Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, pakeitusi mano gyvenimą

Knygu perskaiciusi esu daug, bt tokios kui paviktu mano gyvenima, kazkaip gal ir nebuvo g.gif Bet tokiu kurios tikrai istrigo labai ilgam tai yra ne viena. "Altoriu seselyje", "Ana Karenina"...jau net istrigo pavadinimai smile.gif Bet tikrai buvo tokiu, kad ir verkdavau ir naktim sapnuodavau smile.gif
Atsakyti
Biblija, Biblija ir dar kartą Biblija. Atsakymai į visus gyvenimo klausimus. thumbup.gif
Atsakyti
As esu megeja skaityti knygas, bet kiek isimintiniausia ir padejanti labai knyga, tai taip pat pritariu - BIBLIJA 4u.gif O ten visos kt knygos tai tik proto kvarsinimas new_russian.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 06 12, 22:49)
As esu megeja skaityti knygas, bet kiek isimintiniausia ir padejanti labai knyga, tai taip pat pritariu - BIBLIJA  4u.gif  O ten visos kt knygos tai tik proto kvarsinimas  new_russian.gif  wink.gif

Labai jau kategoriška nuomonė! Manau, kad reikia "priaugti" iki biblijos skaitymo ir dar -reikia mokėti ją skaityti. Nors esu filologė, bet man per daug sudėtinga ši knyga. 4u.gif
Atsakyti
gerai kad užtaikiau šią vietelę... jau seniai žadėjau pradėt skaityt Bibliją bet tik šiaip dėl išprusimo biggrin.gif bet jau šį vakarą pradėsiu skaityti...nė nenumaniau kad ji tokia psichologinė. Esu skaičiusi Louise L. Hay "Myledamas save tu busi laimingas" gal prieš kokius 5 metus bet dar dabar vadovaujuosi jos idėjomis. tiesa pasakius jos iki pat galo neperskaičiau 4u.gif bet išmokau dalykų kurių nemokėjau kaip "savęs įtikinimas" ir pan. happy.gif
Atsakyti
ai ir dar prisiminiau "God's Debris" anglų kalba. labai daug įdomių idėjų kurių niekur nebuvau girdėjusi. ją galima skaityti internete. bigsmile.gif tiesa, ją gana sunku skaityti nes idėjos sunkiai suprantamos. bet jei puikiai suprantat angliškai, tai ši knyga gali pakeisti jūsų mąstymą o gal ir gyvenimą. 123 psl priverčiantys žmogų pažvelgti į gyvenimą kitaip. skaičiau, man patiko, skaitysiu dar kartą. mirksiukas.gif
Atsakyti
O as dar budama dauuug mazesne, perskaiciau kazkokia vaikiska knygute, kurioje rasoma apie mergaite kuri nevalge gyvunu, nes galejo su jais kalbetis ir jie pasakodavo, kaip jiems skaudu ziureti i ju valgomus brolius- po to kai ja perskaiciau- tapau griezta vegetare- ir iki siol esu ax.gif net keista kad knyga taip pakeite mano gyvenima blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
negalima mažiem vaikam duoti skaityt tokių knygų. augančiam organizmui mėsa yra būtinybė. suaugęs žmogus vegetaras man yra visiskai normalu, bet vaikas - ne schmoll.gif
Atsakyti
man gyvenimo tikslą suformavo knyga- John Irvingo "Malda uz Oveną Minį". Net dabar nukrečia šiurpulys ją prisiminus... Kiekvienakart kai suabejoju savo ryžtu, prisimenu šią knygą ar net paimu į rankas ir dar kart perskaitau. thumbup.gif Štai tokia knyga.

O dėl Biblijos...hm... ten tikrai galima rasti daug atsakymų, bet tuos pačius atsakymus galima rasti apsižvalgius aplink save. Biblija tik irankis tuos atsakymus atkapstyti, nes visi atsakymai jau yra žinomi, tik nepritaikomi.
Atsakyti
J. Ivanauskaitės " Odė džiaugsmui" ........ skaitau šeštą kartą. Negaliu sakyt, kad knyga kuri keičia mano gyvenimą, bet pirmą kartą išgąsdinusi , ji mane užkabino. Žinau, kad skaitysiu dar tikrai ne kartą
Atsakyti
Vytauto Ažušilio "Auksinis sakalas" - nuostabi knyga( tiksliau visos 4 dalys).
Atsakyti
Robin Sharma "Vienuolis, kuris pardavė "Ferrari"", ši knyga padėjo man atsitoti ant kojų, ir savo galvelėj tvarką padaryti po skyrybų bigsmile.gif
Atsakyti