Įkraunama...
Įkraunama...

Komiksai

pati esu užaugusi su Donaldu.
dabar populiarėja Marvel serijos komiksai -- Halkas, X-Menai, Žmogus Voras.
kai kuriuos kolekcionuoju, nes įtariu, kad ateity jie bus vertingi. ir šiaip, domiuosi kaip kūrybos rūšimi.
bet va įdomu pasidarė -- kaip į šiuos komiksus žiūri vaikai? ar mėgsta? ar "pasinešę"? ar visai nesidomi?
Atsakyti
Maniškis tai Donaldo fanas biggrin.gif Turim visus žurnaliukus "Donaldas ir kt" ir visas komiksų knygas apie Donaldą. Renkam kolekciją cool.gif Dar buvo užsidegęs "Žmogaus Voro" komiksus rinkti, bet dabar nustojo. Matyt per mažas dar jiems.
Atsakyti
Maniske knygas skaito klebiais, taciau komiksai kiekada nedomino.
Atsakyti
Nesidomėjau pati,nerūpi nei vaikams...
Atsakyti
dar idomu, kaip i komiksus ziuri teveliai? ar noriai perkate juos vaikams? ar jauciate priesiskuma ir nenorite, kad vaikas juos skaitytu? o gal priesingai -- patys perverciate?
Atsakyti
Aš tai nematau nieko blogo, visai linksmi tie Donaldo komiksai ir pamokantys thumbup.gif Jeigu vaikas domisi, tai kodėl gi drausti unsure.gif Pas jį dar tokia pati manija ir su "Hario poterio" knygom, bet man svarbu kad skaito, tai pinigų negailiu, perku. Va "Žmogaus Voro" tai tokie sudėtingi pasirodė, visai nevaikiški, gal todėl ir atsisakė pats juos pirkti unsure.gif
Atsakyti
Jei dometusi, tikrai pirkciau negi gaila vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 02 19, 21:06)
dar idomu, kaip i komiksus ziuri teveliai? ar noriai perkate juos vaikams? ar jauciate priesiskuma ir nenorite, kad vaikas juos skaitytu? o gal priesingai -- patys perverciate?

Maniškis tai irgi baisinis Donaldo gerbėjas... Kolekcionuoja Donaldus, tai po kiek laiko vėl matau, senus išsitraukęs skaitinėja. Bet paskutiniu metu teko tartis, kad skaitymas eitų 1:1 (1Donaldas: 1 kokios knygos paskaitymas). Nes aš asmeniškai esu tos nuomonės, kad amžių atitinkančių knygų skaitymas, formuoja kalbą, iškalbą ir t.t., o tie komiksai... Kaip Coca-cola ar Mc'Donaldas...
Atsakyti
Vyresnelis jau nuo 5 metu domisi Donaldo zurnalu. Yra surinkes nemaza kolekcija. Nera tos dienos kad ju nepaskaitynetu. Bande skaityti ir kitus - Zmogaus Voro, Halko ir dar kazkokius blink.gif bet greit atsibodo. Man tie komiksai tai schmoll.gif geriau knygos.
Atsakyti
maniskis visai nesidomi schmoll.gif Esu kelis Donaldo zurnaliukus nupirkusi, bet susidomejimo jie nesukele.
Atsakyti
vyresnis knygas viena po kitos "ryja", o maziui Donaldas patinka.
As tai labiau uz knygas!
Atsakyti
Mano sūnus tai "tirpsta" nuo "X-menų","Žmogaus-voro","Halko".Dukra Nepraleidžia nei vieno "Witch" žurnaliuko.Net piešinius pradėjo komiksų stiliumi piešti lotuliukas.gif
Atsakyti