Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd.L.Kavoliunienė, J.Lesčiova

Sveikos, mamytes tongue.gif ,

jei nebus jokiu komplikaciju ar kitokiu nenumatytu atveju, gimdyti nestuke.gif tureciau 2005m. sausio menesio pabaigoje.
Su kuo pakalbu, daug kas rekomenduoja pasirinkti Kauno II ligonine. Gal kas gimdete pas gyd. L. Kavoliuniene ar pas gyd. J. Lesciova. Kokie butu jusu atsiliepimai, kas patiko, kas nepatiko.
Be to kaip vertintumete Kauno II ligonine - del ko vertetu ja pasirinkti thumbup.gif , kodel reiketu pasidairyti kitos gimdymo vietos unsure.gif .

Labai lauksiu jusu atsiliepimu. Kadangi tai musu pirmagimis, su vyru labai pergyvename unsure.gif ir norime, kad tik viskas sklandziai praeitu.

-----------------------------------------------------------

Pradedant naują, temą, pavadinimą prašau rašyti liet.raidėm.
Moderatorė Auges
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auges: 12 lapkričio 2004 - 07:30
Labas Jurcik

Man Kauno II ligonineje dare cezario pjuvi su antru 2.gif , likau labai patenkinta. Is anksto buvo zinoma kad bus cezaris, tariausiu su gyd. Glinskiu, ji rekomendavo mano drauge. Nuotabus zmogus bei gydytojas thumbup.gif . Po pjuvio jokiu komplikaciju nebuvo, prieziura labai gera. Mano drauge tai pati gimde pas ji irgi sake viskas ok buvo. Mano kitos pazistamos irgi gimde II, bet pas gyd. Kalvinska, atsiliepimai labai teigiami.
Pirma mergaite gimdziau Klinikose irgi buvo viskas OK, gimdziau pas Cerniu. dar girdejau geru atsiliepimu apie gyd. Gintauta.


Atsakyti
Aš daugiau 2 ligoninėje negimdysiu dėl prastos kirptos tarpvietės priežiūros, visiško nesirūpinimo žaizdų sterilumu ir gijimu. Po gimdymo 2 ligoninėjė turėjau gydytis stiprią gimdos infekciją...
Be to tikrai prasta buvo paties gimdymo priežiūra...Padarė daug klaidų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra_: 12 lapkričio 2004 - 08:36
Kiek žmonių tiek, nuomonių ir patyrimų. Aš gimdžiau 2 ligoninėj. Viskas buvo labai gerai. Ir priežiūra, ir darbas. Iškart guldo į dvivietę palatą, kad galėtų ir vyras kartu nakvoti, jei norės. Jei iškyla kokie klausimai, iškar atsakys, pamokys.
Man patiko, kad jie ne tik skelbiasi esantys pankūs kūdikiams namai. Bet iš tikrųjų taip daro.

Nors aš gimdžiau pas kitą gyd., bet labai daug gerų atsiliepimų apie gyd. Kalvinską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitutek: 06 sausio 2005 - 10:23
O pas j. Barakauskiene kas nors gimdet?
Atsakyti
Pas gyd. J.Leščiovą gimdė abi vyro seserys- atsiliepimai patys geriausi smile.gif Man taip pat teko pas ją lankytis-buvau labai patenkinta jos priežiūra. Esam dėkingi už jos rūpestį ir profesionalumą,kurio dėka išsaugojom savo 2.gif Jei gimdysiu Lietuvoj-tai tik pas šią gydytoją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alambra @ 2005 03 07, 16:24)
O pas j. Barakauskiene kas nors gimdet?

As negimdziau, bet ji pries Cezari savaite mane priziurejo thumbup.gif Be to palatoje susipazinau su moterim, kuri jau antra leliuka pas ja gimdyti ruosiesi. Atsiliepimai buvo patys patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau pas Leščiovą - atsiliepimai tiktai patys geriausi. Net nebūčiau pagalvojus, kad gali būti tokių šaunių gydytojų.
Atsakyti
gimdžiau pas Lesčiovą, puiki daktarytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir visa priežiūra likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vabite @ 2005 06 27, 03:41)
Aš gimdžiau pas Leščiovą - atsiliepimai tiktai patys geriausi. Net nebūčiau pagalvojus, kad gali būti tokių šaunių gydytojų.



As irgi pas Lesciova gimdziau - daktare nereali...
Profesionalumas, daugiamete patirtis ir malonus bendravimas.
Kiek teko skaityti, apie sia daktare tik patys geriausi atsiliepimai, todel ir as nusprendziau gimdyti pas ja, ir tikrai nesigailiu- geriausia daktare pasaulyje!
O ir mano 4men dukryte, turbut, taip graziai auga, todel kad taip sekmingai gime. thumbup.gif
Atsakyti
Labai domina Lesciovos tel nr. Gal kuri zino ir gali man ji parasyt i a.z.
Atsakyti
As gimdziau pas daktare Kavaliuniene ir pas akusere Linute, gaila neatsimenu pavardes. Labai patiko, liuks gimdymas smile.gif , viska prisimenu su siluma ir pagarba. jei gimdysiu antra syki tai tik 2-oje Kaune ligonineje! Gyd. Kavaliuniene labai rupestinga ir profesionali daktare.
Atsakyti