Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos darželiai

QUOTE(mergicka393 @ 2010 09 02, 15:58)
As kiek skaitau, kad turi but, o PASAKA darzelyje skaiciau kad nera tokio punkto, kur cia reikia teirautis del sito savivaldybeje ar darzelyje? g.gif

kai eisit apsidairyt ten paklausit manau ir auklėtoja turi žinot
Atsakyti
Viska turi pasakyti direktore, tik reikia paklausti jos. Aukletojos tuo dalyku neuzsiima, juk ne jos skaiciuoja mokesti uz darzeli. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extrem: 02 rugsėjo 2010 - 15:26
QUOTE(latinute @ 2010 08 24, 12:20)
Buvom šiandien apsižiūrėti želmenėlyje, kol kas įspūdis  thumbup.gif  ir auklėtoja miela, tikiuosi, kad mano merginai ten patiks  ax.gif

QUOTE(burbuliukas:) @ 2010 08 26, 16:52)
Pas kokią auklėtoją eisit ir į kokią grupę? Gal mūsų merginos kartu bus? Manoji eina į I Jaunesniąją A grupę.  thumbup.gif

Sveikutės
na ir mums labai aktualu kas ir kaip Želmenėly.
Na jūs jau einat, tai gal ką realaus pasakysit. Pasigirkit prašau kokios auklėtojos, nes labai jau smalsu. Ir kaip sekasi? Daug klausimukų iškilo, ar galima vaikius leist su bodžiukais, ar nėr sunku ten joms atseginėt, nes kai visko prisiklausai, tai nebežinai žmogus nei kaip ir elgtis. Oauklėtojos nėbus kaip klaust pirmą syk nuėjus.
O ar reikia kokių daiktykų supirkt, nes draugė Kaune gyvena, iškart gavo sąrašą su visom reikmėm- pradedant muilu ir baigiant rankšluosčiais.
Mes tik spalį žadam pradėt eiti. Eisim neužilgo irgi apsidairyti ir su grupe pažindintis.
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes pakliuvom i darzeli PASAKA, o musu grupe SIRDUCIU. Gal yra mamyciu kurios veda vaikucius i sia grupe labai noretumeme susibendrauti, juk musu vaikuciai bus vienoje grupeje?. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 09 07, 19:03)
Sveikos mamytes, mes pakliuvom i darzeli PASAKA, o musu grupe SIRDUCIU. Gal yra mamyciu kurios veda vaikucius i sia grupe labai noretumeme susibendrauti, juk musu vaikuciai bus vienoje grupeje?. smile.gif

Labuka. Mes dar iki rugsejo kito eisim i sirduciu grupe, PASAKOJE. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latinute @ 2010 08 31, 19:57)
tada mes ją jau žinom, ji su musiške grupėje  lotuliukas.gif pirmą kartą išeinant labai daug kartų maniškei "ate lelia" sakė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  faina mergytė  mirksiukas.gif

O kuo vardu Jūsų mažylė? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sarytė @ 2010 09 03, 13:56)
Sveikutės
na ir mums labai aktualu kas ir kaip Želmenėly.
Na jūs jau einat, tai gal ką realaus pasakysit. Pasigirkit prašau kokios auklėtojos, nes labai jau smalsu. Ir kaip sekasi? Daug klausimukų iškilo, ar galima vaikius leist su bodžiukais, ar nėr sunku ten joms atseginėt, nes kai visko prisiklausai, tai nebežinai žmogus nei kaip ir elgtis. Oauklėtojos nėbus kaip klaust  pirmą syk nuėjus.
O ar reikia kokių daiktykų supirkt, nes  draugė Kaune gyvena, iškart gavo sąrašą su visom reikmėm- pradedant muilu ir baigiant rankšluosčiais.
Mes tik spalį žadam pradėt eiti. Eisim neužilgo irgi apsidairyti ir su grupe pažindintis.

Taigi, mūsų auklėtoja G. Čipkuvienė. Esam ja labai patenkinti, nes ji mano vyro klasioko mama. Mūsų asmeniškai prašė be bodžiukų vest, nes dažnai reikia atseginėt ar net nuvilkt. Na, suprantu, kad taip greičiau. Dabar mes jau seniai be pampersų, tai velku paprastą maikytę. Mūsų spintelėj yra tik tokie daiktai: atsarginiai drabužėliai, tapkytės, šukytės, soskytė ir servetėlės. Vienintelis dalykas ko prašė, tai medvilninio seilinuko, kurį išplauna darželyje. Tai tiek. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2010 09 15, 19:06)
O kuo vardu Jūsų mažylė?  lotuliukas.gif

Taigi, mūsų auklėtoja G. Čipkuvienė. Esam ja labai patenkinti, nes ji mano vyro klasioko mama. Mūsų asmeniškai prašė be bodžiukų vest, nes dažnai reikia atseginėt ar net nuvilkt. Na, suprantu, kad taip greičiau. Dabar mes jau seniai be pampersų, tai velku paprastą maikytę. Mūsų spintelėj yra tik tokie daiktai: atsarginiai drabužėliai, tapkytės, šukytės, soskytė ir servetėlės. Vienintelis dalykas ko prašė, tai medvilninio seilinuko, kurį išplauna darželyje. Tai tiek.  thumbup.gif

Evita
Ši auklėtoja man ir patinka, o va kita visai schmoll.gif
sunervino, mano mergina be pamperių jau senai, ant puoduko prašosi, o va jau du kartus parsivedėm su pamperiu, tingi ant puodo sodinti ar kaip blink.gif bet tai vyksta tik su kita auklėtoja. Ką daryti tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2010 09 15, 20:06)
O kuo vardu Jūsų mažylė?  lotuliukas.gif
Papildyta:

