Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jūsų šeimoj dažniausiai rūpinasi augintiniu?

Apklausa: Augintinio priežiūra dažniausiai užsiimat: (221 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Incė @ 2006 07 30, 15:44)

as irgi biggrin.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Namie nemazas zverynas, 1 vyras, 2 vaikai, 4 mazi seskiukai ir 5 suauge seskai. Visais rupinuosi as doh.gif . Na vyras ir vaikai kartais apsieina ir be mano rupinimosi, bet va seskai tai ant mano galvos (apsiemiau savo noru). Dar turiu dideli noro isigyti anglu buldoga, bet kadangi jo ir sunus labai nori, tai situo rupesciu dalinsimes po lygiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kadangi gyvenu viena tai savo katuku ir rupinuos pati smile.gif
Atsakyti
Mes su vyru pasiskirstę, aš triušiuką šeriu, o jis narvą tvarko mirksiukas.gif O vaikas tik vaiko biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi pati, nors kartais padeda ir panelės ax.gif kai pati viską tvarkau, tai žinau, kad viskas yra taip kaip turi būti tongue.gif
Atsakyti
Pati bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi mūsų du jūrų kiauliukai atsirado namuose sudarius suokalbį su vaikais, tai vyras į jų priežiūrą nesikiša ax.gif (nors negali ramiai žiūrėti, jei mato, kad narvelyje ėdesio atsargos išseko). Narvą tvarkau aš, retkarčiais sutvarko mažoji smile.gif . Pašerti, kai nepamiršta pašeria vaikai, bet dažniausiai - aš... 4u.gif
Atsakyti
Kadangi katinas namie atsidūrė mano iniciatyva, tai aš juo ir rūpinuosi smile.gif
Atsakyti
O pas mus kaip kada, kas turi laiko, tas ir aptvarko. Aisku, dazniausiai visi "uzsieme" , tai tenka dazniausiai man smile.gif Bet man ir patinka, nesiskundziu tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo katinu rupinuosi pati, o juo dziaugiasi visi smile.gif
Atsakyti
Pati smile.gif Triushiuka gavau dovanu ish kolegu, tai kaip ir priklauso man juo rupintis, o zhiurkis kaip ir visu numyletinis, bet rupintis juo vis viena tenka "mamai" smile.gif
Atsakyti
Sunyte rypinames pusiau, zuvytem ir gi, o vaikas tik kankina smile.gif
Ryte veda vyras, vakare - as. Zuvytes maitinu as, o vandeni keiciam kartu.
Atsakyti