Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos darželiai

QUOTE(liusinda @ 2012 01 23, 19:47)
as patenkinta aukletojom ir visada jas randu ir ryte ir vakare 4u.gif 
ir as daug atsiliepimu girdejau apie ,,eglute ,,darzeli,tik gaila ,kad mum toloka su kojytem eit ax.gif  nesvarbu kokiam darzelin eina vaikas,o viskas nuo aukletoju priklauso  4u.gif

taip taip mirksiukas.gif ,viskas priklauso nuo aukletoju.
na mums taip pat toloka verysad.gif ,vaziuojam,o ta darzeli paskyre akiu gydytoja,nes regejimas prastokas,o tas darzelis specialus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 01 11, 20:36)
tai ką negali betko užrašyt,  mirksiukas.gif  nerašis sloga bet manau ras ką užrašyt... aš paprašau ir neklausiu ką rašo smile.gif

Na va ir mus pasigavo vejaraupiai. smile.gif)). darzelin iseisim gal sausio pabaigoj ar net vasario pradzioj.smile.gif)) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 24, 12:44)
Na va ir mus pasigavo vejaraupiai. smile.gif)). darzelin iseisim gal sausio pabaigoj ar net vasario pradzioj.smile.gif)) 4u.gif

Labuka. Jus ziedeliu grupej? Aukletojai praneset ar cia grupej jau susirgo? As dar nevedu mazosios, nes prasidejo diiiidele sloga.
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2012 01 24, 12:40)
Labuka. Jus ziedeliu grupej? Aukletojai praneset ar cia grupej jau susirgo? As dar nevedu mazosios, nes prasidejo diiiidele sloga.

tai kaip suprantu karantinas bus pratestas, na musų grupėj neteko užgirst kad kas užsikrėtė nuo Jūsų grupės
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 24, 11:44)

tikiuosii ir mes ju sulauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2012 01 24, 19:14)
tikiuosii ir mes ju sulauksim  biggrin.gif

tai kad gal visa grupe persirgs tuoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 24, 20:02)
tai kad gal visa grupe persirgs tuoj biggrin.gif

gal ir i musu kiema svente ateis biggrin.gif
Atsakyti
Musu darzelyje dar nesigirdi,kad sirgtu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2012 01 25, 10:33)
Musu darzelyje dar nesigirdi,kad sirgtu schmoll.gif

Sveikos, tai gerai tada kad nesergat. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, uteniskes!
esu cia naujoke 4u.gif
Mano mergyte lanko darzeli "Saltinelis" ir esu labai patenkinta. Lankom, paciu maziausiu grupe.manau labai daug priklauso nuo aukletojos, kokia veikla su vaikais uzsiima. Ir aukletojos ir seimininkeles superines biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas esate susidure su siuo dalyku. Jai vyras yra dinges be zinio, del darzeliui 50proc. tai is kur reikia kokias pazymas pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 02 20, 10:14)
Sveikos, gal kas esate susidure su siuo dalyku. Jai vyras yra dinges be zinio, del darzeliui 50proc. tai is kur reikia kokias pazymas pasiimti?

as manau,kad pirmiausia reikia kreiptis socialinin g.gif ,o ten jau paaiskins smile.gif
Atsakyti