Įkraunama...
Įkraunama...

Rogutės mažyliams

Aha, dingo paveiksliukas.

Va sitos : http://www.senukai.l...o-996801_4.html


user posted image
Atsakyti
Sveikos, artėja sezonas ir pradedame dairytis rogučių. Mąstome apie Tako seriją. Iš turinčių gal patartumėt, kurios geresnės, ar Tako Grand su apvalia apačia, ar Tako Linea su plokščia? Kokie kiekvienų rogių trūkumai?
Atsakyti
Aš esu už Davos roges, atlaiko svorį teoriškai iki 100kg pagal rekomendacijas, realiai ir daugiau. Naudojam jas jau apie... 18 metų biggrin.gif Ir pabaigos nesimato. Gavau dovanų, kai buvo rodos 4 metai man, tai atvažinėjau visą vaikystę savo ir su seneliu, tėvais, tada su draugėm lakstydavom, po to su kaimynų vaikais važinėdavom, kai man jau -niolika buvo, dabar, esant 22m. važinėt kėtinu toliau ir tikiuosi nuoširdžiai, kad sulauks jos mano vaikų kada nors smile.gif smile.gif Bet teko prieš keletą metų dovanot roges vaikui, tai pirkau taip pat "Davos", skundų per tą laiką negirdėjau jokių, tvirtos, atsparios, žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ir Sveiki,
1. Ar rogutėms naudingas atlošas ?
Sūnui 2 metai. Sūnus labai aktyvus ir stiprus. Jeigu galėtų įsikibt į rogučių pagaliukus, ar į kokį dirželį priekyje, kažin ar atlošo reikėtų?
Aš pats užaugau su paprasčiausiomis rogutėmis be atlošo. Neatsimenu, kad būtų dėl to problemų, bet gal buvau vyresnis.

2. Ar rogutėms naudinga stūmimo rankena?
Ar patogu su ja stumti rogutes? Galbūt naudinga tik visai mažiems vaikams, o su didesniu jau nepatogu?
Mielai rogutes traukčiau, bet yra problema: Vaikas labai aktyvus, mėgsta lakstyti ir retkarčiais neklauso. Galbūt nepastebėjus nušoks nuo rogučių ir išbėgs į gatvę? doh.gif Stumdamas visada matyčiau.

3. Ant kai kurių rogučių būna pagaliukai pasidėti kojoms.
Jeigu tokių pagaliukų nėra, ar vaikui patogu?

Rezultate:
Jeigu pirčiau su atlošu ir su rankena, ieškočiau kad būtų galima nuimti. Paaugęs vaikas norės pats nuo kalniuko šokti ant rogučių ir leistis žemyn. Bent mes taip žaisdavome. Nenuimamas atlošas su didžiule rankena trukdytų.

Laukiu Jūsų patarimų smile.gif
Atsakyti