Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų apatinių kultūra

na, o iš tiesų, kaip jos užsisega? blush2.gif dabar galit mane pomidorais užmėtyt, bet nežinau kur ir kaip tokias kojines dėvėti.... pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(Overlord @ 2007 02 02, 15:56)
Sveikutes,
zodziu paskaiciau as siek tiek lietuvisku forumu ir susidariau sau nuomone del tam tikru aspektu (na, kadangi esu vyras, tai, savaime suprantama, kad susidariau)

Trumpai tariant, faktas - moterys Lietuvoje pacios graziausios ir seksualiausios, taciau kiek paskaiciau (o paskaiciau tikrai nemazai) tik mazuma supranta apie apatiniu rubu kultura, ir apskritai moterisko apsirengimo. Man net keista pamatyti tokius 'postus', kur sako, va nusipirkau sijona, tai kur jusu manymu as galeciau ji uzsideti. Taciau kalba ne apie sijonus - kalba apatinius. 'Siandien pirma karta nusipirkau kojines' arba 'siandien pirma karta nusipirkau tinklines pedkelnes'. Suprantama, jei rasho 14-17 mete, taciau jei vyresne, tai geriau patylesiu. Paskaites apstulbau, kad tiek mazai atsiliepianciu moteru isvis supranta, kas yra prisegamos kojines, kur ir kada jas detis, ir apskritai, kam ju reikia. Kitaip tariant, cia ieina ne tik kojines, bet ir korsetai, ir tt. ir kiti 'dailus zaisliukai''.
Taip, Lietuvoje moterys prisiziuri.
Taip, Lietuvoje moterys nesioja grazius apatinius ir graziai derina rubus. - bendraja prasme jos supranta, kaip ir kam grazus apatiniai, taciau dauguma - ne iki galo.
Taip, skirtingoms moterims tinka skirtingi rubai.
Taciau, kalbant apie kojiniu, korsetu ir kito - ka galima pritaikyti bene daugumai moteru -kultura susidariau gana shalta ir abejinga ispudi, kur moteru net nedomina, tai (o turetu, nes ne tik, kad vyrams tai patinka - nes tai yra moteriska, bet ir todel, kad tai lyg ir tradicija- daugiau Vakaru, taciau dabar ir pasauline), o kartu jos nesupranta kam tai reikalinga.
Na,  ne visiems vyrams to reikia, taciau kiek pazistu, visiems patinka. O procentas moteru, kurios tuo ''gyvena'' yra tikrai maziau negu desimt-penkiolika. (subjektyvi nuomone).
As nesu nei koks patologinis, nei iskrypes - , taciau bendru atveju - toki ispudi susidariau, kaip cia isdesciau.

Apatiniu rubu kultura yra plati savoka...tai simtmeciu, desimtmeciu ir t.t. nesiojimo ir suvokimo kada ir kur deveti tokius rubus supratimas. O dabar sakyti, kad lietuves yra kazkokios atsilikeles yra labai kvailas teiginys. Tiesiog perskaicius ta tirada ir norisi paklausti po kiek sijoneliu buvo mestas zvilgsnis, kad tokie dideli nusiskundimai. Negalima primesti tokios liguistos nuomones, nes negali ir netiks kai kurie apatiniai rubeliai turint -niolika metu. Ir todel apie tokiu rubu kultura reiketu kalbeti visai kitaip. Galima tiktai sakyti, kad man patinka..... o ne primesti visoms lietuvos moterims kad jos yra tik "salia" tos kulturos. O pati kultura ir susidaro is mokejimo nesioti, pataikyti pagal amziu ir t.t. o apie seksualuma atspindinti ruba is viso kalbeti netikslinga! Seksualumas tai ne kojines, o - akys. Jeigu dar to nezinote.......! Sekmes darant ir kt. apklausas. Gal rasote straipsni ar koki kita darba? Cia is tiesu gausime daugybe atsakymu.....
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 02 02, 15:49)
Aisku prie progos, aisku miegamajame, ir dar kada.
Nesiojate - idomu kodel, nenesiojate - idomu kodel

Ką nešioti konkrečiai? Prie kokios progos? Kada? Tu parašyk, ir mes galim parašyt, nešiojam ar nenešiojam ir kodėl.

