Įkraunama...
Įkraunama...

ilgos mėnesinės

Laba diena,

Prieš 3 mėn. dėl nesivystančio nėštumo buvo atlikta abrazija. Nesenai sulaukiau trečiųjų mėnesinių po jos. Pirmosios abu kartus buvo labai negausios, tik tepliojimai, kurie truko abu kartus apie 2 savaites. Šios atėjo jau normalios, galima sakyti gausios. Jos atėjo anksčiau - po 23 dienų. Buvau sunerimusi, todėl nubėgau pas gydytoja dėl visa pikto. Po apžiūros mane ji nuramino,kad tai matyt tik anksčiau atėjusios mėnesinės, gimda normalaus dydžio, kaip ir viskas normalu. Dėl visa pikto išrašė pagerti antibiotikų 5 dienas, kad "neįsimestų" kokia infekcija ir pan. dar sakė, kad galiu pagerti askorutino , kad jos greičiau baigtųsi. Taigi gryžau nusiraminusi. Bet dabar vėl neramu, nes jos nesibaigia..... Šiandien jau 9 diena.
Suprantu, kad po abrazijos paprastai šiek tiek mėnesinės pasikeičia, būna dažniausiai kurį laiką gausesnė ar atvirkščiai ir pan. tai manau ir man todėl jos tokios ilgos....
1. Ka man patartumėte.... kokios gali būti tokio ilgo kraujavimo priežastys?
2. Kiek laiko laukti mėnesinių pabaigos....? Ir po kiek dienų sunerimti, jei visgi jos neisbaigs?
Dėkoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzzile: 07 vasario 2007 - 09:09
tokio užsitęsusio kraujavimo priežastys greičiausiai yra kažkokie hormoniniai pokyčiai. Jei mėnesinės nėra gausios, tai nieko baisaus. Ilgainiui viskas turėtų susitvarkyti. Tačiau jei kraujuosite dar kokią savaitę - pasirodykite gydytojai.
Atsakyti