Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Gelvonėlis

na, ar cia kas lanko si darzeli? kaz kaip tylokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2012 11 04, 14:53)
na, ar cia kas lanko si darzeli? kaz kaip tylokai ax.gif

Mes boružėlių grupę lankysim, kai pasveiksim, nes dar rugsėjo mėn. buvom 4 dienas ir kaip susirgom tai iki šiol dar namuose...
Atsakyti
jo, mazoka cia musu
Atsakyti
mano sunus nuo spalio pradejo lankyti si darzeli, eina i Azuoliuku grupe. Dar nedaug lanko, bet matau pazanga savo sunaus smile.gif. Dabar jau antras menuo is ligu neislipam, tai tupime namie, bet sunus jau pasiilgo draugu ir laukia labai kada pasveiks ir gales vel keliauti pas draugus smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
man idomu suzinoti, koks siame darzelyje maistas ir mazdaug meniu? Ar jis atveztinis, ar vietoj gaminamas? Ar vaikams duoda visokiu desreliu, pusfabrikaciu ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Medeinna @ 2013 03 07, 02:17)
Sveikos mamos,
man idomu suzinoti, koks siame darzelyje maistas ir mazdaug meniu? Ar jis atveztinis, ar vietoj gaminamas? Ar vaikams duoda visokiu desreliu, pusfabrikaciu  ir pan.?

Sveiki ,mano sunus lanko si darzeli jau metukus. As meniu labai patenkinta. Visu pirma jis visada skirtingas. Maitina sociai, kadan gi pati maciau ka deda i lekstes, tai galiu drasiai sakyt, kad maistas gerai. Pusryciai kose, sumustinis ir kokia arbata. Po to gali duot kokiu vaisiu, ar pieno. Per piet sriuba ir antras patiekalas. Po miego visada skani vakariene. Jokiu pusfabrikaciu.
Nei karto mano vaikui neskaudejo pilvo, nebuvo suviduriaves nuo to maisto. Valgo labai gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, nuo rugsejo pradesim lankyti grupe VARPELIAI t.y КОЛОКОЛЬЧИКИ
Ar kas lanke sia grupe, gal galite parasyti atsiliepimus apie aukletoja?
Atsakyti
ei, unsure.gif ar cia yra kas nors? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, siandien eidama akropolyje kazkaip uzmaciau naujo darzelio reklama, mums prie pat namu.. Gal ka girdejot? Siesiku gatveje''Kupolelis''? Butu taip patogu, bet kolkas girdejau tik apie aukletoja, pacio darzelio nemaciau... Gal kas lanketes?
Atsakyti
negirdetas...reikia ten uzeit ir tiesiog viska suzinot... thumbup.gif
Atsakyti
Mes nepatekom i Gelvoneli... Bet paziurejau sita "Kupoleli", atsidare neseniai, mokestis 1000 lt doh.gif
Atsakyti
na kaip girdejau is zmoniu ir mokomi darzeliai perpildyti!!
Atsakyti