Ir prie ko tada čia kultūra? Apklausą padaryk ir statistiką matysi. O tai iš temos aš supratau, kad tavo boba per retai, atsiprašau, trauzus plauna, ir tu dėl to pasiutai ant visos lietuvių tautos unsure.gif


Originalus 'postas' buvo tox:
"Kur jus matot, kad butu parasyta KASDIEN. tongue.gif
Aisku prie progos, aisku miegamajame, ir dar kada.
Nesiojate - idomu kodel, nenesiojate - idomu kodel''

p.s.Demesio sutrikimu ir testosterono pertekliaus negydau




.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Overlord: 02 vasario 2007 - 16:06
QUOTE(Overlord @ 2007 02 02, 16:05)
Originalus 'postas' buvo tox:
"Kur jus matot, kad butu parasyta KASDIEN. tongue.gif
Aisku prie progos, aisku miegamajame, ir dar kada.
Nesiojate - idomu kodel, nenesiojate - idomu kodel''

p.s.Demesio sutrikimu ir testosterono pertekliaus negydau
.
unsure.gif pradedi kartotis...
kasdien nebuvo parasyta, buvo parasyta, kad mazai ismanome apie ta kojines...
as tai iki siol nesuprantu :ka bendra turi korsetai su apatiniu kultura?
ar cia neturetu veikti principas- patinka- nesioju, nepatinka- nenesioju?

Papildyta:
QUOTE(Overlord @ 2007 02 02, 13:56)
tik mazuma supranta apie apatiniu rubu kultura, ir apskritai moterisko apsirengimo.  Paskaites apstulbau, kad tiek mazai atsiliepianciu moteru isvis supranta, kas yra prisegamos kojines, kur ir kada jas detis, ir apskritai, kam ju reikia.

As nesu nei koks patologinis, nei iskrypes - , taciau bendru atveju - toki ispudi susidariau, kaip cia isdesciau.

dabar kai idemiai isiskaiciau i tavo posta, pasakysiu, taip , gal dalis moteru ir nesupranta apie korsetu kultura, bet cia tai niekis , palyginus su bent 70 % lietuvos vyru, kurie absoliuciai nieko nesupranta apie rengimosi kultura doh.gif
Atsakyti
Kazkaip is viso nesupratau, ka cia ta tema buvo norima pasakyt g.gif Jei pavadinimas, del moteru apatiniu kulturos, tai kultura yra ta, kad tie apatiniai turi buti svarus, o tos kojines, korsetai tai kiekvienam pagal skoni, kaip ir bet koks kitas rubas. Ir tikrai nemanau, kad korsetu ar prisegamu kojiniu nenesiojanti moera yra "apatiniskai nekulturinga" tongue.gif As prisegamas kojines nesiojau tada, kai buvau nescia ir jokios kitos pedkelnes ant pilvuzo neuzsitempe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2007 02 02, 17:08)
unsure.gif pradedi kartotis...


Nepradedu, as tiesiog patikslinau, kad NoA viska suprastu.

QUOTE(micietta @ 2007 02 02, 17:08)
kasdien nebuvo parasyta, buvo parasyta, kad mazai ismanome apie ta  kojines...
as tai iki siol nesuprantu :ka bendra turi korsetai su apatiniu kultura?
ar cia neturetu veikti principas- patinka- nesioju, nepatinka- nenesioju?


Susidariau nuomone, ir klausiau jusu nuomones, o ne vykdziau apklausa. jus man ja puikiai papildete. Gaila, kad neparasiau akivaizdziai klausimo su klaustuku.



Nieko bendro korsertai ir apatiniu kultura neturi. IR visuomet turi veikti principas - patinka - nesioju, nepatinka nenesioju. Keletas forumo dalyviu viska puikiai supranta, ir geriausiai zino, kaip viskas turi buti ir yra. Kadangi jos tai DAUG geriau supranta uz mane, manau, reikia klausti ju kaip eksperciu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Overlord: 02 vasario 2007 - 16:21
Temos iniciatorius niekaip nesupranta kas yra apatiniu rubu kultura.... tai vietoje ir laiku buti teisingai apsirengus. jeigu gali sau tai leisti. zinoma labai grazus La Perlos apatiniai, tik cia ne ta vieta apie tai diskutuoti. Klausima reikejo uzduoti - ar patinka toks ar anoks apatinis trikotazas... o dabar kazkokie paistalai. Zinoma niekas nedraudzia issakyti savo nuonene, bet jeigu idomi nuomene, ti zmogus tiesiog klausia cia susirinkusiu. Kaip jums atrodo, ar as teisus ir t.t Matyt esate naujokas....... zalias, nes kazkodel kalba apie apatinius rubus eina tik miegamajame. Kodel? Juk jau ryte apsirengiame. O jeigu norisi vistiek kalbeti apie miegamaji, tai reikia eiti i kita tema.
Gal neetiskas klausimas, bet tiesiog smalsu, kam jums aiskintis ir net aiskinti moterims ta, ka jos ir taip zino..... Vertejo tik pasakyti savo maza nuomene , apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ras: 02 vasario 2007 - 16:25
QUOTE(Overlord @ 2007 02 02, 17:18)
Keletas forumo dalyviu viska puikiai supranta, ir geriausiai zino, kaip viskas turi buti ir yra.

