QUOTE(Darfe @ 2008 01 05, 22:33)
rita.gs, butu ydomu suzinoti kaip jums sekasi
Kažkuria dalimi parašyta žinutė padėjo

visas neišsakytas mintis garsiai išsakiau/parašiau ir dalies problemos nebeliko lyg ir. 2008 01 01 prasidėjo naujas ciklas

Vis tiktai darausi pirmą stimuliaciją. Dar tik pati pradžia, šiandien 5 ciklo diena. Praeitą ciklą matavau temperatūrą ir buvau tikra (o po to ir gydytoja patvirtino), jog ovuliacija buvo (tiek kad labai vėlai). Bet kokiu atveju, manau, kad tuos hormoninius sutrikimus reikia hormonais ir gydyti. Taigi, stimuliuojuos

Kol kas vieną kartą. Toliau nieko neplanuoju, ateis laikas ir bus matyt. Manau, kad net ir nepastojus per pirmą stimuliaciją, mano organizmas atsigaus ir pats pradės veikti, o tada jau viską bus galima daryti natūraliai. Esu įsitikinus, jog nedaug trūksta (juk man buvo ovuliacija

). Tai va. Dabar sesija, egzaminai, iš dalies turiu sritį, kur galiu nukreipti daugumą minčių. Bet pasakyti, jog visiškai atsiribojau nuo pastojimo minčių, negaliu. Jau vien lankymasis SM-e sukelia tas mintis. Buvo etapas, kai atrodė, jog nebegalėsiu džiaugtis aplinkinių realiais (nevirtualiais) nėštumais ir vaikais. Dabar viskas gerai. Žinau, kad ir pati kada nors būsiu

, todėl galiu šiuo metu pasidžiaugti ir už kitus (juk nežinau, gal ir jie turėjo kokių sunkumų

). Bandau sugrįžti prie panašių minčių, kurios buvo saugojantis. Aš nesakau, kad pats saugojimosi veiksmas buvo geras, bet mintys tos pačios man praverstų. Kai galvoji ne apie vaikų "gamybą", o meilę. Kai galvoji, kad vaikai sunki atsakomybė, kažin ar aš jai jau pasiruošiau (neužsiciklinant, retkarčiais tiktai, kai pamatai paaugusius draugų vaikus ir su kokiomis auklėjimo problemomis jie susiduria). Kai gali į klausimą "kada jūs turėsit vaikų?" reaguoti juokais (kas parodo, jog apie tai dar rimtai negalvojai ir esi palikusi savieigai). Tokios mintys, manau, man šiuo metu būtų geriausios. Ir nėštumas būtų tik patvirtinimas, kad bus išbandoma mano atsakomybė

Būtų gerai įtikinti save, kad man tik 18-iolika

, tada tikrai išnyktų ta mintis, jog reikia kuo greičiau pastoti. Stengiuosi galvoti tik apie tai, kad tikrai pastosiu, o kada... šito klausimo nebekeliu.
Nežinau, ar gerai pavyko išreikšti antros dalies mintis. Dar jos man nesusigulėjo, todėl gali būti padrikos. Bet viduje aš žinau, apie ką reikia galvoti. Apie šitas mano bėdas žino labai nedaug žmonių (dvi draugės ir SM, kurį aš skaičiuoju kaip vieną žmogų, nors perskaityti žinutę gali daugelis). Kažkuriuo momentu supratau, kad nenoriu apie tai kalbėti. Nereikia, kad daugelis žinotų

Užteks, kad galiu mintis parašyti čia. Pasirodė, kai jei kuo daugiau žmonių žinos, tai tuo tos bėdos didesnės atrodys.