nusipirkau kortas "Lenormand". Visai gražios, o ir burti nesunku, interpretavimai nesudėtingi..
QUOTE(Makalius @ 2007 01 28, 19:41)
Sveiki,
nusipirkau kortas "Lenormand". Visai gražios, o ir burti nesunku, interpretavimai nesudėtingi..
daug skaičiau apie jas
GRAZI REKLAMA...
turiu ir as sias kortas. Nzn ar cia ti sutapimas,bet man jos daznai pasako tiesa
manau,sios kortos yra tikrai geros,tik tos interpretacijos,sakyciau,turi gilesne prasme,nei kad yra parasyta
QUOTE(milenna @ 2007 02 09, 21:10)
turiu ir as sias kortas. Nzn ar cia ti sutapimas,bet man jos daznai pasako tiesa
manau,sios kortos yra tikrai geros,tik tos interpretacijos,sakyciau,turi gilesne prasme,nei kad yra parasyta 
del intepretacijos ir as manau, kad prasme kurkas gilesne turetu buti
QUOTE(ataner @ 2007 02 10, 13:13)
Nueikit į tą puslapį, kurį viršuj parašiau
Neseniai susidomejau Lenormand kortomis. bet kazkaip labai mažai informacijos apie jas randu. gal kas gali pasidalint informacija kokius burimus geriausia naudoti?
QUOTE(Makalius @ 2007 03 04, 19:20)
Viršuje jau esu nurodęs vieną puslapį, pasiskaityt gali ten.... aš ten jau seniai bebuvau, bet informacijos apie būrimo būdus nemažai...ir su paveikslėliais 
Tai suprantu čia kalba ne apie tas kortas, o apie aną puslapį, kuriame tiek daug visko įdomaus...Nelabai tinka taip.
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 04, 19:45)
Tai suprantu čia kalba ne apie tas kortas, o apie aną puslapį, kuriame tiek daug visko įdomaus...Nelabai tinka taip.
Ups, gerai, tada šnekėsim apie kortas
QUOTE(Makalius @ 2007 03 04, 22:06)
pas mane tai yra knygutė, kurią nusipirkau ezoterinių prekių parduotuvėj (deja, rusiška
) tai prie jos buvo pridėtos kortos. Bet tos kortos man nelabai patiko, tai nusipirkau PIATNIK firmos , mielos tokios, visai nieko
o kortų aiškinimų labai daug internete yra, poto pagalvojau, kad net nete daugiau yra nei knygoj toj 
Kokia kalba nete labai daug info.
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 03 15, 21:04)
Rusų kalba tikrai yra.
QUOTE(Makalius @ 2007 03 04, 21:06)
pas mane tai yra knygutė, kurią nusipirkau ezoterinių prekių parduotuvėj (deja, rusiška
) tai prie jos buvo pridėtos kortos. Bet tos kortos man nelabai patiko, tai nusipirkau PIATNIK firmos , mielos tokios, visai nieko
o kortų aiškinimų labai daug internete yra, poto pagalvojau, kad net nete daugiau yra nei knygoj toj 
man jos "neprilipo" toks glaustas burimas,