Na tai garbė dievui, kad jau nors keletas supranta... Tas "keletas" pasidalins savo supratimu su kitom, ir gal lietuvės moterys negadins rengimosi kultūros srity didžiai išprususiems lietuviams vyrams nuotaikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ras @ 2007 02 02, 17:19)
Temos iniciatorius niekaip nesupranta kas yra apatiniu rubu kultura.... tai vietoje ir laiku buti teisingai apsirengus. jeigu gali sau tai leisti. zinoma labai grazus La Perlos apatiniai, tik cia ne ta vieta apie tai diskutuoti.


Apatiniu rubu kultura - tai ''subtilus'' (reliatyvu) supratimas, kokie yra apatiniai, gali buti ir tt. Taip pat tai pat tai vietoje ir laiku buti ''tinkamai'' (reliatyvu) apsirengus.

Reliatyvu - kiekvienam pagal skoni ir nusistatymus.

QUOTE(ras @ 2007 02 02, 17:19)

Klausima reikejo uzduoti - ar patinka toks ar anoks apatinis trikotazas... o dabar kazkokie paistalai. Zinoma niekas nedraudzia issakyti savo nuonene, bet jeigu idomi nuomene, ti zmogus tiesiog klausia cia susirinkusiu. Kaip jums atrodo, ar as teisus ir t.t Matyt esate naujokas....... zalias, nes kazkodel kalba apie apatinius rubus eina tik miegamajame. Kodel? Juk jau ryte apsirengiame. O jeigu norisi vistiek kalbeti apie miegamaji, tai reikia eiti i kita tema.
Gal neetiskas klausimas, bet tiesiog smalsu, kam jums aiskintis ir net aiskinti moterims ta, ka jos ir taip zino..... Vertejo tik pasakyti savo maza nuomene , apie tai.


Kiek suprantu, as PABREZDAMAS savo nuomone visur ja ir isdesciau.
Susidariusia nuomone, isdesciau cia ir niekam nepirshdamas laukiau atsakymo, ar jus galvojate panasiai, ar ne. Cia visai nebuvo butina atskiru fraziu, autoriaus analize ir prognozes. Taip klausimas galbut nebuvo tinkamai uzduotas, bet buvo forumo dalyviu kurios suprato ir atsake. Taciau buvo tokiu kurios nesuprato.

Ne, kalba apatinius neina tik miegamajame, nes labai daugybe temu ir postu buvo cia parasyta, todel tai yra netiesa, ka jus pasakete. As nedesciau kokia mano nuomone miegamajame ir ar as nesioju stringus, ar dar ka nors. As isdesciau nuomone kuri yra susijusi tik su siuo forumu, susidares ispudis. Tai tiek

Papildyta:
QUOTE(lepOŽKA @ 2007 02 02, 17:34)
Na tai garbė dievui, kad jau nors keletas supranta... Tas "keletas" pasidalins savo supratimu su kitom, ir gal lietuvės moterys negadins rengimosi kultūros srity didžiai išprususiems lietuviams vyrams nuotaikos mirksiukas.gif


Te laimina Dievas supratingasias musu Lietuvos moteris tongue.gif
Atsakyti
Aš, sakykim, dėviu prilipinamas kojines po kelnėm kasdien, nes man taip patogiau, pėdkelnės yra pėdkelnės, turi jos ir privalumų, ir trūkumų. Ir niekad nepagalvojau, gerai darau, ar ne. Tiesiog pabandžiau, patiko, ir vualia, prilipo.
Korsetų nebandžiau. Gal kada nors, kai bus proga ar būtinybė.
Gerai sako panos, kad svarbu - švarūs ir tvarkingi apatiniai, tuomet ir jausies gerai, ir galų gale - pasitikėsi savim, nebūtina segiotis tų kojinių ir veržtis korsetais.
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2007 02 02, 16:22)
dar vienas dalykas- korsetu as asmeniskai nedeviu, nes nepatogu, ilgai  uztrunkama juos dedantis

