Nesu kazkokia blogiete, nesu geriete...
Taciau visa gyvenima bendravau tik su vedusiais vyrais...
Pirmas vedes vyriskis atsirado mano gyvenime kai man buvo 18 metu....tai buvo karstas, trumpas romanas....
Antras, kai man buvo 19 metu...tai buvo MEILE... auginu leliuka nuo jo...
Dabar esu viena, taciau vel aplink mane trinasi du VEDE vyrukai?
Kodel taip yra?
Ar as prakeikta ar dominu tik tokius?
O gal trukumas viengungiu?- nieko nesuprantu....

Tai nueikti "atsikerėti" pas kokia žiniuonę

Nu rimtai
ir ne sena esu, ir ne baisi, ir ne ištekėjusi
O šiaip tai manau, kad daugelį dalykų prisišaukiam pačios. Juk tie vedę ir nesisukinėtų aplinkui, jei pati to neleistum, aiškiai ribas nubrėžtum.

O šiaip tai manau, kad daugelį dalykų prisišaukiam pačios. Juk tie vedę ir nesisukinėtų aplinkui, jei pati to neleistum, aiškiai ribas nubrėžtum.
butent,buna sako 'va man vis vyrai blogiukai papuola' bet dazniausiai tik todel,kad nesamoningai moteris tik tokius ir renkasi..
o ko tie vyrai nelenda,tai maza ko,gal namiseda,gal atrodai tokia prie kurios baisu prieit,arba kaip tik labai susikauscius,gal visiska darboholike ir laiko iseit pasizmonet nera.
o ko tie vyrai nelenda,tai maza ko,gal namiseda,gal atrodai tokia prie kurios baisu prieit,arba kaip tik labai susikauscius,gal visiska darboholike ir laiko iseit pasizmonet nera.
QUOTE(Ridikute @ 2007 02 12, 10:58)
Na, jei tik to pakaktu, kodel ir ne..nors netikiu tokiomis nesamonemis...
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 02 12, 10:43)
kad jie trinasi aplinkai tai dar nereiskia kad jau esi priversta su jais bendraut
pati gi renkiesi.o kaip suprantu dabar savo pasirinkimais esi nepatenkinta..
yra ir nevedusiu,yra.

pati gi renkiesi.o kaip suprantu dabar savo pasirinkimais esi nepatenkinta..
yra ir nevedusiu,yra.
Nu ai nuslepia savo santuokinius rysius, nelabai ka pasirinksi....
Jua seeeniai nebematau laisvu vyru...
kadangi mūsų visuomenėje moterų šiek tiek daugiau nei vyrų, jų nors ir gimsta daugiau, bet jie dažniau nuo traumų, autoavarijose žūsta...tai lieka dalis moterų kaip ir be poros....dar dalis jų yra visai netinkamų santykiams - alkoholikai, banditai,šiaip nestabilios psichikos, dar reikia išskirti gėjus...na ką gi turim....Čia tokia statistika.
didelį būrį išsilavinusių, puikių, treniruotų ir visaip kitaip nuostabių moterų - ir keletą seksualiai pajėgių, materialiai apsirūpinusių ir šiaip dar kažkuo įdomių vyrų.
Niekuo tu neprakeikta - tokia realybė.
Reikia labai ilgai ir atkakliai ieškoti, kad rastum laisvą , pakankamai įdomų, patrauklų vyrą. Ir dar duok Dieve, jei pasiseks, jei neišaiškės, kad jis ne gėjus, ne banditas , ne alfonsas ir šiaip neturintis žalingų ir visuomenei pavojingų ydų...
žiauru, bet realybė
didelį būrį išsilavinusių, puikių, treniruotų ir visaip kitaip nuostabių moterų - ir keletą seksualiai pajėgių, materialiai apsirūpinusių ir šiaip dar kažkuo įdomių vyrų.
Niekuo tu neprakeikta - tokia realybė.
Reikia labai ilgai ir atkakliai ieškoti, kad rastum laisvą , pakankamai įdomų, patrauklų vyrą. Ir dar duok Dieve, jei pasiseks, jei neišaiškės, kad jis ne gėjus, ne banditas , ne alfonsas ir šiaip neturintis žalingų ir visuomenei pavojingų ydų...
žiauru, bet realybė
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 02 12, 11:00)
butent,buna sako 'va man vis vyrai blogiukai papuola' bet dazniausiai tik todel,kad nesamoningai moteris tik tokius ir renkasi..
Va būtent, bet vede neiskarto pasako....
QUOTE(Gėlyte @ 2007 02 12, 10:58)
Nu rimtai
ir ne sena esu, ir ne baisi, ir ne ištekėjusi

As irgi saves pabaisiuke nelaikau...
Nubreziau ribas, ale ju ikyrumas ir atkaklumas- siaubas...
Jau padejau kryziuka ant ju- geriau JOKIU.
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 02 12, 11:10)
nu ka ten nuslepia,issiaiskint nesunkiai galima jei tik norisi,galu gale tam tikras elgesys isduotu greitai.jei taip uzsimerkus neri stacia galva...tada belieka kaltint save ir savo neapdairuma
Nu tiesa pasakius, daba manes taip neapgautu...bet jis pasinaudojo metu pranasumu, smegenu patirtimi...mane pradejo kadrinti kai man buvo 16...du metus lakste is paskos...nu naivi, nekalta buvau...daug ko nemaciau...ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 12, 11:12)
Va būtent, bet vede neiskarto pasako....
Nu mane pirmas tai apmulkino tikraja to zodzio prasme, buvau jam uzgaida, zaisliukas....
Antrasis neslepe, bet tai buvo MEILE is pirmo zvilgsnio:), jau nebuvo svarbu nei santuoiniai rysiai, nei visuomenes poziuris, nu niekas- tik meile...