Išikelsim į didesnį butą, kuriame savo mažąjam (3m.) įrengsim kambarį. Tik nelabai žinau kokius ir kur pirkt. Dauguma baldų skirti paaugliams. Gal kas turi kokių pasiūlimų ir idėjų

QUOTE(KMU_studente @ 2006 06 07, 10:41)
Išikelsim į didesnį butą, kuriame savo mažąjam (3m.) įrengsim kambarį. Tik nelabai žinau kokius ir kur pirkt. Dauguma baldų skirti paaugliams. Gal kas turi kokių pasiūlimų ir idėjų 

Mano mergytei 2,5 metų...Kokia pusę metų ieškojom jai baldelių...Planavom išleisti iki 3-4 tūkst. Žiūrėjom ir įvairiausių firmų, taip pat taip reklamuojamus Pinokio,bet kokybė labai prasta. Galų gale pasidarėmės pagal užsakymą, ir puošėm vaikiškom dekoracijom...
FLEXA-baldai "auga" kartu su vaiku
.Paziurek www.flexa.dk
.Mes pirkome Monoidejoj,bet maciau,kad Ermitaze 2a. irgi yra

QUOTE(alex @ 2006 06 18, 23:21)
FLEXA-baldai "auga" kartu su vaiku
.Paziurek www.flexa.dk
.Mes pirkome Monoidejoj,bet maciau,kad Ermitaze 2a. irgi yra 

Mes taip pat pirkom daniskus flexa baldelius. Super vaikams( stalo kojos ilginasi pagal vaiko ugi).Mes "SKRAJOJ" uzsisakinejome.Bet juos dar "SBA" balduose maciau.
Paieškokite "Skrajoj". Yra firma "Daug pasaulių". Visai neblogi
o kokios kaineles lovyciu
ir kokia geriausia, patogiausia

Papildyta:
Dar neuzbaigtas vaiko kambarys:

Sveikos, ir mums dabar aktualus vaikelio kambario irengimas.
Visur aplakstem ir pasistojome ties sitais baldais:

Siuos baldus radome Akropolyje, baldu salone. VOX firma ne tik turi baldeliu kudikiams, bet ir paaugliams.
KristiTal, kambarys grazus, man patinka tokio stiliaus baldai, truksta ismetytu zaisliuku...
, o jau maziaus grazumas

Siuos baldus radome Akropolyje, baldu salone. VOX firma ne tik turi baldeliu kudikiams, bet ir paaugliams.
KristiTal, kambarys grazus, man patinka tokio stiliaus baldai, truksta ismetytu zaisliuku...

QUOTE(Aronija @ 2007 01 24, 08:48)
Sveikos, ir mums dabar aktualus vaikelio kambario irengimas.

Sitie baldai ir man patiko, juos irgi ziurinejau. Ten yra daug visokiu variantu pasirinkti.
O kokia spalva zadi isrinkti kambariui?
QUOTE(KristiTal @ 2007 01 24, 10:19)
Sitie baldai ir man patiko, juos irgi ziurinejau. Ten yra daug visokiu variantu pasirinkti.
Taip daug variantu, ypac paaugliams...

O spalva isrinkom sita, kuri nuotraukoje, kadangi kambario sienos geltonos... na ir svarbiausia patiko kokybe ir pazistamu atsiliepimai geri.
Zinai kai pasiziurejome lovytes vaiku parduotuvese, tai kokybe