QUOTE(sabatini @ 2010 02 17, 12:41)
Nors viena mamyte sutikau kuri savo mazylei naudoja zveriena

turiu kelis klausimelius, matau kad naudoji serniena o kaip su stirniena? bei dar: zveriena turi specifini skoni, ar mazoji nuo pradziu noriai valge ir nesirauke... nes jau ir mums arteja kuomet pradesim valgyti kosytes, o is mesyte planuoju naudoti tik zveriena, todellabai aktualu... taip pat rupi ar mesyte verdi vandenyje ar garu puode? Tikiuosi aiskiai parasiau....
na, as to serno spec. nesaudziau

Taip jau gavosi, kad jo gavau

Svogerys karts nuo karto paupina. Tad sesers prasiau, kad is karto bedarinedama graziausius gabaliukus po 10-15g supjaustytu (kaip guliasui) ir uzsaldytu. Ji ne Kaune gyvena, tad mes gaunam saldyta mesyte. Kadangi, pradziai duodama 5g mesos (stirniena, serniena), tai apie joki virima ant garu net negalvojau, nors butu sveikiau. kazkokio spec. skonio nesijaucia, nes viska sublenderuoju. Imu mokyte is kaimo, bulve viena i tuos 10 g mesytes. Isverdu, sutrinu ir ipilu valgoma sauksta alyvuogiu aliejaus. I visas koses dedu to aliejaus jauciasi skanus skonis

(salto spaudimo, kur pilama tik ant salotu, tie jau is brangesniu, ne kepimui skirti) Tai va. Valgo manoji su pasispadymais ir paciauskejimais. Turiu ir sernienos farso ateiciai- galkutems. (kad vaiko neperserciau, emiau GERBER 130 ml indeli ir ten dedu visas kosytes, kad kieki zinociau. Nes manoji, kiek duosi, tiek suvalgys, o kaip merginai virssvois ir skranduko tampymas?)