Įkraunama...
Įkraunama...

WOLL indai

QUOTE(Tučka @ 2007 02 10, 21:26)
Kaina dar priklauso kokios serijos keptuve  mirksiukas.gif  Mano Titan plius  ax.gif gili 7.5 cm. aukscio  smile.gif

Beje kur pirkai? Kokia garantija?  blush2.gif

Mano negili,(tur but skaitosi vidutinio gilumo keptuve)-5cm,bet man tikrai pakanka thumbup.gif
NOWO Titanium serijos..O pirkau Kaune Urmo bazej,deja, dave tik ceki...Aisku,tas nelabai gerai,bet tikiuosi laikys..Gal zinai ar yra koks skirtumas tarp tu seriju? : mirksiukas.gif O kur tu pirkai ir kiek dave garantija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 02 10, 23:17)
Mano negili,(tur but skaitosi vidutinio gilumo keptuve)-5cm,bet man tikrai pakanka thumbup.gif
NOWO Titanium serijos..O pirkau Kaune Urmo bazej,deja, dave tik ceki...Aisku,tas nelabai gerai,bet tikiuosi laikys..Gal zinai ar yra koks skirtumas tarp tu seriju? : mirksiukas.gif O kur tu pirkai ir kiek dave garantija? blush2.gif

Skirtumas tarp tu seriju toks, kad titan plius yra storesne danga titano (90 mikronu), o nowo titanum yra 80 mikronu. Del garantijos, tai sake su cekiu 1 metai. smile.gif Pirkau "Imperija" parduotuvej ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 11 vasario 2007 - 08:51
Vaje,vaje-mano keptuvej 10 mikronu plonesnis titano sluoksnis verysad.gif Ka dabar reiks daryti? verysad.gif
O jei rimtai,tai aisku turi reiksme..Tik idomu ar aplamai po keletos metu tu keptuviu kainos nenukris ?Gal cia specialiai "varo"ant tefloniniu,kad sitas geriau pirktu?Tiek to,svarbu sitos ilgiau laikytu..
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 02 11, 10:22)
Vaje,vaje-mano keptuvej 10 mikronu plonesnis titano sluoksnis verysad.gif Ka dabar reiks daryti? verysad.gif
O jei rimtai,tai aisku turi reiksme..Tik idomu ar aplamai po keletos metu tu keptuviu kainos nenukris ?Gal cia specialiai "varo"ant tefloniniu,kad sitas geriau pirktu?Tiek to,svarbu sitos ilgiau laikytu..

Nemanau, kad labai nukris schmoll.gif Titano gaminiu visada auksta kaina buvo ir manau kad bus smile.gif Kai as paskaiciavau, kiek pinigu isleidau pirkdama teflonines keptuves, tai man sita keptuve jau butu 5 kartus atsipirkus doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip sekasi naudoti WOLL keptuves?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute27 @ 2007 02 18, 18:38)
Sveikos merginos, kaip sekasi naudoti WOLL keptuves? 
g.gif

Man tai kol kas thumbup.gif Jei butu teflonine,jau seniai dugnas butu iskeltas,nes vienas nedabrendes seimos narys visai jos nesaugo-kepa ant didziausios temperaturos su sviestu,neisploves po kokios val vel kepa g.gif bash.gif Atsibodo aiskint fool.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif jau ne karta girdejau ir as apie tas Woll keptuves... Tai laikrastyje skaiciau, per radija girdejau, tad nutariau paskaityti ka gi jus cia diskutujat...o paskaicius sugalvojau ir prisiregistruoti .... tad sveikutes dar karteli 4u.gif

Labai cia tas keptuves visi giria, reikes sia savaite nubegti jas gyvai paciupineti ir paziureti kaip ten jos is tikruju g.gif
Atsakyti
Aš šios firmos keptuvę turiu jau gal apie metai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu atsidziaugt negaliu ta keptuve wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu WOLL keptuvę apie metus. Viskas thumbup.gif Prieš tai turėjau tefalines, tai po 1,5 metų reikėjo keisti. O dabar nėra jokių požymių, kad kažkas būtų blogai. Džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
na,as irgi nusipirkau sia keptuve.bet be dangcio.ir galvoju kodel man jo nepasiule g.gif pati is tos laimes apie ji pamirsau.tai vat,turiu klausimeli-o ar galima su ja kepti ant kaitlentes?
man tai paciai nesove tokia mintis(vis is tos laimes),bet kaimyne sunerimo... doh.gif
as jos dar nenaudojau,kadangi ruosiames kraustytis i nauja nama,tai is kart ja ten ir nuveziau.
Atsakyti
nusipirkom Diamond's Best, nes tik ant tos buvo ženkliukas, kad tinka indukcinėms, o magneto neturėjau doh.gif Kepa super ir be riebalų thumbup.gif dangtį nusipirkau maximoj už 20 Lt. Tik labai jau sunki, vos išlaikau viena ranka unsure.gif mokėjom 369Lt 28cm Elektromarkte.
Atsakyti