Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos darželiai

QUOTE(latinute @ 2010 09 16, 18:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai ryt ir sakysim, man atrodo ji turėtų dirbti.
Papildyta:

Na iš viso jiems stresas, nes viskas naujas, vaikų daug, visi savais įgeidžiais, auklytės ir nespėja paskui juos.
maniškei matyt stresas, po miegiuko visada nespėja iki puoduko, nors namie viskas gerai  doh.gif tikiuosi, kad palengva viskas stos į savo vėžias, tam reikia laiko.

uch, kaipmnelaukiu tų pirmų savaičių. Bet vistiek reik praeit pro tą pragarą, kitaip nebus. Gal ir mes dar pas jus pakliūsim.... O gal jau jūsų grupė pilnai sukomplektuota?
Atsakyti
QUOTE(Sarytė @ 2010 09 16, 17:49)
uch, kaipmnelaukiu tų pirmų savaičių. Bet vistiek reik praeit pro tą pragarą, kitaip nebus. Gal ir mes dar pas  jus pakliūsim.... O gal jau jūsų grupė pilnai sukomplektuota?

vat ir nežinau,kaip te su grupėmis, ar mūsų jau pilna ar nea, nes vyras sakė, kad šiandien kažkokią nauja mergytę matė grupėje.
Tas ir yra, nors kartais, kaip auklėtojos sako, kad pirmos savaitės būna ramios, mat jiems viskas įdomu ir nauja, o paskui jau prasideda nenorėjimai. Aš pati saviškės nevedu kol galiu, nes jei aš vedu tada būna tikras košmaras, apsikabina ir rėkia nenoliu, man net širdis plyšta. O kai tečius veda, tada jam net ate parodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarytė @ 2010 09 16, 17:49)
uch, kaipmnelaukiu tų pirmų savaičių. Bet vistiek reik praeit pro tą pragarą, kitaip nebus. Gal ir mes dar pas  jus pakliūsim.... O gal jau jūsų grupė pilnai sukomplektuota?

Kiek žinau, kad užimta 10 iš 15 vietų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra555 @ 2010 08 31, 20:40)
Taip yra. Mes nuo rugsėjo eisim pilnu tempu.Kelias dienas buvau nuvedusi birželį, kad apsižiūrėtų, o dabar jau eis kaip į darbą  biggrin.gif

Sveikos mamytes,
tai va mes irgi nuo rugsejo 14d einam i darzeli PASAKA sauluciu grupe smile.gif pilietis labai noriai eina ,bet va su sisiojimu darzeli problema.namuose visada pasipraso o darzeli va kelios dienos atsivedu su prisisiotom visom kelnem,gal nesipraso vaikinas?kaip jusu vaikuciai?ar yra tokiu bedu?
Atsakyti
QUOTE(astase @ 2010 09 21, 14:13)
Sveikos mamytes,
tai va mes irgi nuo rugsejo 14d einam i darzeli PASAKA sauluciu grupe smile.gif pilietis labai noriai eina ,bet va su sisiojimu darzeli problema.namuose visada pasipraso o darzeli va kelios dienos atsivedu su prisisiotom visom kelnem,gal nesipraso vaikinas?kaip jusu vaikuciai?ar yra tokiu bedu?

stresas, mano merginai su tuom irgi yra problemų, tik ji po miegiuko nespėja pasiprašyti, ar jos gal negirdi nžn, tiesiog reikia laiko, nes šiaip juos pastoviai sodina, klausia, gal pripras.
Atsakyti
QUOTE(latinute @ 2010 09 21, 15:23)
stresas, mano merginai su tuom irgi yra problemų, tik ji po miegiuko nespėja pasiprašyti, ar jos gal negirdi nžn, tiesiog reikia laiko, nes šiaip juos pastoviai sodina, klausia, gal pripras.

Na tikekimes tai laikina,o kai negarsiai sulemena cis ir negirdi auklytes.
o jusu irgi eina i pasaka?kokia grupe?
Atsakyti
QUOTE(astase @ 2010 09 21, 14:40)
Na tikekimes tai laikina,o kai negarsiai sulemena cis ir negirdi auklytes.
o jusu irgi eina i pasaka?kokia grupe?

nea mes ne aukštakalnyje, mes einame į želmenėlį.
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2010 09 17, 20:31)
Kiek žinau, kad užimta 10 iš 15 vietų.  smile.gif

Na eisim ryt pasidomėti kas ir kaip, bus aiškiau. Ale kad neberamu darosi paskutinėm dienom. blush2.gif
Atsakyti
Buvom šiandien daržiuke, tai mes jaunesniojoj B grupėj, auklėtojos Zenona Bareišienė ir Edita Petruokienė. Nu nieko man tos pavardės nesako doh.gif , o kai grupėn nuėjom,visi buvo lauke, tai ir nežinau kas ir kaip. Liko laukti spalio pirmos dienos.
Atsakyti
Sveikos visos ir mes lankome Želmenėlį tik jau darželinę grupę mus perkėlė iš lopšelio grupė šviesi šilta , auklėtojos malonios Regina ir Janina bet šeimininkė ką aš žinau nepatinka kažkoke.........auklėtojos vienos vaikučius rengia kiek tenka ateiti po miegelio o šeimininkės nėra nors vaikučių tikrai daug , viena auklėtoja triuse su šypsenėle ir tiek , kai aš pagelbėjau man net padėkojo , manau čia ne vienos darbas juk jie mažiukai. Vaikutis kalba tik apie aulėtojas vadina jas auklytėmis abi patinka ,o apie šeimininę niekada neužsimena .
Atsakyti
QUOTE(mamaumama @ 2010 10 08, 15:14)
Sveikos visos ir mes lankome Želmenėlį tik jau darželinę grupę mus perkėlė iš lopšelio grupė šviesi šilta , auklėtojos malonios Regina ir Janina bet šeimininkė ką aš žinau nepatinka kažkoke.........auklėtojos vienos vaikučius rengia kiek tenka ateiti po miegelio o šeimininkės nėra nors vaikučių tikrai daug , viena auklėtoja triuse su šypsenėle ir tiek , kai aš pagelbėjau man net padėkojo , manau čia ne vienos darbas juk jie mažiukai. Vaikutis kalba tik apie aulėtojas vadina jas auklytėmis abi patinka ,o apie šeimininę niekada neužsimena .

seimininkes dirba iki 4 val. bet nuo 7 ryto 4u.gif
Atsakyti
kiek žinau ji auklėtojos padėjėja, bet mausų grupėje to nesimato, aukėtojos kiek aš suprantu ir mata vis vienos ir vienos , kodėl taip yar nežinau, manau darželio administracija turėtų viską matyti ir susirūpinti
Atsakyti