Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

Nesu baisi sportininke, sportuoju dar tik metus laiko. Pradejau sportuoti pas Zaneta, o paskui ir pas Justina atejau i Zumba. Net juokinga buvo komentara skaityti del Zumbos smile.gif Zinoma, jeigu ateiti tik i viena treniruote, tai nepavyks visu zingsneliu atkartoti, bet po kokiu 4-5 treniruociu tikrai didziaja dali zingsneliu atkartoja visos, kurios ateina. Na tikrai prajuokinot lotuliukas.gif o paskui naujokes paskaito ir net ateiti i treniruote bijo po tokiu komentaru. Labai puiki treniruote, teigiamos energijos uztaisas, pakelia nuotaika, padeda pamirsti visus rupescius thumbup.gif Siuo metu sergu ir paciai labai gaila, kad turiu praleisti treniruotes, dieneles skaiciuoju kada gi jau galima bus eiti. Justina nuolat kartoja tuos pacius sokius, na ir kas, jeigu ne visus zingsnelius is karto pataikot? Man atrodo niekur nebuna taip, kad is pirmo karto viskas gautusi. Svarbiausia nusiteikimas, gera nuotaika. Ir senbuves irgi klysta ir ne viska atsimena. Svarbiausia pozityvus poziuris ir gebejimas i viska paprastai paziureti ir is saves pasijuokti galu gale, tada ir gyvenimas lengvesnis ir smagesnis buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 14 sausio 2013 - 19:07
Gal kas lankotės TRX treniruotėse? Ten reikia iš anksto registruotis? Ar tikrai reikalingos pirštinės ir kam rankšluostis (impuls puslapyje parašyta, kad reikia g.gif)?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 07, 11:20)
Gal kas lankotės TRX treniruotėse? Ten reikia iš anksto registruotis? Ar tikrai reikalingos pirštinės ir kam rankšluostis (impuls puslapyje parašyta, kad reikia  g.gif)?

Reikia registruotis is anksto registraturoje. Pirstiniu bent man tai tikrai niekad nereikejo. Cia nebent bijot kad virves pritrins mozolius lotuliukas.gif O ranksluostukas reikalingas prakaitui nusivalyti, kuris per trxsus bega upeliais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2013 04 07, 14:52)
Reikia registruotis is anksto registraturoje. Pirstiniu bent man tai tikrai niekad nereikejo. Cia nebent bijot kad virves pritrins mozolius  lotuliukas.gif  O ranksluostukas reikalingas prakaitui nusivalyti, kuris per trxsus bega upeliais  lotuliukas.gif

Pas juos puslapyje parašyta apie tas pirštines doh.gif O fainos treniruotės? Koks tempas ten?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 07, 19:13)
Pas juos puslapyje parašyta apie tas pirštines  doh.gif O fainos treniruotės? Koks tempas ten?

Man labai patinka. Bet siaip sunku pasakyti ar visiems jos patinka, nes visgi tai tikrai ne aerobika. Cia labiau panasu i darba treniruokliu salej. Tiek, kad treneris tave pastoviai priziuri, pasako kiek ir ko daryt thumbup.gif
Geriausia butu nueiti ir isbandyti. Tik registruokites is anksto, nes daznai nebuna vietu drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar as klystu ar TRX labiau stiprina virsutine kuno dali? Nesu bandzius blush2.gif . Gal kas galit pakomentuot Savanoriuose ar verta bandyt - profesionaliai veda? )(Sportiskam zmogui, ne pradinukui..)
Atsakyti
Gretimoj temoj klausiau, bet ir čia užduosiu klausimą. Gal galite parekomenduoti, ar savanorių impulse verta pasiimti individualią plaukimo pamoką su tikslų išmokti technikos (šiaip plaukti moku)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 09 balandžio 2013 - 10:23
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 09, 10:23)
Gretimoj temoj klausiau, bet ir čia užduosiu klausimą. Gal galite parekomenduoti, ar savanorių impulse verta pasiimti individualią plaukimo pamoką su tikslų išmokti technikos (šiaip plaukti moku)?


galiu tik subjektyviai vertint, bet as imciau pamokas nebent plaukt nemokeciau. Technikai mokytis manau reikia baseino be zmoniu, o Savanoriuose tik 2 takeliai, tai vienu metu ir zmones plaukioja, ir sportininkai-plaukikai, ir vaikai ir aerobikos vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2013 04 09, 11:11)
galiu tik subjektyviai vertint, bet as imciau pamokas nebent plaukt nemokeciau. Technikai mokytis manau reikia baseino be zmoniu, o Savanoriuose tik 2 takeliai, tai vienu metu ir zmones plaukioja, ir sportininkai-plaukikai, ir vaikai ir aerobikos vyksta  ax.gif

Na gal būna toks laikas, kai baseinas apytuštis (pvz., anksti ryte) g.gif Bet šiaip racijos yra jūsų žodžiuose. Turbūt reiktų dideliam baseine žiūrėtis tokių pamokų.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2013 04 09, 11:19)
ar as klystu ar TRX labiau stiprina virsutine kuno dali? Nesu bandzius  blush2.gif . Gal kas galit pakomentuot Savanoriuose ar verta bandyt - profesionaliai veda? )(Sportiskam zmogui, ne pradinukui..)

Pabandyti visada verta drinks_cheers.gif Jei savanoriuose eik pas zaneta ir pabandyk. Siaip mano supratimu, trxsai yra skirti pazengusiems vartotojiems smile.gif Ten pradedanciajam turetu buti ir per sunku, ir neaisku kas kaip dirba.
Virsutine dalis nerealiai uzkraunama ir labai didele apkrova presui, visam corui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2013 04 09, 20:41)
Pabandyti visada verta  drinks_cheers.gif  Jei savanoriuose eik pas zaneta ir pabandyk. Siaip mano supratimu, trxsai yra skirti pazengusiems vartotojiems  smile.gif  Ten pradedanciajam turetu buti ir per sunku, ir neaisku kas kaip dirba.
Virsutine dalis nerealiai uzkraunama ir labai didele apkrova presui, visam corui  drinks_cheers.gif



aciu uz info showoff.gif
Atsakyti
Gal žinot, kaip gegužės 1 dirbs impuls? Tvarkaraštis bus trečiadienio ar sekmadienio?
Atsakyti