Tai gal tau, pirmiausia, ir nereikia?
Šiaip jau korseto paskirtis yra aiški - kai yra lašinių perteklius, padaryti taliją. Ir dabar tatai daro stambios operinės primadonos - o ką darysi, jei scenoje vaidini džiovininkę mergelę, o sveri 120kg? Nu tai rūbininkės ją įspraudžia, suveržia, ir ji atidainuoja. O kad tas būt labai seksualu, nesutikčiau. Tą korsetą atseginėt turbūt - kaip šampaną atidarinėt hihihi.gif Šiaip netaip atsegi - ir kaiiip šauna lašiniai per visus galus... hihihi.gif

Nu gal kai kam, matau, ir erotiška g.gif Bet šiaip jau apatinis korsetas ant plonos moteriškės - daiktas be paskirties. Ir dar stebisi, kad mažai kas nešioja? smile.gif

Ai, dar - ponulio nuomone, apie korsetus mažai kalbama? Nemažai. Tik jis, musėt, neranda. Vat nueitų pas nėštukes, ten apie korsetus priešgimdyminius ir pogimdyminius kalba nuolat... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ochra @ 2007 02 02, 18:09)
Aš, sakykim, dėviu prilipinamas kojines po kelnėm kasdien, nes man taip patogiau, pėdkelnės yra pėdkelnės, turi jos ir privalumų, ir trūkumų. Ir niekad nepagalvojau, gerai darau, ar ne.

Niaaaa, tai prilipinamos tai aišku, kodėl dėvimos - tarkim, kad iš po šortukų ar sijono pėdkelnių liemuo neišlystų, tas tai kuo logiškiausia. Be to, jei perki kelias poras, tai vieną susiplėšius, kitos kojinės išmest nebūtina, labai praktiška nail.gif

Bet vat ponuliui reikia prisegamų, tų fetišistinių, o kodėl tas skiriama prie kultūros - nesupratau smile.gif Tai vienas gal nori bobos su prisegamom pėdkelnėm, kitas - su kiauru odiniu papinyku, trečias - su ružavu pūkuotu boa, ketvirtas - su pirmokės uniforma, penktas - su korsetu su 150 šniūrelių, na ir kuris iš jų kultūringas? bigsmile.gif

Ar čia nori pasakyt, kad visos bobos turi į miegamąjį eit tik su kiaurais odiniais papinykais, priešnėštuminiais korsetais, prisegamom kojinėm ir ružavais boa - bet taigi ne stilius gausis, ypač jei vyras ne prie bajerio schmoll.gif
Ai, dar prie komplekto pirmokės kaspinai ir dujokaukė kažkaip tinka rolleyes.gif

Pasižiūrėjau į skyrelio pavadinimą "stilius ir mada" ir įsijaučiau nail.gif
Atsakyti
O man prisegamos kojinės ir korsetai yra gražu ir stilinga. Žinoma, ne kasdien. Stilinga moteris žino, kada galima apsivilkti išraiškinga suknele ir kojinem su juosta, o kada- įsispirti į žemakulnius ir apsimauti džinsus.
Kaip ir kiekvienas rubas, seksualūs apatiniai sukuria savo nuotaika, kuri veikia jų šeimininkę. Tarkim, pilka diena, jaučiuosi pavargusi- išsimaudau, pasikvepinu mėgstamiausiais kvepalais, pasidabinu kokias sexy apatiniais- ir visai kitaip jaučiuosi.
Nematau reikalo pulti temos autorių už tai, kad jis dėsto savo požiūrį. Tai juk vyriška nuomonė, išklausykim ją- gal tai padės suprasti paslaptingos vyriškos psichologijos vingius? hihihi.gif
Tik dėl vieno nesutinku- kad seksualūs apatiniai patinka visiems vyrams. Iš savo ir svetimos patirties galiu pasakyti, kad dažnam vyrui į apatinius yra nusispjaut, svarbiau- kas po jais.
Atsakyti