Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė blėsta?

Sveikos, mamytės ir dar-ne-mamytės biggrin.gif
Aš naujokė Jūsų forume, stebėjau Jus kurį laiką ir matau, kad smagiai šnekatės ir padedate viena kitai. Taigi ir aš pasidalinsiu savo rūpesčiu, gal sulauksiu patarimų.
Draugauju su vaikinu beveik 4 metai. Kol kas kartu negyvename dėl tam tikrų priežasčių, bet ir nesame tik pasimatymų pora. Visą laisvą laiką leidžiam kartu, dažniausiai miegam kartu - tai pas jį, tai pas mane, tvarkomės, gaminame, apsiperkame kartu, keliaujame kartu, kartais net dirbam drauge.Esame susižadėję, planuojame vestuves ir vaikus, aišku per tiek laiko įvairių dalykų nutikdavo, kartais pykomės, kartais vedėme vienas kitą iš proto dėl tų pykčių, kartais virė aistros, o kartais įslinkdavo rutina.
Bet iš esmės visada buvome laimingi kartu. Labai mylim vienas kitą. Žaviuosi jo protu, man visada linksma su juo, turime panašų humoro jausmą, kalbėtis įdomu. Seksas fantastiškas, laiką leidžiam nenuobodžiai, o ir namuose sėdint irgi gera. Ateities planai suderinti, su juo jaučiuosi saugi. Lyg ir idealu.
Bet pastaruoju metu pradeda mane graužti kažkoks kirminas, nežinau, kas nutiko. Nieko nebejaučiu. Lyg visai jo nemylėčiau. Erzina viskas, ką jis padaro ir pasako. Netyliu, virstu žiežula - vis kritikuoju, mokau gyvenimo, reiškiu nepasitenkinimą. Jis kol kas kantrus. Bet man tai jau nesvarbu, kadangi pradeda atrodyti, kad dūstu. Nebesinori galvoti apie vestuves, ir vis dažniau pagalvoju - o jeigu tai ne tas žmogus?
O tuo pačiu metu neįsivaizduoju gyvenimo be jo, prisiglaudus prie jo gera ir šilta, bet kankina mintis - gal tai tik pripratimas?
Visiškai susipainiojau, nežinau, ką daryti. Atsitraukti, pabūti atskirai ir susiprasti? Ar tiesiog ramiai palaukti? O gal imti ir nukirsti viską.
Gal požiūris iš šalies atvers naujas sprendimų perspektyvas.
Atsakyti
Turi viska, apie ka kitos tik svajoja (nebent kazkokiu jo baisiu ydu mum nepasakai). Tai kam tokios dar ir mintys kyla? Nesupyk, as cia tik liaudiskai pasakysiu, kaip kartais man mama pasako, kai prisigalvoju nesamoniu:' Pilna sikna jau'. lotuliukas.gif
Atsakyti
Ydų jis turi, kaip ir visi žmonės, bet man jos visada buvo priimtinos. Gal nevertinu to, ką turiu, tačiau tai tikrai nėra "išpindėjimas". Nenoriu nei įskaudinti to žmogaus, nei apgauti. Jis man artimiausias pasaulyje, todėl dabar labai baisu, kai atrodo, kad nebėra jausmų. Tiesiog tuščia ir viskas. Jaučiuosi, lyg būčiau labai nuo jo pavargusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve: 29 sausio 2007 - 01:12
jooo.. man irgi panasi dilema... blink.gif Kai bunu su juo, tai atrodo, kalnus nuversiu, jis toks geras, mielas, saunus, oi oi, kaip ji myliu wub.gif .. Taciau kai tik issiskiriam ar kas, apninka mane mintys, kad.. kad tas princas ant balto zirgo, apie koki dar maza svajojau, kitoks buvo. Saunesnis, smagesnis ir visoks kitoks -esnis... doh.gif Tada tas manasis atrodo isvis kaip pilypas is kanapiu ir is piktumo pradeda dar baisesnes mintys imt! blush2.gif Bet tada staiga pagalvoju, merga, del Dievo meiles, ko cia noi - turi vaikina auksa gryna, visos panos tau tokio pavydetu, taciau tau neee, tau dar maza doh.gif Taip ir plesaus: kol su juo, manau, kad gyevnime nieko nereikes kito, o kai be jo - kad gal reiktu viska baigti ir ieskot to savo princo... blink.gif doh.gif
Papildyta:
Eve, siulau: padaryk pertraukele. Nesimatykit kuris laikas, koki menesiuka, tada i paziuresi, ar jis TAS, ar ne TAS. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve @ 2007 01 29, 00:38)
Bet iš esmės visada buvome laimingi kartu. Labai mylim vienas kitą. Žaviuosi jo protu, man visada linksma su juo, turime panašų humoro jausmą, kalbėtis įdomu. Seksas fantastiškas, laiką leidžiam nenuobodžiai, o ir namuose sėdint irgi gera. Ateities planai suderinti,  su juo jaučiuosi saugi. Lyg ir idealu.

