Įkraunama...
Įkraunama...

Visi klausimai apie Advantan tepaliuką

Noreciau paklausti kiek ilgai galima tepti Advantan tepalu?
Mums ji buvo paskyrus gydytoja nuo alerginio berimo, kuris dabar vel atsinaujino, todel bandau vel tepti tuo paciu tepaliuku, bet neprisimenu kiek ilgai ji naudoti.

Atsakyti
“Advantan” yra stiprus hormoninis tepalas ir gydyti juo patiems nereikėtų. Geriau kreipkitės į gydytoją, kuris paskirs tinkamą gydymą. Iki vizito pas gydytoją peržiūrėkite, ką Jūsų vaikutis valgo. Neduokite jam produktų, kurie galėjo išprovokuoti alerginį bėrimą: karvės pieno, žuvies, kvietinių produktų, kiaušinių, šokolado, riešutų, gazuotų vaisvandenių. Vaikučio odelę galima tepti Eucerino, Sebamed, Excipial,Essex kremu ar losjonu.
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar galima vartoti Advantan krema žindančiai mamai? Anksčiau jis man labai padejo panaikinti išsausėjusias niežtinčias dėmes ant alkūnių ir prie pažastų. Dabar šita problema atsinaujino, kremo turiu, bet bijau naudoti sad.gif
Atsakyti
Trumpą laiką (apie savaitę) drąsiai galite naudoti, o po to pereikite prie Excipiale su migdolų aliejumi, ar šiaip tepkite bet kokiais riebiais, minkštinančiais kremais, geriausia be kvapų ir konservantų. Gal būt išsiversite ir be Advantan tepalo.
Atsakyti
mano mergytei 6 men. Gydytoja paskyre Advantan krema. Alergijos pozymiu yra anr rankytes ir ant klyniuko. Zinau, kad ta tepaliuka galima tepti tik 1 karta per diena, bet ar klyniukui uztenka tik 1 karto (juk keiciant sauskelnes viskas nusiplauna)?
Atsakyti
Advantan tepalu tepkite tik vieną kartą, geriausia keičiant sauskelnes. Tepalas įsigeria į odą per kelias minutes, tad jei po to vėl apiplausite Advantan nebetepkite, o geriau odą patepkite Excipiale tepalu su migdolu aliejumi ir cinku, kuris suminkštins, dezinfekuos odą. Šį tepalą naudokite ir nustojus tepti Advantan tepalu.
Atsakyti
Sveiki,

Dukrytei 7 men. Pradejus ivedineti darzoviu kose nuo 5 men atsirado raudona demele, pamazu ta demele didejo, o veliau ir daugiau ju atsirado. Dabar ju jau yra ant rankyciu ir nugarytes. Alergologijos centre pasake "abejotina reakcija karves pienui". Kadangi be kosiu dar maitinu pati, tai man dieta be pieno ir kiausiniu. Anksciau as tepdavau Excipial U Hydrolotio ir Advantan tepalu, bet kai tik matydavau, kad demeles isnyksta, Advantanu nebetebdavau. Taciau nepatepus bent viena diena, sekancia diena tos demes vel pradedavo matytis. Dabar mums paskyre (sakydama, kad silpnina gydyma) Hydrokortison DAK 1% + Streptocidi 1 k. dienoje (santykiu 1:2) ir 1 k. dienoje Streptocidi.

Noreciau jusu nuomones siuo atveju. Kuris tepalas: Advantan ar Hydrokortison DAK 1% yra maziau kenksmingas?

ACIU
Atsakyti
Mažiau pašalinių poveikių turi Hydrokortizono tepalas. Tačiau tepalas problemos neišspręs. Visu pirma turite pašalinti alergeną iš kūdikio ar savo maisto. Dar kartą peržiūrėkite, ką valgo jūsų vaikutis, ar nėra dažnai alergizuojančių produktų. Vien tyrimų parodymais siūlau nepasikliauti. Kad alergenas vis dar yra jo racione rodo vis atsinaujinantis bėrimas, jei nepatepate.
Atsakyti