Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų fotografavimas

Stengiausiu per daug neprikaupt nuotrauku, nes kai tukstanciai panasiu, kazkaip praranda verte, vis pratrindavau ir nesigailiu. Turiu daug abieju vaiku nuotrauku, bet tikrai ne kas diena po kelias. Ir video nemazai, jie pasako kur kas daugiau, nei nuotraukos. Ir nuotraukas, ir video patvarkau/apdirbu pagal poreiki, kartais kelis video apkarpau ir sudedu i viena - zodziu, siekiu kokybes, o ne telefonines kiekybes.
Atsakyti
Kai buvau užsibrėžus tikslą kasdien fotografuoti, tai visus metus sąžiningai to ir laikiausi. Iš pirmųjų metų turiu apie 3000 foto ir video. Taip, buvo dienų, kai nesinorėjo nieko daryt, tai tokių foto į albumą tikrai negaminsiu, bet tokių "priverstinių" foto yra mažuma (~10). Stengiausi, kad foto būtų įdomios ir smagios. Dabar turiu kitą problemą, kad nerandu vaikiško fotoalbumo talpinančio 300 foto, nes tiek turiu pasidarius ir noriu visas į vieną sudėt :|

Dėl nuotraukų viešinimo internete, tai kai artimieji gyvena užsienyje ir nėra galimybės susimatyt gyvai, privatus mažojo foto/video albumas juos labai pradžiugino. O į FB išvis esu įdėjus 2 mažojo foto ir 1 video. Laikausi pozicijos, kad vaiko foto galima rodyt tik artimiausiems žmonėms.

Po pirmojo gimtadienio mažojo foto gerokai sumažėjo, bet pagrindinius įvykius (pvz, vaikščiojimą, valgymą savarankiškai ar leidimąsi nuo kalniuko žiemą) stengiuosi įamžinti.

Kai turėsiu kitą vaiką, manau, kad lygiai taip pat fotografuosiu pirmuosius metus rolleyes.gif
Atsakyti
taip, aš irgi turiu albumą, kurį mato tik seneliai, tetos ir kt. tikrai artimi giminės. Tikrai nesinori viešint visų nuotraukų, na ir vyras labai prieš tai. Tai į viešumą dedu tikrai labai apgalvotas ir apsvarstytas nuotraukas.
300 vnt foto albumo nerasit, jei norit, kad jis būtų su kišenėm. Man taip fotoparduotuvėje aiškino.

Aš iki 6to mėnesio nuotraukas pasidariau, ir jau virš 200 gavosi smile.gif
Atsakyti
Aš tai pirmą mėnesį kasdien fotografavau, buvau taip nusprendus kai gimė, o dabar vistiek gaunas po kelias į savaitę biggrin.gif Nu labai jis man fainas, tai nesusilaikau nenufotografavus biggrin.gif Ir pafilmuoti mėgstu smile.gif Man pačiai labai patinka nuotraukos, o ir noriu kad mažiukas užaugęs turėtų gražių prisiminimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Accessories by Erika @ 2016 01 14, 16:51)
Aš tai pirmą mėnesį kasdien fotografavau, buvau taip nusprendus kai gimė, o dabar vistiek gaunas po kelias į savaitę biggrin.gif Nu labai jis man fainas, tai nesusilaikau nenufotografavus  biggrin.gif  Ir pafilmuoti mėgstu  smile.gif Man pačiai labai patinka nuotraukos, o ir noriu kad mažiukas užaugęs turėtų gražių prisiminimų  smile.gif


Fotkinti, filmuoti reikia labai dažnai, patikėkite. Pasimiršta kas buvo užvakar.

Tiktai aplinkinių nereikia užknisinėti ir viskas smile.gif
Atsakyti
Pirmąjį fotografavau labai daug, visur, tai pasiritusį, tai atsigulusį, tai pakėlusį galvytę, tai laikantį šaukštelį smile.gif ir nuotraukų begalės, antrojo mažiaus - visiškai mažai, kažkas nebesvarbu ir ne taip reikšminga, tai gal apie 10 nuotraukyčių turiu iki metukų smile.gif.
Atsakyti