Gal butent del to tave viskas erzina, kad viskas jau kaip ir suderinta, suplanuota ir lyg jau nieko naujo ir "nebebus"? g.gif Gal jau pradejai i ji ziureti nebe kaip i vaikina, bet kaip i savo busima vyra, kuriam keli dar didesnius reikalavimus nei iki siol? Atsipusk ir atsipalaiduok. Pasidarykit sau kokiu pramogu, pabukit tik dviese, nuvaziuokit kur nors romantiskai praleist laika. Tikrai tikiu, kad meile yra, tetruksta tik vel ja is naujo "atrasti". mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasakysiu tik tiek : reikia kad tas vaikinas susirastu kita mergina. Tada oj kaip greitai vel uzsinoretum buti kartu ir viskas butu tau super gerai. Zmones nevertina to ka turi to lkol to nepraranda. Susiimk kol nevelu 4u.gif
Atsakyti
manyciau kad reikia petraukos... isvaziuok keliom dienom kur nors.. ir is kart viska suprasi... zinai, kartais kaip buna gerai, pradedam samoningai gadintis gyvenima ir ieskot kas blogai smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus, iš tikrųjų viskas pradeda atrodyti paprasčiau, nes jau buvau pati susipainiojus.
Pertraukėlę esame turėję, tiesa, labai trumpą - apie savaitę. Prieš keletą mėnesių turėjome gana rimtą konfliktą, vėl labiau dėl mano kaltės, ir nusprendėme kurį laiką nesimatyti. Dienos be jo buvo tiesiog klaikios, visą laiką kažkas lyg spaudė viduje, buvo neramu, nieko nesinorėjo, galvojau apie jį kiekvieną akimirką. Kai ji pamačiau, iš to gerumo tiesiog keliai linko, susitaikėm ir viskas stojo į savo vietas, grįžo vidinė ramybė ir laimė. Atrodo, toks stiprus jausmų antplūdis, tai tikrai meilė. Bet dabar, praėjus kuriam laikui, vėl galvoju - o gal tiesiog iš pripratimo negalėjau be jo ištverti?
Gal iš tiesų esu kvaila, kad nevertinu to, ką turiu. Bet iš kitos pusės vis abejoju - o jeigu, pasilikdama su juo, darau didžiausią klaidą gyvenime? O jeigu vis tiek suprasiu, kad negaliu būti su juo, bet tada jau bus žymiai sunkiau viską nutraukti, nes atsiras vaikų? O gal tai tiesiog laikina krizė?
Kažkokia šizofrenija, kuri baigia mane užgraužti.
Atsakyti
QUOTE(Eve @ 2007 01 29, 22:32)
Gal iš tiesų esu kvaila, kad nevertinu to, ką turiu. Bet iš kitos pusės vis abejoju - o jeigu, pasilikdama su juo, darau didžiausią klaidą gyvenime? O jeigu vis tiek suprasiu, kad negaliu būti su juo, bet tada jau bus žymiai sunkiau viską nutraukti, nes atsiras vaikų? O gal tai tiesiog laikina krizė?
Kažkokia šizofrenija, kuri baigia mane užgraužti.

Jei be jo negali gyventi ir beprotiskai pasiilgsti, reiskias, didziausios klaidos gyvenime tikrai nedarai. mirksiukas.gif
Atsakyti
ir man taip buvo, atrodydavo, kad tie santykiai nieko gero nežada ir jis ne toks, kokio man reikia, tada kildavo smulkių barnių apie nieką, nes aš ieškodavau priežasčių, o paskui kurį laiką vėl būdavo gerai ir vėl viskas kartodavosi. bet vasarai išvažiavau į užsienį 3 mėnesiams, tada turėjau daug progų išbandyti savo jausmus ir suprasti ko noriu. atsisakiau kito žmogaus, kuris viską siūlė ir grįžau pas saviškį, dabar tikiu savo jausmais labiau nei bet kada. ta pertrauka tikrai labai padėjo. drinks_cheers.gif
pabandyk kažkaip pabūti atskirai, neskubėti dėti taškų, nes išeiti yra lengviausia.
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2007 01 31, 12:21)
pabandyk kažkaip pabūti atskirai, neskubėti dėti taškų, nes išeiti yra lengviausia.

thumbup.gif
iseiti lengviausia, tik sugrizti daznai jau buna per velu.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 31, 13:25)
thumbup.gif
iseiti lengviausia, tik sugrizti daznai jau buna per velu.

vat būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti