QUOTE(4mamyte @ 2007 02 18, 11:35)
pakomentuokit kokia jusu patirtis.as dar pirkau ta silikonine kepimo forma,darzoviu pjaustykle ir toki tipo rankini darzoviu smulkintuva.tai pastarasis vienintelis,kuris ispilde mano lukescius
Parasysiu ir as savo nuomone, pasistengsiu be pavadinimu, kad nebutu nei reklama nei antireklama. Naudoju ir as Tupperware produkcija; be kai kuriu neisivaizduoja maisto gaminimo (labai palengvina ir padeda), kai kurie, man is vis nereikalingi. As ju neperku. Neturiu nei vienos silikonines formos (labai retai kepu pyragus ar keksu, todel puikiai tinka ir paprastos formos), neturiu duonines (mano medine man atrodo geriau), neturiu ir bulviu grustuko (kiek darau kosiu, gal 5 kart i metus, tinka ir paprastas metalinis). Tiesa, viena kart ir as issiduriau, nusipirkau viena visu labai giriama daikta, panaudojau viena kart ir supratau, kad jis ne man. Beje, del kainos: visus daikktus as perku tik per akcijas, kai kuriu laukiu ir metus, bet tai pigiau, nes kainos tikrai

. Taip kad, pries perkant bet koki daikta, raikia gerai pasverti ir pagalvoti ar jis tikrai reikalingas.