet skanu... smile.gif Druskos dėjau šiek tiek daugiau (tiesiog paragavau mišinį) ir dar įmaišiau maltų juodųjų pipirų... Aišku vėl gausiu velnių, kad patiekalas riebus, bet užtat mėsa išlieka minkšta ir sultinga... tongue.gif Beje, iškepė per maždaug valandą...
Atsakyti
Kepiau Italiskas bandeles thumbup.gif Man gavosi 11 bandeliu tokiu normaliu... Pats gazas bus sumustiniam ryt ryte thumbup.gif Neiskenciau ir viena kaaaaaaaaarsta jau suvalgiau blush2.gif Nu jau skanumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sonatina noriu kepti vista su medum ir garstyciom tik beda kad turiu tradicini dieda t.y jei ta vista gausis saldi nevalgys.paguosk mane kad tos garstycios numusa salduma?o gal medaus tik truputi det?
Atsakyti
smile.gif+2007 01 15, 01:33-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2007 01 15, 01:33)
sonatina noriu kepti vista su medum ir garstyciom tik beda kad turiu tradicini dieda t.y jei ta vista gausis saldi nevalgys.paguosk mane kad tos garstycios numusa salduma?o gal medaus tik truputi det?

mano vyras taip pat nevalgo salziu padazu, tai as ta vistike tik istepiau vista, daug padazo nedejau, bet labai skaniai gavosi, ir vyras apsiputaves valge, o jai sakys kas cia taip saldu, istatyk kiaules akis ir sakyk nieko nesuprantu kas tai vistai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lora++: 14 sausio 2007 - 23:50
rituxx> siaip dar tuos grybus ir isvirt gerai butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sonatina, kepiau tavo varškės keksą su šokolado gabaliukais:) gavosi nerealiai skanus, jau brangusis buvo labai patenkintas. pasižadėjau kiekvieną savaitgalį po saldų kepinį. Šį kepiau pagal kažkieno receptą tokius banana muffins, nu irgi super thumbup.gif
Bet va aš vis tiek noriu paklaust: nu skanūs tie keksai, bet jie kažkaip neiškyla pas mane, na jie tokie man biškį priploti atrodo..pas tave nuotraukose puresni tokie, o pas mane labiau suspausti..

Gal kas turit pastebėjimų dėl ko taip gali būti? g.gif
Atsakyti
Aš savaitgalį gaminau Piemenukų pyragą su vieštiena, nu labai labai labai skanus. Apsirijom... Nesuprantu, kodėl anksčiau jo nepamėginau išsikept - ir darbo nedaug, ir gražiai atrodo, ir skanu labai ax.gif
Atsakyti