Ir mane kankina sita baime.. Jei vakare dukryte ramiai miega savo lovyteje, as vistiek ja atsinesu pas save i lova ir miegam kartu. Man taip ramiau. Del sunelio irgi taip bijojau kokius metus.
As irgi bijau.Nors jie miega ramiausiai visa nakti ne neprabusdami,bet jei atsikeliu butina einu juos patikrinti.Ir labai bijau del ju ateities.Tiek visko ivyksta,as ir galvoju,kad tik jiems nieko nenutiktu,manes ta mintis neapleidzia,gal as kokia paranojike???
Labai bijodavau kad mirs be priezasties kaip buna.bet kazkur skaiciau kad po puses metu tikimybe labai sumazeja.tai labai laukiau tos puses metuku.Bet ir dabar kartais nakti nubundu ir klausausi ar kvepuoja
jo, nusiraminau truputuka paskaitinejus cia zinutes... as irgi galvojau kad man cia gal vienai tokia paranoja netekt tu savo vaiku... tikrai atrodo tiek visko vyksta aplinkui.. pasiklausai/paskaitai tai elektra, tai vanduo, tai masina, tai balkonas.. nu vienu zodziu atrodo apsupk tuos vaikus i kokonus ir augink... bet kazkaip stengiuosi taikytis su mintim kad jei bus lemta kazkas tai ir nutiks, ir nieko cia nepadarysi...
QUOTE(Ramunia @ 2007 08 30, 13:29)
jo, nusiraminau truputuka paskaitinejus cia zinutes... as irgi galvojau kad man cia gal vienai tokia paranoja netekt tu savo vaiku... tikrai atrodo tiek visko vyksta aplinkui.. pasiklausai/paskaitai tai elektra, tai vanduo, tai masina, tai balkonas.. nu vienu zodziu atrodo apsupk tuos vaikus i kokonus ir augink... bet kazkaip stengiuosi taikytis su mintim kad jei bus lemta kazkas tai ir nutiks, ir nieko cia nepadarysi...
as tai pat nusiraminau ,nes jau ir darbe man sako, kad tau reikia antro, nes tu tuoj isprotesi. Vaikas miega ramiai - einu ziuret ar kvepuoja, verkia, reiskiasi kazka skauda - pas gydytoja, pastaroji mane ramina ir ramina, tai kokiam menesiui padeda.
QUOTE(agava @ 2007 08 30, 15:01)
as tai pat nusiraminau ,nes jau ir darbe man sako, kad tau reikia antro, nes tu tuoj isprotesi. Vaikas miega ramiai - einu ziuret ar kvepuoja, verkia, reiskiasi kazka skauda - pas gydytoja, pastaroji mane ramina ir ramina, tai kokiam menesiui padeda.

As stengiuosi apie tokius dalykus negalvoti
, nes galvojant atsiranda ir perdeta baime. Zinau, kad visko gali nutikti, bet nuolat galvojimas apie blogiausia gali is tiesu nesveika paranoja ivaryti

QUOTE(andraja @ 2007 08 31, 12:27)
As stengiuosi apie tokius dalykus negalvoti
, nes galvojant atsiranda ir perdeta baime. Zinau, kad visko gali nutikti, bet nuolat galvojimas apie blogiausia gali is tiesu nesveika paranoja ivaryti 

Nieko nebijau

Kai gime mano sunus as irgi jauciau perdeta baime,i viska labai jautriai reaguodavau,o dabar kazkaip nurimo sis jausmas.aisku,kai pamatau koki sumusta pacana tai iskart taip sirdi suskausta,pagalvoju-o jei ten mano sunus butu
tfu tfu ftu!
nueik pas psichologa jei tokios mintys kamuoja nuolat

nueik pas psichologa jei tokios mintys kamuoja nuolat

O as dar neturiu vaikelio,bet kiekviena diena vis i galva sauna kvailos mintys,gal nepagimdysiu,gal nutiks kas blogo
Lyg ir stengiuosi tokias mintis vyti salin,bet vel ir vel pradedu mastyt,bijot,nerimaut. Galvoju,gal cia as viena tokia,gal visos kitos busimos mamytes kaip tik galvoja,jog viskas bus gerai,tures sveikus leliukus