Taigi, mūsų auklėtoja G. Čipkuvienė. Esam ja labai patenkinti, nes ji mano vyro klasioko mama. Mūsų asmeniškai prašė be bodžiukų vest, nes dažnai reikia atseginėt ar net nuvilkt. Na, suprantu, kad taip greičiau. Dabar mes jau seniai be pampersų, tai velku paprastą maikytę. Mūsų spintelėj yra tik tokie daiktai: atsarginiai drabužėliai, tapkytės, šukytės, soskytė ir servetėlės. Vienintelis dalykas ko prašė, tai medvilninio seilinuko, kurį išplauna darželyje. Tai tiek.  thumbup.gif

Ačiū. Na kaip smagu, kad įspūdžiai geri iš darželio. Bandysim ir mes nueit artimiausiom dienom, kad susipažint su grupe, auklėtojom ir reikalavimais, nebedaug iki to spalio.

QUOTE(latinute @ 2010 09 15, 21:25)
Evita
Ši auklėtoja man ir patinka, o va  kita visai  schmoll.gif
sunervino, mano mergina be pamperių jau senai, ant puoduko prašosi, o va jau du kartus parsivedėm su pamperiu, tingi ant puodo sodinti ar kaip  blink.gif  bet tai vyksta tik su kita auklėtoja. Ką daryti tokiu atveju?

Mano vyresnėlis kai ėjo,tai irgi viena auklėtoja buvo super, o kita tai šeip sau...prie akių kaip lapė, o vaikas net nenorėdavo likt prie jos, jei ji iš ryto dirbdavo.
O jūs šaunuolės, jei jau pampių nereikia. Mes rodos amžiaus panašaus, bet dar apie tokius pasiekimus negalvojam. Buvom su puodais draugai, kol nepatekom į reabilitacijos centra.Ten nebūdavo laiko ant puodų sėdėt, reikėdavo bėgt lėkt,tai kai grįžom, puodai virs 2 mėn buvo visiški priešai. Dabar vėl viskas iš naujo. Bet ateis laikas anksčiau ar vėliau. Bet mes nors ir su pampiais, bet sėdam ant puodų dažnai, gal netingės daržiuke sodint, kad nenueitų mūsų triūsas perniek.
Atsakyti
QUOTE(Sarytė @ 2010 09 16, 11:06)
O jūs šaunuolės, jei jau pampių nereikia. Mes rodos amžiaus panašaus, bet dar apie tokius pasiekimus negalvojam. Buvom su puodais draugai, kol nepatekom į reabilitacijos centra.Ten nebūdavo laiko ant puodų sėdėt, reikėdavo bėgt lėkt,tai kai grįžom, puodai  virs 2 mėn buvo visiški priešai. Dabar vėl viskas iš naujo. Bet ateis laikas anksčiau ar vėliau. Bet mes nors ir su pampiais, bet sėdam ant puodų dažnai, gal netingės daržiuke sodint, kad nenueitų  mūsų triūsas perniek.

Aš visada sakau, kad viskam savas laikas, aš maža anksti išmokau ant puodo sėdėti ir maniškė, gal paveldėjo ax.gif jei aišku darželis nesugadins visko, ryt dirbs ta kuri nesąmones daro, vyras sakė pašnekės, tikiuosi labai neužsipuls, bet man vaiko gaila, ji vėl pasimes ir nežinos kur ką gali daryti doh.gif
Darželyje dažnai juos sodina, prieš valgį, po prieš miegiuką, po... Šiaip juos pratina, kad greičiau savarankiškesni būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(latinute @ 2010 09 16, 13:15)
Aš visada sakau, kad viskam savas laikas, aš maža anksti išmokau ant puodo sėdėti ir maniškė, gal paveldėjo  ax.gif  jei aišku darželis nesugadins visko, ryt dirbs ta kuri nesąmones daro, vyras sakė pašnekės, tikiuosi labai neužsipuls, bet man vaiko gaila, ji vėl pasimes ir nežinos kur ką gali daryti  doh.gif
Darželyje dažnai juos sodina, prieš valgį, po prieš miegiuką, po... Šiaip juos pratina, kad greičiau savarankiškesni būtų  mirksiukas.gif

Tai va, kad tiem vaikiukam sunku, kai daug tvarkų. Na tikėkimės auklėtoja turės noro stengtis.
Atsakyti
QUOTE(latinute @ 2010 09 15, 20:25)
Evita
Ši auklėtoja man ir patinka, o va  kita visai  schmoll.gif
sunervino, mano mergina be pamperių jau senai, ant puoduko prašosi, o va jau du kartus parsivedėm su pamperiu, tingi ant puodo sodinti ar kaip  blink.gif  bet tai vyksta tik su kita auklėtoja. Ką daryti tokiu atveju?

Tai jūs jai ir asmeniškai pasakykit. Man ji irgi doh.gif . Tikiuosi, kad greit į pensiją išeis.
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2010 09 16, 16:44)
Tai jūs jai ir asmeniškai pasakykit. Man ji irgi  doh.gif . Tikiuosi, kad greit į pensiją išeis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai ryt ir sakysim, man atrodo ji turėtų dirbti.
Papildyta:
QUOTE(Sarytė @ 2010 09 16, 15:50)
Tai va, kad tiem vaikiukam sunku, kai daug tvarkų. Na tikėkimės auklėtoja turės noro stengtis.

Na iš viso jiems stresas, nes viskas naujas, vaikų daug, visi savais įgeidžiais, auklytės ir nespėja paskui juos.
maniškei matyt stresas, po miegiuko visada nespėja iki puoduko, nors namie viskas gerai doh.gif tikiuosi, kad palengva viskas stos į savo vėžias, tam reikia laiko.
Atsakyti