kepu varškines pyntes. kol nežinau kas per skonis, pasipasakosiu techninius nesklandumus. pirmą kartą kažką tokio gaminau, tad:
pritrūkau voliojimams miltų, tai dariau pynutes ir nervavausi kai ptešla kibo prie delnų
antras - visas 11 pynučių (pagal receptą jų turėjo būti 12) sudėjau į vieną skardą - kepimo eigoj pamačiau kad tai didžiausia klaida, nes dabar blėka atrodo į vieną diiiiidelę pynučių pynę. bet kvapas kol kas
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 08, 13:21)
Itališkos bandelės
Dėkui už idėjas ir taiką namuose (iki tol retai sukdavausi virtuvėj, o dabar jaučiuosi šef povar
Krika, nesinervuok
As jas vakar kepiau, tai gavosi 18
Ir man tesla labai lkibo prie ranku
Bet laaaaaaaaaaabai skanu
Aciu Sonatinai
QUOTE(Gadiga @ 2007 01 08, 19:57)
Krika, nesinervuok
As jas vakar kepiau, tai gavosi 18
Ir man tesla labai lkibo prie ranku
Bet laaaaaaaaaaabai skanu
Aciu Sonatinai 
nesinervuoju, štai mano pynutės. skonis tai
Priekine kazkokia zalia atrodo
Man irgi truputi jautesi kepimo milteliai, bet as itariu, kad truputi padauginau, nes dejau is akies
Bet ne neabejoju, kad pynutes skanutes
nu gi ne visos apskrudo
Krika, su tokia fotke gali pynutems antireklama padaryt
Mmmm, labai mylim Sonatina uz dieviskus receptus
Kepiau kalakutienos keksiukus - visiems labai patiko
Aciu, Sonatina
Sakykit, o triufelių tortui su avietėmis kokios formos reikia? Turiu menyje kiek cm skersmens? 24 cm tikriausiai...
QUOTE(Vyneta @ 2007 01 09, 10:28)
Sakykit, o triufelių tortui su avietėmis kokios formos reikia? Turiu menyje kiek cm skersmens? 24 cm tikriausiai...
mano 26 cm biski didoka buvo... bet pas mane grietinėlė gerai išsiplakė (tiesa aš į visą masę supyliau 1 pakelį standiklio), tai tas formos dydis didelės esmės nesudarė- laikėsi ir taip.
Sonatina, turiu kalakuto kumpi be kaulo ir odos. Kaip galeciau ji pamarinuoti, kad iskepes nebutu sausas






