Įkraunama...
Įkraunama...

Didžioji mamos baimė netekti kūdikelio

manau visos mamos bijo del savo maziuku. as ne isimtis doh.gif
pirma kart prasiau dievo neatimt mazylio kai prasidejo 10 nestumo savaitej kraujavimas, veliau vis bijojau kad kaldra neuzklociau neuzdustu, dabar pradejo per miegus ant pilvo miegot tai vel tikrinu ar gerai kvepot jam. ilgiau pamiega ir tikrinu, judinu doh.gif tokia jau mamos dalia visada pergyventi del savo vaiko ax.gif
Atsakyti
Kai gimė man pirmoji dukrytė, gavau iš darugės žinutę : "Sveikinu pararadus ramybę visam gyvenimui ". Tikra tiesa, visada ji bus man svarbiausia.
Atsakyti
Paskutinio nestumo metu visa laika persekiojo baime netekti vaikucio, nes pries tai buvo du nelaimingi nestumai verysad.gif Tai, aisku, nebuvo paranoja, bet bijojau. Gydytoja mane ramino, kad sikart viskas bus gerai, tuo labiau, kad nebuvo rasta rimtu konkreciu priezasciu, del ko buvo tie nelaimingi. Net lengviau atsikvepiau, kai gime nuostabus sunutis wub.gif Kai jis gime, pasakiau - sveikas mazuti, mes taip ilgai taves laukem wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ta baime sukelia savisaugos instinktas, vienu mazesnis, kitu didesnis ir motiniska atsakomybe.Visos su tuo susiduria, bet kazkaip susidoroja-neprispaudzia krutimi, vonioj nepaskandina ir pirstuku kerpant nagus nenukarpo ( fui kaip butu baisu ) blink.gif Cia matyt mano baimes g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 15, 20:43)
Kai gimė man pirmoji dukrytė, gavau iš darugės žinutę : "Sveikinu pararadus ramybę visam gyvenimui ".  Tikra tiesa, visada ji bus man svarbiausia.

tik ta ramybe jau nestumo metu po truputi prarandi. NOrs juk kiekviena pasakytu, kad viska atiduotu del savo vaikelio. Vat ir atiduodame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 15, 19:43)
Kai gimė man pirmoji dukrytė, gavau iš darugės žinutę : "Sveikinu pararadus ramybę visam gyvenimui ".  Tikra tiesa, visada ji bus man svarbiausia.

thumbup.gif lotuliukas.gif tikras gyvenimiskas pasveikinimas. kol pats vaiku nesulauki to nesuprasi
Atsakyti
Labas smile.gif ir as kupina visokiu baimiu, bet stengiuosi save tramdyti ir vyti baimes lauk doh.gif pasiguodziu mintimi, kad visos mamos bijo blush2.gif kartais nerimas nurimsta, kelias dienas ramiai, net nepagalvoju nieko bloga, o kartais nuolat kazkokia itampa jauciu, ypac kai neseniai musu vienos mamytes dukryte pas angeliukus iskeliavo verysad.gif zinau, kad negalima taip galvot, bet ne visada save sutramdau doh.gif
Atsakyti
Kai buvo 30 savaiciu mano pilviukui daktare pasake kad suletejo vaikucio vystymasis doh.gif ir sirdelei kazkas negerai liepe vaziuoti i kauna tada jau galvojau kad viskas,bet gime nors mazute bet sveikute Mantute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmamuliuke @ 2008 01 15, 18:28)
manau visos mamos bijo del savo maziuku. as ne isimtis doh.gif
pirma kart prasiau dievo neatimt mazylio kai prasidejo 10 nestumo savaitej kraujavimas, veliau vis bijojau kad kaldra neuzklociau neuzdustu, dabar pradejo per miegus ant pilvo miegot tai vel tikrinu ar gerai kvepot jam. ilgiau pamiega ir tikrinu, judinu doh.gif tokia jau mamos dalia visada pergyventi del savo vaiko ax.gif

Man buvo lygiai tas pats

thumbup.gif
Atsakyti

Na, taip, sutinku, žinutė labai jau gyvenimiška, bet mano asmenine nuomone, perdėm ironiška schmoll.gif Manau, kad yra žymiai daugiau gražių žodžių pasveikinti moterį tapus mama, o ne šitaip sarkastiškai... Nepatiktų man, jeigu kas atsiųstų tokią žinutę, oi nepatiktų... Toks jausmas, kad žmogus tave sveikina ir džiaugiasi praradus tą ramybę - kažkokia nesąmonė doh.gif
Aišku, vaikai - ne tik džiaugsmai, laimė, meilė, bet ir begalė rūpesčių, problemų ir bemiegių naktų. Bet niekada gyvenime nesigailėjau, kad turiu dukrą, o dabar laukiuosi dar vieno leliuko, todėl tokios žinutės man nepriimtinos schmoll.gif

P.S. Ir nesupratau, kas tau bus svarbiausia - ramybė ar dukra?
Atsakyti
Visada bijojau netekti vaikucio ar jis pilvuke buvo ar kai pasigimdziau,,,,o dabar irgi turiu viena didele didele baime ne duok dieve numirsiu neuzauginus sunu[juk tas gyvenimas toks nenuspejamas] g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 01 20, 23:26)
Na, taip, sutinku, žinutė labai jau gyvenimiška, bet mano asmenine nuomone, perdėm ironiška schmoll.gif Manau, kad yra žymiai daugiau gražių žodžių pasveikinti moterį tapus mama, o ne šitaip sarkastiškai... Nepatiktų man, jeigu kas atsiųstų tokią žinutę, oi nepatiktų... Toks jausmas, kad žmogus tave sveikina ir džiaugiasi praradus tą ramybę - kažkokia nesąmonė  doh.gif
Aišku, vaikai - ne tik džiaugsmai, laimė, meilė, bet ir begalė rūpesčių, problemų ir bemiegių naktų. Bet niekada gyvenime nesigailėjau, kad turiu dukrą, o dabar laukiuosi dar vieno leliuko, todėl tokios žinutės man nepriimtinos schmoll.gif

P.S. Ir nesupratau, kas tau bus svarbiausia - ramybė ar dukra?

Svarbiausios ir gražiausios mintys yra pasakomos ne tiesiogiai, o pajaučiamos ar perskaitomos tarp eilučių. mirksiukas.gif . Visos kitos mamos suprato. smile.gif
Atsakyti