Įkraunama...
Įkraunama...

baseinai neštukėms Klaipėdoje

QUOTE(zorzet @ 2010 10 28, 22:20)
Ir kokiu adresu randasi tas Sothyse centras?

QUOTE(Lukalina @ 2010 11 01, 23:10)
Sveikos merginos,
gal galite parasyti treneres Marinso telefono numeri?
O nuo kelintos nestumo savaites galima lankyti baseina? ar yra vakariniai uzsiemimai. As dirbu, galiu tik po darbo,t.y. po 17 val. smile.gif

Po teisybei, jis dabar vadinasi nebe Sothys, o kažkaip kitaip, berods tik šiais metais jie ten atnaujino veiklą, bet jau po savo vėliava. Tinklapį kaži ar turi. Telefoną ir išsaugojau tik pačios Marinos, nemanau, kad jis slaptas, tai skelbiu čia- 868610899. O adresas- Mažoji Smilties g. 2, tokia maža gatvytė, išeinanti iš Vytauto gatvės, bet niekur neišlendanti lotuliukas.gif , o jei išlystų į Mažvydo alėją, tai kažkur ties "Dviem gaideliais". Gudriai čia paaiškinau, bet gal suprasit mirksiukas.gif
Lankyt galima nuo belekelintos savaitės, tik gal pirmam trimestre neskubėkit wink.gif Aš pati lankiau turbūt nuo 30 sav. iki pat gimdymo, bet mūsų grupėj buvo ir tokių, kurios gimdyt tik po pusmečio turėjo. Čia jau kaip pačioms norisi ir kaip galimybės leidžia. Dėl vakarinių grupių nežinau, gal jau atsirado ir tokių, esant paklausai wink.gif
Atsakyti
Nežinojau, kad ir Sothyse centre tebevyksta nėštukių maudynės, gal žinote kokia kaina?

Aš skambinausi čia, labai maloni, pas juos kaina 25lt už kartą
http://www_nestumas_com/?page_id=166

O III-oj polikl 17lt/kartas

Rekomenduoja lankyti nuo 20sav, kada lelius tvirtai bus įsitvirtinęs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 12 lapkričio 2010 - 09:16
O gal kas lankosi Klaipėdos Gym baseine? Kokios nuomonės? http://www.klaipedag...n...9&Itemid=10

Skambinau, tai sakė, jog mėn kainuoja tik 99 lt (du kartai per savaitę, treniruotė 1 val + 45 min "susitvarkymui"). Užsiėmimai vyksta atskirame nedideliame nėščioms skirtame baseine. Kaži kodėl taip pigu palyginus su kitomis kainomis? g.gif (~12 lt už treniruotę).
Atsakyti
Arba gal kas lankosi/lankėsi Taikos 4a? http://tapkmama.lt/?page_id=7 (10 užsiėmimų 120lt)

Atsakyti
QUOTE(Akytesss @ 2011 02 18, 17:31)
Arba gal kas lankosi/lankėsi Taikos 4a? http://tapkmama.lt/?page_id=7 (10 užsiėmimų 120lt)

ir man idomu smile.gif kainu skirtumas akivaizdus, tarkim lyginant su LORNA. pagal nuorodoje esancia nuotrauka jei neklystu net trenere ta pati kaip LORNOJE smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes o gal zinote kur nestukes su vyresneliais ateit galetu? pas mus tevelis dirba ir dukrytes palikt nebutu kur.
Atsakyti
O, as lankau baseina pas Jovita. (www.nestumas.com) prie Svyturio gamyklos. man laaabai patinka. be to ji dar veda kursus busimiems tevams, labai daug naudingos informacijos is ju suzinojom su vyru smile.gif Taigi rekomenduoju!
Atsakyti
[quote=Sillenka,2011 04 04, 16:10]
O, as lankau baseina pas Jovita. (www.nestumas.com) prie Svyturio gamyklos. man laaabai patinka. be to ji dar veda kursus busimiems tevams, labai daug naudingos informacijos is ju suzinojom su vyru smile.gif Taigi rekomenduoju!
#

o Jovita veda vandens aerobika tik nesciosioms? pagimdziusioms ten nera kokio baseino uzsiemimu?
Atsakyti
Na klaipeda gym, kainos jau tikrai pakeltos..... verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, Sothys centras renka nestukiu rytine grupe dirbancioms antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 8:30 bigsmile.gif (drauge planuoja eiti biggrin.gif )kiek girdejau lyg ir vakarines yra taip pat nesciosioms apie 18val., tik gal kitomis dienomis bigsmile.gif as tai su mazuoju (jam 4metai biggrin.gif ) ten pat einu i uzsiemimus pas trenere Vilija, mano vaikinas kaifuoja.... abu lipam i vandeni, ten yra daugiau mamyciu su panasaus amziaus vaikuciais, daug pripuciamu zaislu, laikas prabega net nepastebi..... uzsiemimai vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 10val., po musu ateina mamytes su mazesniais vaikuciais, kuriems apie 2 metukus, zodziu jei kas domites skambinkites i centra arba paciai trenerei Vilijai, nes jie siuo metu kazkodel nesireklamuoja g.gif. man treneres telefona dave paskambinus i pati centra, manau, kad telefono numeris viesas g.gif .. Treneres telefonas 868677708 ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

O tai Sothys centras dar neuzsidares? Kokioj cia gatvej Jis randasi?
Atsakyti
3-ioj poliklinikoj baseinas veikia ir prie senojo turgaus dar yra mirksiukas.gif
Atsakyti