Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengti nestandartinį vaiką?

Mano irgi labai kudute, tai iki 4 metu labai sunkiai rasdavau kelnes, pagrinde pedkelnes ir tympos buvo. Nuo 4 metu pradejau pirkti Gymboree kelnes, bet butent SLIM dydzius, puikiai tiko. Veliau Gap uzsakinejau, bet ten tie Slim gan zemai sedi, nepatiko jai, kad nusilenkus labai liemuos apsinuogina. Dabar jau neberizikuoju siustis is uzsienio, nes kelis kartus nepataikiau, tai turime vargo, kol apeiname parduotuves vietoje ir pamatuojame kelis modeliukus kelniu.

Kai ka randu kudutems HM, bet ten daug jegginsu neturiu reguliavimo juostu, paskutiniu metu atradimas - Takko fashion dzinsai, aisku teko visus modelius pasimatuoti, bet vienas tiko, yra ir reguliavimas ir svarbiausiai liemuo aukstas, kad labai patiko.

Taip kad lieknu vaiku mamos vargsta su rubu pritaikymu irgi tiesa , gal berniukams ne taip aktualu, bet mergaitems reikia juk, kad viskas pagal figura butu, o ne kabetu kaip maisas.

Atsakyti

Taip kad lieknu vaiku mamos vargsta su rubu pritaikymu irgi tiesa , gal berniukams ne taip aktualu, bet mergaitems reikia juk, kad viskas pagal figura butu, o ne kabetu kaip maisas.

atualu ir berniukams. Sunus kudas, ugis nedidelis, tai jei kelniu ilgis geras, liemuo labai platus.  tai ir nesioja treningines, ant gumu arba su raisteliais. o visi dzinsai reguliuojami guma, ir dar dirzas prilaiko. 

Atsakyti

Aš taip pat perku rūbus dažniausiai HM, bet jei nerandu, tai siuvu. Toks mano naujas laisvalaikio praleidimas, kuris kiek naudos ir šeimai atneša :D

Atsakyti

Aš taip pat pradėjau siūti drabuželius. Na kol kas dar tik pradžiamokslė, bet veikla įdomi. O kaip HM rūbelių kokybė? dar neteko bandyti šio gamintojo rūbelių.  :hmm: 

Atsakyti

Mums labai patinka H&M. Perkam abiem vaikam nuo gimimo (dukrai greit 9 metai bus, mazajam ne uz ilgo 4 metukai).Patinka kelnes/sijonai, nes reguliuojasi pagal pilvo apimti, nenusiskalbia, ir siaip, labai faini  :wub:​ 

Atsakyti
Patarkit kur kombikelnės ant vaikino rasti nestandartinis su viršsvoriu ūgis 152
Atsakyti

Sveiki. mano dukra lanko dailūjį čiuožymą-tai lieknumas neapsakomas. Tat Lt nieko jai nerandu,jei ilgis kelnių tinka,tai liemuo galėtų tilpt dvi)))). siunčiuosiu iš užsienio,yra brendų,kurie gamina liekniems,pvž. Next,Name.it ir tt. ne visi be abejo siuncia į Lietuvą,tai vyras nuperka Norvegijoje tai per Londoną kaškaip. taip ir gyvenam. Norėčiau dar jūsų patarimo-kokius lauko drabužius renkates šaltu sezono metu-kurie šilti,neperšlampa ir svarbiausia nereikia aprengti po apačia milijono sluoksnio,kad vaikas būtų šiltas? Columbia-sušalo,Reima-per brangu ir mažas LT pasirinkimas. Huppa kol kas liko optimaliausia-išbandžiau vienos dalies ištiesinį-po apačia uždėjau tik majkutė ilgom rankovėmis. viskas gerai.ir išskalbiau taip pat ok. 

Atsakyti

Sūnus, kol mažiukas , buvo labai putlus , tai su batukais sunkiai buvo.Žinojau, kad batai turi būti aukšta užkulne , kad tilptų kojytė . O rūbelius kai kuriuos pati galėjau pasisiūti.

Atsakyti

Tai geriausia laisvesnių drabužių ieškot - vietoj džinsų, treningus džinso imitacija, viršuj vietoj maikučių - bliuzonus. Tokiais atvejais geriausia laisvesnius drabužius nešioti arba ieškoti drabužių su tampresne medžiaga.

Atsakyti

Tikrai pritariu. Nelabai suprantu kodėl vaikus reikia būtinai renkti džinsais. Dažnai jie būna net nepatogūs ir neleidžia laisvai judėti. Dabar pilna įvairių laisvalaikio rūbų variantų, kurie neatrodo kaip sporto apranga

Atsakyti
Susidūriau su ta pačia problema. Sūnus antrokas ir aukštas bei apkūnus. Treningo į mokyklą neparengsi, tenka pirkti vyriškus džinsus ir nešti pas siuvėją trumpinti. Bet visitek atrodo tragiškai, užpakalis visuomet nuogas. Apie kombikelnes nekalbu. Taip, galima nupirkti GAP husky dydį, nu bet žiemos pradžioje kaina buvo virš 50 dol. Šiemet dar radome išeitį - lego kombinezioną, tikrai telpa, bet jau paskutinis didžiausias dydis 152 cm., ką reikės daryti kitais metais, dar nesugalvojau.
Atsakyti