Įkraunama...
Įkraunama...

Didžioji mamos baimė netekti kūdikelio

kol buvau nescia galvojau, kad bijosiu paimti maziuka, kad kaip nors ne taip galvyte nepasisuktu, kad neismesciau, bet kai jis gime kazkaip net nebegalvojau apie ta baime, viskas savaime ejosi. bet dabar neseniai guledamas paspringo, visas israudonavo, issigando, o as dar labiau issigandau. tai dabar yra baime palikti, kad ir trumpam mieganti viena kambary. vis gristu patikrinti ar tikrai viskas gerai, ar ant soniuko, ar nepaspringo..
Atsakyti
QUOTE(asta.m @ 2008 01 26, 17:22)
kol buvau nescia galvojau, kad bijosiu paimti maziuka, kad kaip nors ne taip galvyte nepasisuktu, kad neismesciau, bet kai jis gime kazkaip net nebegalvojau apie ta baime, viskas savaime ejosi. bet dabar neseniai guledamas paspringo, visas israudonavo, issigando, o as dar labiau issigandau. tai dabar yra baime palikti, kad ir trumpam mieganti viena kambary. vis gristu patikrinti ar tikrai viskas gerai, ar ant soniuko, ar nepaspringo..

drinks_cheers.gif ir man tas pats,manau,kad visos tai pereina ax.gif
Atsakyti
Tesiant tema...As ir daba einu tikrinti savo vaikus, ar jiems viskas gerai miegant. Bet stai kokia pagrista ta baime niekada nenorejau isitikint. O teko... schmoll.gif
Pamaciau kaip nei is sio nei is to mano keliu paru isnesioto!! su 10 balu pagal Apgar kudikio akys stojo stulpu. reakcijos jokios ir akyse pradejo visas melti. Puoliau kratyt, gal uzspringo, pust ora i burna, iskvieciau pagalba. Atgaivinau. Bet ramybes turbut netekau maziausiai pusmeciui.......Nepagristu baimiu nebuna. Tik kuo maziau zinai, tuo maziau jaudinies.......
Atsakyti
QUOTE(ohoho @ 2008 01 27, 05:26)
.......Nepagristu baimiu nebuna. Tik kuo maziau zinai, tuo maziau jaudinies.......

Bet ir nuo žinojimo, kad tokie dalykai būna retai ( ar nesikartoja), nėra ramiau....
Atsakyti
Ziuriu visoms tos pacios baimes g.gif . Taip jau gamtos suredyta musiat, kad bijodamos juo labiau saugotumem savo mazylius smile.gif . O ypac sveika tokioms, pas kurias ir siaip mazesnis atsakomybes jausmas. Kol dar tik laukiaus, daugmaz isivaizdavau, kad viskas bus kitaip, kai gims kudikelis bet nepagalvojau, kad tik grizus is gimdymo namu jau niekad nebeapleis stiprus saugojimo ir atsakomybes jausmas smile.gif
Atsakyti
Gimus pirmai,po keleta kartu per nakti tikrindavau ir kvėpuoja, ar viskas gerai.Su antra ramiau jaučiuosi,nors tas ramumas gal todėl kad jinai miega po šonu ir beveik fiziškai jauti kas kaip.
Atsakyti
kai gimė duktė labai visko bijojau.maniau paaugs man bus ramiau.šiemet jai sueis 16m.o man vis neramu bigsmile.gif dabar atrodo ramiau kol kūdikis lotuliukas.gif mama tai džiaugsmas ir darbas visam gyvenimui biggrin.gif
Atsakyti
Ant manes lyg siol vyras ir mama barasi, kad nakti praktiskai prabudziu tikrindama ar maziukui viskas gerai. O as negaliu. Jei jis ne su manim, tai man ramybes nera. Ir is ranku jo paleist nenoriu. Atrodo, kad niekas taip atidziai ir su rupesciu jo nepriziures.. Klausiau mamos, kada jau apsiraminsiu, o ji man nusisypsojus atsake, kad NIEKADA. Ta va taip. Visam likusiam gyvenimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 02 05, 17:45)
Klausiau mamos, kada jau apsiraminsiu, o ji man nusisypsojus atsake, kad NIEKADA. Ta va taip. Visam likusiam gyvenimui smile.gif

Tikrai kad taip drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Labai baisu... Ypač kai vaikeliui kažkas negerai. Man baisiausia buvo pirma savaitė kai gydytojai labai gąsdino.. Kiekvieną dieną vis kitokia diagnozė. O pasirodo nieko tokio baisiaus nebuvo doh.gif Tai žiūrėjau į savo vaikelį ir bijojau mylėt, bijojau prisirišt... nežinojau ar jį turėsiu, ar kartų grįšim namo...
Ačiū dievui mums viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
na ir man buvo tokia baime kai pasake mums 3 men kad kazkas su sirdele tai naktim nemiegojau ir galvojau kad isprotesiu na kai mus apziurejo santariskese ir pasake kad cia nieko nera tai kaip akmuo nuo sirdies nukrito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 02 05, 18:45)
Ant manes lyg siol vyras ir mama barasi, kad nakti praktiskai prabudziu tikrindama ar maziukui viskas gerai. O as negaliu. Jei jis ne su manim, tai man ramybes nera. Ir is ranku jo paleist nenoriu. Atrodo, kad niekas taip atidziai ir su rupesciu jo nepriziures.. Klausiau mamos, kada jau apsiraminsiu, o ji man nusisypsojus atsake, kad NIEKADA. Ta va taip. Visam likusiam gyvenimui smile.gif

drinks_cheers.gif ,is pat pradziu budavo taip,kad vaikas turejo miegoti tik ant to soniuko kad tik as ja matyciau,ir negalejau jos vienos nors ir miegancios kambari palikti,kazkas butinai turejo buti su ja,dabar biski ramiau i visa tai ziuriu,bet nakti 100 kartu atsikeliu paziuret,apverst nuo pilvuko ant soniuko ir t.t doh.gif
Atsakyti