Įkraunama...
Įkraunama...

Žolynėlis

Sveikos mamos, daug bureliu, bet dar nemineta "Zolinelio" studija. Tai Lietuvos ansamblio vaiku studija. Taip iseitu, kad si studija po didziuku sparneliu, ji mazuosius kaip ir globoja.Cia ir sokio , kaip ir suaugusiuju ,taip ir maziuku etnografijos motyvais pamokeles. Gal prie to paties vadinasi choreografijos pamokele, toliau dainavimo solfedzio pamokele. Viso buna 3 pamokeles , dvi pertraukeles. Prasideda uzsiemimai pirmadieniais 17.30 baigiasi 20 valanda,o ketvirtadieniais prasideda17 val ir baigiasi 19.30. Per savaite 2 kartai, o i menesi moketi 70 litu. Kaip jums tai patinka,visai normali kaina. Tai pagalvokit, labai tuksta berniuku, aisku laukiamos ir mergaites. Ju bustine prie spartos stoteles. vytauto g. 50 antras aukstas.
mano mazajai 5m, bet gal kas vyresnius leidziat, nes tenmatosi i repeticijas ateina ir desimtmeciai, kokie atsiliepimai, kol kas manajai patinka.
smagiu jums uzsiemimu ir gero laiko praleidimo.
Atsakyti
4u.gif o nuo keliu metu priima?
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2008 01 29, 17:22)
4u.gif o nuo keliu metu priima?


man rodos jauniausia mergaite 4 metuku g.gif

as labai gerai zinau visa si kolektyva is salies .... nuosirdziai galiu rekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
Mus labai sudomino ši studija, nes iškau savo penkiamečiui ko nors panašaus. Kol kas parašiau jiems laišką, o vėliau bandysiu skambinti ir klausti, ar yra kokia atranka, ar priima visus norinčius blush2.gif
Atsakyti
Jeigu sudomino rašykite ezolynelis@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ARTUTE*: 03 rugpjūčio 2009 - 17:42