Įkraunama...
Įkraunama...

Gambija

Nieko neradau sia tema. Gal buvote kas? Turite kokiu patarimu? Vyksiu 01 26. Ka reiketu zinoti? Yra turistine kortele i Gambija? Kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(kristina111 @ 2007 01 15, 21:37)
Nieko neradau sia tema. Gal buvote kas? Turite kokiu patarimu? Vyksiu 01 26. Ka reiketu zinoti? Yra turistine kortele i Gambija? Kiek kainuoja?

Zinau tik tiek kad tai maziausia afrikos salis doh.gif
O jei supranti angliskai gali paskaitineti cia-rasi nemazai dominancios info http://www.tripadvis...9-Gambia.html...
Ir apskritai kazkiek suprantantiems angliskai www.tripadvisor.com yra liuks gali rasti bet kokios info apie bet kokia sali...
Sekmes kelioneje. Lauksim ispudziu biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, Gitulka. Prabusiu ten savaite. Zinau tik tiek, kad pasiimti saldainiu ir smulkmenu visokiu vaikams reikia. Dar pasiimsiu info apie Lietuva. Paliksiu viesbuciuose, kur busiu. Stengiuosi tose vitose, kur pabuvojau, kazka lietuvisko palikti smile.gif
Atsakyti
suprantu, kad Gambijoje buvo tik Gitulka... Ka ten pirkote lauktuviu?
Atsakyti
Mano klientams vieniems Gambija labai patiko, kitiems žiauriai ne sad.gif Matyt nuo žmogaus priklauso g.gif Tokiems išlepusiems ir poniškiems, manau kažin ar patiks.
Atsakyti
QUOTE(kristina111 @ 2007 01 19, 20:01)
suprantu, kad Gambijoje buvo tik Gitulka... Ka ten pirkote lauktuviu?

Oi ne...tikrai ten nebuvau....Bet sumalonumu noreciau nuvykti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
jo... reikia suprasti, kur vaziuoji. as nutuokiu. vaziuoju pazintiniu tikslu. parasysiu grizus. nes jei kas vyks veliau, manau, patarimu prireiks
Atsakyti
man patiko. buvau Gambijoje visa savaite. keliavau per Londona. dabar Gambijoje superinis oras. Ne karsta, ne dregna, nera uodu, vandenynas siltas. tik prekeiviai ikyrus. koki 5 k ikyresni nei Turkijoje ir 1,5 k nei Kenijoje suvenyrai - batika (nedidelis apie 120 dalasu, didelis 300 dalasu). medines kaukes - kaustyta sendintu metalu apie 300 - 400 dalasu. iprastos - pigesnes (perpus). bambuko serdis. ja reikia deti i silta vandeni ir isplakti. prideti cukraus ir gerti. dar - palmiu vynas. truputi paruges primena berzu sultis. gerai isruges - skaidrus, apie 30 laipsniu stiprumo, specifinio skonio "samagonas" (dauguma gerus darbus dirbanciu vietiniu jo nera ragave )). arbata. raudonu geliu (nezinau, kaip vadinasi). vietinis alus - vienos rusies Jul Brew (lyg). turistiniai krepsiai (papludymio). is smelio smilteliu sukurti paveikslai. net neabejoju, kad po Vivitaur parodos kovo menesi bus pasiulytos keliones i Gambija. ten gyvena dvi lietuviu seimos. Fajara gyvenvietej turi restorana. ten maistas skanus ir svariai pagamintas!!!! Nostalgija vadinasi. Nuvarykit
Atsakyti
pries keleta savaiciu apie Gambija buvo mano ispudziai Laisvalaikyje, o praejusi savaitgali "Respublikos" priede Brigita 2 psl buvo... zodziu, pasidalinau ispudziais, nes kelione, kiek suprantu, nedazna ir buvusiu nera daug. norsskrisdama lektuvu girdejau netoli sedint lietuviskai kalbancia porele. bet jie turbut Londone gyvena ir dirba...
Atsakyti
maciau! labai idomu. net kazkur internete kainas maciau. man atrodo nuo 500 euru be mokesciu buvo balandzio menesiui
Atsakyti
Sveiki!Planuoju vykti i Gambija... Kristina111 o kaip gauti Gambijos viza? nuo kokiu ligu skiepinaisi pries vykdama? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažin ar Kristina atsakys... Paskutinį kartą čia lankėsi veik prieš metus. wink.gif Bandykit internete informacijos paieškoti.
Atsakyti