Įkraunama...
Įkraunama...

Pamėlynavo aplink lūpytes

Pastebėjau, kad mano pusantro mėnesio dukrytei šiek tiek melsva po nosyte ir po lūpyte. Lūpos ne mėlynos. Beje, nevisada tai matosi. Gal kai šiek tiek pavėsta, nors dar nepastebėjau kada labiau. Ar verta sunerimti?
Atsakyti
Sveiki,
mūsų 1.5 mėn. dukrytei kartais atsiranda melsvos dėmės ant veiduko aplink lupytes ir akytes. Dažniausiai tai pastebime lauke, bet pasitaiko ir namie. Be to, dažniausiai šaltos rankytės. Namie pakankamai šilta, +20 laipsnių. Ar tai gali būti susiję su kraujotaka ar širdies veikla? Mano pačios galūnės visada šaltos, ar tai gali būti paveldima? Ačiū už konsultaciją.
Atsakyti
Pasitarkite su gydytoja, reikalinga kardiologo konsultacija. heart.gif
Atsakyti
Pirmų mėnesių kūdikiams galūnės dažnai vėsios, dėl nepakankamos periferinės kraujotakos (tai normalu), todėl papildomai šiltos kojinytės nepamaišys. O dėl lūpų mėlynavimo reikėtų kardiologo konsultacijos heart.gif .
Atsakyti
Pastebejau, kad ismaudzius 9 men. kudyki, kartais pamelynuojam jam aplink lupytes. Bet tik po maudyniu. Kas tai galetu buti?
Atsakyti
Jei tai tik po paprasto maudymo, manau, nieko jam nėra. Jei pamėlynavimas atsiranda po plaukiojimo ar nardymo, tuomet reikia pasitarti su kardiologu.
Atsakyti
Sveiki, mano triju su puse menesiu suneliui laiks nuo laiko labai pajuoduoja sritis aplink lupas?
Vaikiuks gimes buvo 3 savaitemis anksciau, savaite isbuvo inkubatoriuje.
Veliau kai buvo 1 menuo gydytojai sake kad melsta del to kad vaikas kudutis. Kad reik priaugti daugiau svorio. Dabar mes jau priauge nemazai - sveriam virs 7 kg. O vis tiek ta sritis juosta. Ar tai nepranasauja kokiu nors bedu su sveikatyte? g.gif
Atsakyti