tai vat uzsimanem nusipirkti tosteri, ir dabar reiktu patarimu i ka atsisvelgti perkant, gal kokia firma parekomenduosit ar ispeiksit

pasa mus irgi Braun tosteris

kokius penketa metu naudojau visai paprasta uz 10eu pirkta neaiskios firmos tosteriuka,dabar pries keleta savaiciu nusipirkau naujesni brangesni AEG - nieko mandraus - mano senukas ir pigus buvo ne ka blogesnis
tik sis turi toki stalciuka kur surenka trupinius,is senojo apvertus iskratytavau ...

Pas mane Tefal, gavau dovanu. Na neblogas, nesiskundziu, bet turbut ir bevardziu firmu tosteriai neblogai atlieka savo darba.
QUOTE(KriuKriu @ 2007 02 14, 02:53)
Pas mane Tefal, gavau dovanu. Na neblogas, nesiskundziu, bet turbut ir bevardziu firmu tosteriai neblogai atlieka savo darba.
jeigu nori kad virtuveje stovetu garsios firmos atributas-pirk brangu,bet jei tiktai normaliam naudojimui,pirk eilini,tai jis ir dirbs normaliai,ir jei perdegs-nusipirksi nauja,ir bus uz ta pacia suma

Naudojuosi maxsiminiu tosteriu uz 9.99lt., ir esu patenkinta. Kai suges pirksiu, vel

Turim paprasta, ir jau kelis metus, kai su ges, bus negaila ismest
aš irgi prieš kelis metus berods Norfoje pirkau už simbolinę kainą ir nesiskundžiu, o naudojam praktiškai kasdien. Manau, kad čia toks įrenginys, kuriame didelių paslėptų technologijų nėra ir jei nori tiesiog daikto o ne interjero detalės tai kokį benusipirksi naudosies be vargo
zadu pirkti maximini berods gama vadinasi ir kaina maza ir garantija pusei metu
turiu ne viena prietaisa pirkta "ale papigiai" ir nesiskundziu

Atsivežiau iš anytos, nes gavo dovanų, bet nutarė kad jai nereik. daikčiukas
. Firmos nė nežinau, bet paprastas, nebrangus manau
Tai savaitgalių pusryčiai pas mus dabar
, kai yra duonos skirtos skrudinimui tokia didelė įvairovė.