Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas alergiškas viskam

Kaip reaguoti i tai kad mano dukryte yra alergiska visiems maisto produktams? Net nuo paprastu bulviu atsiranda nestiprus berimas. Gal tiesiog nekreipti demesio, duoti vaistu, tepri kremukais ir maitinti ja visais leistinais maisto produktais? Ar nebus dar blogiau?
Atsakyti
Laikykites visų gydytojo nurodymų. Maitinant reiktų dažniau kaitalioti produktus, t.y. kelias dienas pamaitinus tuo pačiu produktu, pvz bulvėmis, daryti savaitės pertrauką, tuo metu duoti kitus produktus, nuo kurių beria mažiausiai. Vienu žodžiu, maista reikia maksimaliai kaitalioti. Pabandykite vartoti naujus produktus, kurių niekada negavo, kurie galbūt mums atrodo neįprasti (sorų, kukurūzų kruopas, cukinijas, aguročius, baklažanus ir kt.), žiūrėkite ar bėrimas neintensyvėja. Kad bėrimai visai išnyks, sunku tikėtis, svarbu, kad jie labai nesustriprėtų, kad neįsimestų infekcija.
Atsakyti
Gerb. gydytoja, kas Jusu manymu yra 6 men kudikiui: Pasiskiepijome pirma karta 4 men ir is karto prasidejo atopinis dermatitas. Pries tai valgeme MP, misinuka, arbatele ir obuoliuko, taciau niekada zandukai neraudonavo ar kitu alergijos pozymiu nebuvo. Jau buvome ir pas alergologus ir dermatologa, gydytojai liepe sekti maziuko reakcija i maista ir bandyti. Po to misinuka pakeitem moliugo tyrele (200 ml, kitos darzoves netinka). Taciau moliugas baigesi ir pratinau prie kitokios rusies moliugo, taciau jis irgi netinka (zandai labai raudonuoja jo suvalgius), po 3 dienu gavau vel tos pacios rusies moliuga kaip ir pirmasis, taciau jau ir sis netinka... Negana to Pankolio arbatele pakeiciau i HIPP vaikiska arbata, tai galiausiai nei vaikiska, nei pankolio jau netinka. Plius nei ryziu, nei avizu, nei morku ar bulviu koseles netinka. Kai tik suvalgo mano pieno, zandukai vel pabala. O pleiskanojancios demes isplitusios ant rankyciu ir kojyciu, neramiai miega, naktim istisai muistosi. Ar normalu, kad pora dienu nevartojus produkto, kuriam vaikas nebuvo alergiskas ,jis staiga pasidare alergiskas. Ar vis tik cia yra kazkas kito? Prasau padekit, nes as visai pasimetus. ACIU
Atsakyti
Sunku pasakyti ka nors nematant vaiko. Dar kartą peržiūrėkite savo dietą. Pabandykite pasidaryti tyrimą dėl disbakteriozės, gal kartais kaltas žarnynas.
Atsakyti