Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

Mielos moterys ir mamos, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę apie kvapaliukus vaikams iki 3 metuku (Kvepaliukai yra be alkoholio, todel nedirgina vaiko odeles) bigsmile.gif
Atsakyti
nelabai suprantu, kam jie reikalingi???...???
Atsakyti
QUOTE(brangioji @ 2007 01 28, 23:31)
nelabai suprantu, kam jie reikalingi???...???

Aha, kam reikalingi. Maniškiui tai labai reikalingi. Šiaip namie neprašo pakvėpinti, bet kai einam į lauką, tai kai pristos, papuršk jam ir viskas doh.gif Mato kaip tėvelis ir mamytė kvėpinasi tai ir jam būtinai reikia biggrin.gif
Atsakyti
Mano 5-mete is namu irgi nepasikvepinus neiseina ir kosmetikos parduotuvej zino kur jos skyrius ir kvapa pati sau issirenka flirt.gif
Atsakyti
tai apšviekite ir mane , kokioj pardėj yra vaikų skyrelis , nes maniškis kvėpinasi tėvo kvepalais(o šis , aišku,nelabai tuo patenkintas,nes dabar Labai greit jie baigiasi) tongue.gif
Atsakyti
As savo krikstodukrai tai is Avon buvau uzsakiusi - labai jai patiko, bet tik kelias dienas - paskui pamirso verysad.gif
Atsakyti
Manau tai eilinis komercinis triukas, as esu kategoriskai pries schmoll.gif
Atsakyti
Taigi vaikučiai ir taip labai kvepia wub.gif
Nereikia jokių kvepaliukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 01 29, 16:30)

visiškai sutinku drinks_cheers.gif spės dar prisikvepinti
Atsakyti
As irgi galvoju, kad dar bus to laiko kvepintis blush2.gif kol kas as esu pries kvepalus ar dezodorantus vaikams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 01 29, 18:30)

Mes tai žinom, kad vaikučiai ir taip kvepia drinks_cheers.gif Bet kaip jiems tai paaiškinti g.gif Čia visai ir ne kvapuose esmė, o pačiame procese tongue.gif Aš galvojau gal kokio vandenėlio pripilt ir tada atseit pakvėpinti wink.gif, nes irgi nelabai už kvepaliukus. Alia kur gi tau, neapgausi. Duok jam tėčio kvepalus ir viskas doh.gif
Atsakyti
Tikrai nemanau,kad vaikui iki 3 m reikia kvepaliuku, dar spes.
Atsakyti