Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Trys nykštukai"

QUOTE(genovita @ 2007 09 20, 10:52)
Mažylių aukletoja pusė metų buvo manosios grupėj kaip pavaduojanti, visai nieko atrodė, keliom mamom ten nepatiko, bet jom niekas nepatikdavo, per visą darželį viena ten tokia pagarsėjusi aukletoja buvo, bet jos jau nėra. Tikimės kad ir mes priprasim, nors jau pasilieka nenoriai, pradėjo suprast kad paliksiu, pirmom dienom buvo susidomėjimas naujais žaislais ir vaikais, kad į tėvelius nereguodavo ar jie čia išeina ar ateina.

Oi ačiukas,kad mane nuraminai,jau taip neramu buvo pasidarę!
Nu tikimės priprasit! 4u.gif
Atsakyti
Nu va ,viena auklėtoja mūsų labai gera,bet atėjo kita pagrindinė ir va... Padėkite man .Pasakykite ką daryti tokiu atveju?Kai atėjom pasiimti vaikų iš darželio matėm ,kaip auklėtoja vieną mergaitė stūmė ir sako:"aš tau sakiau nelipti,užmušiu..." ir tada mus pamatė ir labai pasimetė...
Manau ,kad direktorė žino,bet nieko padaryti negali...Tai ir nežinau ką daryti,nes jau ne vienai mamai ji nepatinka ir daug blogų atsiliepimų girdėta...

Atsakyti
Labai prašau tėvelius prisijungi prie akcijos prieš blogas šio darželio auklėtojas. 4u.gif
Atsakyti
Noretume suzinot mamyciu nuomone, gal kas veda vaikiuka i lopselio grupe ar didesnius vaikucius i si lopseli-darzeli smile.gif
Atsakyti
Mano vaikai lanke si l/d. Buvau tikrai patenkinta. Renginiu daug, idomus uzsiemimai. Esu be galo dekinga paruosiamuku grupiu aukletojoms Elvyrai ir Irlandai, seimininkutei Eglutei. Nuostabios moterys, nuosirdzios, visada pasiruosusios padeti, patarti. Aciu joms. O muzikos vadove taip vaikus sudomino muzika, kad siuo metu mano dukte smuiko 4- oje klaseje, o sunus saksofono 2-oje.
Atsakyti
Labai jau tylu čia! verysad.gif
Atsakyti
As nesaukau kad 40 tai jau sena, bet patikekit siame darzelyje galioja ši taisykle. Gaila budavo ziureti kaip kai kurios aukletojos nekencia vaiku ir net kartas nuo karto ilsisi psichiatrijos ligonineje.
Papildyta:
Manau kazka turetu darytu svietimo skyrius nes jie visa situacija tikrai zino, bet visi kazko bijo. Direktorė bijo svietimo skyriaus, svietimo skyrius bijo... ir taip be galo visi kazko bijo subinlai... krastas.Geriausia kai tevas uzkelia skandala jo vaika perkelia i kita grupe o si aukletoja vel toliau daro savo tvarka. Kai tavo vaiko nebeliecia tai atrodo ir problemos nebera ane? Lietuviai mes tokie
Atsakyti
QUOTE(rituliuks @ 2007 11 10, 12:05)
As nesaukau kad 40 tai jau sena, bet patikekit siame darzelyje galioja ši taisykle. Gaila budavo ziureti kaip kai kurios aukletojos nekencia vaiku ir net kartas nuo karto ilsisi psichiatrijos ligonineje.
Papildyta:
Manau kazka turetu darytu svietimo skyrius nes jie visa situacija tikrai zino, bet visi kazko bijo. Direktorė bijo svietimo skyriaus, svietimo skyrius bijo... ir taip be galo visi kazko bijo subinlai... krastas.Geriausia kai tevas uzkelia skandala jo vaika perkelia i kita grupe o si aukletoja vel toliau daro savo tvarka. Kai tavo vaiko nebeliecia tai atrodo ir problemos nebera ane? Lietuviai mes tokie

Oi yra tiesos šiame,tikrai.Viena kyli,o kiti tyli ir nieko vienas padaryti negali,tai to trūksta tai to.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diannute @ 2007 10 29, 19:32)
Mano vaikai lanke si l/d. Buvau tikrai patenkinta. Renginiu daug, idomus uzsiemimai. Esu be galo dekinga paruosiamuku grupiu aukletojoms Elvyrai ir Irlandai, seimininkutei Eglutei. Nuostabios moterys, nuosirdzios, visada pasiruosusios padeti, patarti. Aciu joms. O muzikos vadove taip vaikus sudomino muzika, kad siuo metu mano dukte smuiko 4- oje klaseje, o sunus saksofono 2-oje.

Smagu girdėti! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galit pasakyt pries kiek laiko uzsiraset i darzeli ir nuo keliu jau priima i darzeli?
Atsakyti
QUOTE(balandine @ 2007 11 21, 23:45)
Sveikos. Gal galit pasakyt pries kiek laiko uzsiraset i darzeli ir nuo keliu jau priima i darzeli?

Labas vakariukas.Mes užsirašėm kokių 4-6mėnesių tai šias metais jau priėmė.o priima ir nuo 1,5metukų jai vaikutis savarankiškesnis. mirksiukas.gif Bet tikrai nereikia labai skubėti tokio amžiaus,nes jiems tikrai sunku adaptuotis.
Atsakyti
Laba diena,

Mes uzsiraseme nuo rudens i sita darzeli, gal mamytes is patirties apibudintumete ji ax.gif
Atsakyti