Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl auklių atrankos

Pasiskelbeme, kad ieskome aukles. Su viena ponia lyg ir sutareme, kad ateis pasibandyti dirbti. Kaip elgtis su kitomis skambinanciomis kandidatemis? Ta atrinktoji moteriske lyg ir nebloga atrodo..., bet karta jau taip buvome issirinke, o ta aukle apsigalvojo:( Gal bandyti keleta kandidaciu vienu metu?? Tik beda, kad vaikui vienu metu teks bendrauti jau su keletu svetimu tetu, o jis pas mus labai jautrus...sad.gif Kaip jus elgiates?
Atsakyti
Aš rinkausi auklę pusę metų. Kviečiausi pokalbiui ir viską išsiaiškindavau, išklausinėdavau, stebėjau vaiko elgesį ir jų elgesį su vaiku.
Bet užtai išsirinkau thumbup.gif .
Manau svarbiausias patarimas - klausyt savo širdies ir intuicijos.
O dirbt visų tikrai nereikia prašyt, nes vaikas nesupras. Prie tavęs jos dirbs idealiai. Aš pasiklioviau intuicija ir pirmo susitikimo įspūdžiu. Man pasisekė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karosiukas: 16 vasario 2007 - 23:10
QUOTE(GZA @ 2007 02 16, 21:19)
Gal bandyti keleta kandidaciu vienu metu??

Ir kaip manai tos aukles bendraus su vaiku vienu metu blink.gif Gal kiekviena po 10 min, paskui keiciasi ir taip ratuku? Anoks cia bendravimas, o ir pacios aukles nepatogiai jausis.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2007 02 22, 22:00)
Ir kaip manai tos aukles bendraus su vaiku vienu metu  blink.gif  Gal kiekviena po 10 min, paskui keiciasi ir taip ratuku? Anoks cia bendravimas, o ir pacios aukles nepatogiai jausis.


Skirtingas aukles kviesciau ne ta pacia diena:) Bet laime, jau radau aukle, atrodo gera, kad tik neprisisnekeciau....
Atsakyti
ir man atėjo laikas, kada reikia pagalvot apie auklę, bet kur ją - dorą, gerą, mylinčią vaikus, rasti. Idealiausias variantas būtų močiutė, bet kad ji užsiėmusi - prižiūri dar mažesnį vaiką - savo tėvą,tai reiks ieškoti kažką svetimą.
Atsakyti
siandien padaviau skelbima, kad ieskau aukles. Laukiu su siaubu, kol pasirodys laikrasciuose.... neisivaizduoju, kaip atrinkt, ko klaust... o gal maniakei kokiai vaika paliksiu, o gal vagilei.... visokiu fobiju pilna... gerai, kad gyvenu provincijoj, kur daug kas daug ka pazista, gal pavyks.... zinau, kad nenoriu jaunos moteriskes, kuri neziures mano vaiko, jei jos vaikai susirgs. Gal senesne ir kvailesne, bet manau patikimesne:)
Atsakyti
Kaip atsirenkat aukles? Kas nulemia pasirinkimą?
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2012 01 13, 23:19)
Kaip atsirenkat aukles? Kas nulemia pasirinkimą?

o kaip jus ?pagal kokius reikalavimus atsirenka i aukles?
Su kokiais darbdavio reikalavimais susiduriate?
Atsakyti
as manau, kad niekada cia negali zinoti, buna baigusios aukstuosiu, protingos ir visa kita, bet nemoka su vaikais elgtis;]
geriausia tiesiog pabendrauti pora valandu ir is kartu suprast eina - bus susisneketa ar ne;]
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 14, 23:29)
o kaip jus ?pagal kokius reikalavimus atsirenka i aukles?
Su kokiais darbdavio reikalavimais susiduriate?


Dirbu valandine aukle greta mėgstamo darbo. Ieškoti tenka gana retai. Iš gautų 12-15 pasiūlymų atsirenku 5-7 susitikimus, iš jų galima atsirinkti savo šeimą. Man asmeniškai svarbiausia, kad sutaptų esminiai požiūriai į auklėjimą ir bendrą tikslą, būtų emocinis kontaktas ir kad abi puses tenkintų finansinis klausimas. Manau, kad tai svarbu ir šeimai, kuri mane renkasi.
Atsakyti