Įkraunama...
Įkraunama...

Benamiai ir vargšai

Man tai gaila benamių, tik kaip bebūtų labiau gaila benamių gyvūnų nei žmonių. Nes tokie žmonės dažniausiai patys pasirenka tokį gyvenimo kelią arba pamažu eina link jo, pvz. geria, geria visą gyvenimą dar kitiems nervus gadindami, kol patys ant galo susigadina sau gyvenimą. Tačiau vis tiek benamių žmonių nesmerkiu ir išmaldos, jei prašo duodu. O va gyvūnų tai tikrai labai gaila, jie gi tai nekalti visai, kad žmonės juos iš namų išvaro. verysad.gif
Atsakyti
Kartais pagalvoju, kad galejo man Dievulis ir kietesne sirdi ideti...Nes esu minkstasirde totali. Negaliu ramiai praeiti pro bobutes, visa laik jom pinigeliu duodu, ar gelytes specialiai is ju perku. Man ju lb gaila. Dar labiau gaila valkataujanciu, alkanu gyvunu verysad.gif Kuom jie vargseliai kalti, kad juos zmones ismeta i gatve unsure.gif Stengiuos jiems kiek galima maistuko suselpt. Man tiesiog sirdis plysta, ziurint i juos.
Nezinau, kaip kitiems (jauciu, kad niekaip), bet kai pamatau benami zmogu, ar gyvuna, pajauciu kalte, kad as gerai, siltai ir sociai gyvenu. Negaliu niekaip to jausmo atsikratyt.
Atsakyti
bomžam neduodu, jei žmogus turi rankas kojas, gali užsidirbt - vienareikšmiškai. Jei invalidas, tikrai sušelpčiau, bet dar nesu sutikuti valkataujančio.
O dėl gyvūnų atskira kalba. Išvis nesu turėjusi katino ar šuns, kuris nebūtų buvęs iš gatvės. Kartą parsinešiau labai mielą kačiuką nuo konteinerio, auginau, šėriau kitketais, popinau, o kartą man skutant bulves, kad pripuolė jis prie manęs ir kad ims lupenas ėsti....nu joooo galvoju, čia tikriausiai kai prie konteinerio gyveno priprato prie lupenų lotuliukas.gif
Valkataujančių šunų kažkaip netenka matyt, o vat kačiukų.....siaubas kaip man jų gailą, ypač vakare, guli lovoj ir girdi kaip kniaukia koks mažiukas. Galėčiau visus surinkčiau. Nors pas mus kiemas humaniškas, šeriam tuos kačiukus, pati dešrelių pamėtau, ai ką padarysi, gyvas padarėlis....
Atsakyti
QUOTE(waidute @ 2008 12 11, 23:46)
bomžam neduodu, jei žmogus turi rankas kojas, gali užsidirbt - vienareikšmiškai. Jei invalidas, tikrai sušelpčiau, bet dar nesu sutikuti valkataujančio.
O dėl gyvūnų atskira kalba. Išvis nesu turėjusi katino ar šuns, kuris nebūtų buvęs iš gatvės. Kartą parsinešiau labai mielą kačiuką nuo konteinerio, auginau, šėriau kitketais, popinau, o kartą man skutant bulves, kad pripuolė jis prie manęs ir kad ims lupenas ėsti....nu joooo galvoju, čia tikriausiai kai prie konteinerio gyveno priprato prie lupenų lotuliukas.gif
Valkataujančių šunų kažkaip netenka matyt, o vat kačiukų.....siaubas kaip man jų gailą, ypač vakare, guli lovoj ir girdi kaip kniaukia koks mažiukas. Galėčiau visus surinkčiau. Nors pas mus kiemas humaniškas, šeriam tuos kačiukus, pati dešrelių pamėtau, ai ką padarysi, gyvas padarėlis....

Man lygiai tas pats su tais gyvuniukais. Gyvunelius, kuriuos esu turejus, pasiimdavau is gatves. Ir taip nuo mazens.
Is viso, man visu labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu projekto idėją kaip galima būtų padėti beglobiams gyvūnams neįprastu būdu. Dabar esu būsenoje, kai būtina ištirti ar tai domins žmones, ar jie šia paslauga naudosis.. labai man padėtumėte, jei užpildytumėte šią anketą, trumpas projekto pristatymas yra anketoje.
Ačiū!

Kadangi niekaip neprisikabina link'as rašau taip (tarpo prieš .lt nereikia): apklausa. lt/f/socialinis-projektas-skaitau-tj57tja/answers.html
Atsakyti